Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ESP si Seat Ibiza 1.4
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > SEAT
Cosmin96733
Va rog, minti luminate (spre deosebire de vanzatori de show - room), puteti sa imi explicati si mie ce presupune acest esp la seat ibiza cu motor de 1,4?

Vreau sa cumpar aceasta masina, si vanzatorul nu stie ce include acest esp. nu vreau explicatii despre cum functioneaza si la ce este bun, ci doar daca presupune discuri frana spate, include tcs si eds, si mai include si alte facilitati.

Pentru un conducator obisnuit, credeti ca esp este esential, sau este suficient sa optionez pentru tcs sieds?

Va multumesc anticipat.
marius96537
e.s.p. include si frana disc pe spate!!
Razvan100780
Discuri pe spate la SEAT se pun doar pe motorizari de peste 100 CP. ESP-ul nu presupune discuri de frana spate . Include eds si TCS iar din punctul meu de vedere daca nu vrei sa faci raliuri pe la Poiana poti sa iei masina si fara ESP.
TEOFIL99749
ESP-reprezinta un "program de stabilitate electronica"-din germana si se ocupa de controlul stabilitatii, tractiunii,patinarii etc a autoturismului.este parte integranta a sistemului ABS, avind soft specific.Are nevoie de informatii suplimentare de la un senzor de giratie si de la un senzor de acceleratie transversala care sint montati sub coloana volanului.Exista o legatura strinsa intre softul ESP si softul calc. de motor.Nu doresc sa intru in detalii.o zi buna.salut
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.