Help - Search - Members - Calendar
Full Version: se aburesc geamurile,chiar si cu AC si la viteza 3
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Skoda
george73315
Ati patit asa ceva(Fabia1.9sdi)?Anul trecut parca nu facea asa-acum chiar si cu AC pornit,sau cu caldura la maxim sau la minim,la viteza 3 nu vrea sa se dezabureasca(daca sunt -3 sau plus 12 grade)cu ventilatia data pe sus evident.Greu se intampla si ma deranjeaza ,mai ales noaptea cand lucesc farurile din contra. Se repara aerotemele sau se schimba ??Aveti idee cat costa?Multumesc
DORU
Daca ai filtru de aer si/sau de polen, schimba-le !
AlexTM
Nu e infundat filtrul? se simte curentul de aer rece, daca tii mina?
Bogdan-223
Un filtru de polen nou ar trebui sa rezolve problema. Ca si pret: unul compatibil (de la magazinele de piese auto) ar trebui sa fie pe la 40lei. La Skoda cred ca este peste 100lei.
george73315
recunosc,filtrul de polen nu l-am schimbat de anul trecut(50k km).Aerul se simte,merge ventilatorul dar la viteza 1 e aproape insesizabil si se aude si un scartait de frecare asa ca folosesc 2 sau 3.viteza a 4-a o folosesc putin la inceput pentru ca e zgomotoasa si ma bate si curentul in cap daca e dat numai pe sus.O sa incerc cu filtrul de polen,dar nu stiu unde se pune(filtrul de aer e schimbat de 2k km).
bebelacus
vezi sa nu fii cu aerul pus pe recirculare. Nu folosi recircularea prea des si pe eprioade lungi ca ti se aburesc geamurile si ai dureri de cap din cauza aerului viciat.
doar din cauza filtrului de polen nu cred sa ai asemenea probleme. vezi cu recircularea.
george73315
Nu am recircularea pusa.Cand o cuplez es aude alt fel de zgomot si am si martorul de pe buton care se aprinde cand o cuplezi.
DORU
QUOTE(george73315)
O sa incerc cu filtrul de polen, dar nu stiu unde se pune (filtrul de aer e schimbat de 2k km).


Filtrul de polen costa 36RON la Octavia 1 (service Skoda!).
Filtrul aer schimba-l la maxim 2 revizii (costa 62RON parca, tot la Skoda).
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.