Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Semnalizare citeodata blocata pe "on"
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Skoda > Favorit/Felicia
Robert90050
De citeva zile imi ramine citeodata semnalizarea blocata pe "on" atit pe stinga cit si pe dreapta. Banuiesc ca e de la releul de semnalizare.
Intrebarea mea ar fi daca stiti cumva sa-mi spuneti care este "vinovatul" din cutia de sigurante si relee(ca pozitionare). Mantionez ca este vorba de o Felicia din 96 pe carburator.
S-auzim de bine!
roby
alin92585
si eu am aceeasi problema(octavia 1). cauza e releul de semnalizare, la octavia e acelasi releu cu avaria, presupun ca si la fabia e la fel(in butonul de avarie). costa cam 160 ron.
Ady1
Sau poate fi din maneta de comanda semnalizare , trebuie curatate contactele , incercati asta mai intai .
Karoly101990
In zilele trecute am observat ca uneori semnalizarea merge aiurea, porneste bine 2-3 secunde, apoi se opreste, revine, iar se opreste, se mareste ritmul semnalizarii, etc. Ambele directii si la fel daca pornesc avariile.
Problema nu apare de fiecare data, dar apare zilnic, si parca mai des apare in timpul mersului, daca stau pe loc (motor pornit sau nu) sa-l verific face mai rar, dar apare si atunci daca astept si-l "mangai" oleac pe la bord.
Probabil ar fi bine sa trec pe la un electrician auto, dar poate aveti ceva idee sau smecherie simpla care poate rezolva o problema marunta. daca e mai serios treaba oricum trebuiie sa-l duc la service. Mersi.
DORU
Eu banui un releu defect sau o siguranta...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.