Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Parbriz ciobit usor - ajutor
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Skoda > Octavia 1
Adr1an
Salut. Sunt suparat ca a luat tata masina si mi-a ciobit deja parbrizul de la o pietricica. Sunt din Cluj si va rog tare mult daca ma puteti indruma la o firma unde sa remediez problema.. masina este in garantie inca... Va rog sfatuiti-ma !!!
serestely94734
Ti-am lasat mesaj privat!
F L O R i N
Daca ai casco la masina parerea mea este sa l schimbi ca este pacat.Am avut si eu parbrizul ciobit la una din masini si m am dus sa dau 30 ron acum 2 ani sa l fac si pana la urma tot la casco am ajuns.
Radu97668
te vei obisnui cu asta. la masina mea au fost schimbate 3 parbrize pana acum iar acum este din nou crapat si ciobit. daca ai cascoa fa-ti schimb sa mergi la asigurare si schimba-l. garantia nu are nicio legatura, sticla folosita nefiind garantata ca ar rezista la pietre.
bebeko
Daca afli vreo firma care repara ciobiturile din parbriz, da-mi si mie de stire te rog. Dar, cel mai sigur e casco ...

P.S. Serestely mie nu imi spui adresa firmei ???
mike.omega
Cautati pe net ca sunt diverse firme ce repara fisuri sau zgarieturi din parbrize in costul operatiei tinde sa depaseasc 1/2 din costul unui parbriz nou si sincer nu prea mai vad economia (asta in ideea ca nu se rezolva pe casco )smile.gif
serestely94734
Pilkington Bebekoule este pe Dragalina
Bogdan-223
In Cluj, reparatii se fac la Salstar (www.folie.ro) si cred ca si la Gimarom (www.gimarom.ro).
Costa de la 30 lei in sus.
Adr1an
Multumiri pentru sugestii.. din pacate nu am CASCO.. poate din cauza ca o scot rar pe "domnisoara" la plimbare insa asta imi va fi o lectie de invatat minte ca trebuie sa o fac...
robert92637
Dar un parbriz nou cat costa?
F L O R i N
O oglinda retrovizoare de O2( numai sticla ) este 250 ron ceea ce ma face sa cred ca un parbriz costa de 3-4 ori mai mult.
DORU
QUOTE(robert92637)
Dar un parbriz nou cat costa?


900 RON !

In Buc exista AGER Service care repara finut ciobituri de pana la cativa cm !
TLS-09
Daca nu ai CASCO s-ar putea sa fie preferabila repararea lui.De regula costa cateva sute de mii si tine fara probleme. Vreau sa spun ca si eu am preferat sa-mi repar o ciobitura de la griblura decat sa-l schimb chiar daca aveam CASCO.
Poate si pentru ca nu aveam increderea in etanseitatea lui dupa schimbarea, nu aveam timp de pierdut si exista riscul ca a doua zi sa sara iarasi o piatra.
Kun95299
Am si eu niste ciobituri mici(de fapt am o groaza), de marimea unui varf de ac...faza proasta ii ca acele mici ciobituri mi-au taiat/deteriorat stergatoarele (vb. de cateva zecimi poate sutimi de mm) si cand ploua si sterg parbrizu, lasa urme ff. frumoase pe geam sad.gif
Acuma, ma gandesc ca daca-mi iau lame noi la stergatoare le asteapta cam aceeasi soarta sad.gif Ar trebui sa repar ciobiturile??? Merita oare? Ca la noi in Romania este regula ca drumul asfaltat sa contina cat mai multe pietricele ca sa faca viata soferilor mai colorata.
F L O R i N
Daca nu ai multe ciobituri se merita bineinteles sa le repari ca sigur nu vei mai avea probleme cu ele.Dar acum conteaza si mana care le repara si felul cum lucreaza.
Adr1an
La mine e mica, pe partea stanga a parbrizului.. si nu cred ca o sa ma grabesc nici sa schimb parbrizul si nici sa o repar deocamdata... exista totusi pericolul ca sa crape mai tare daca e frig. Insa cum vremea rece s-a cam dus din Romania o las asa... ca arata mai smecher... :bandit:
F L O R i N
Eu zic totusi sa repari fisura ca nu poti sti ce vreme mai vine mai ales ca nu ai casco si daca se crapa mai rau,atunci va trebui sa inlocuiesti parbrizul.
TLS-09
Crapa mai degraba de la trepidatii, vibratii etc decat de la frig.Important e sa o repari cand este punct si inca nu au plecat raze din ea.
DORU
Subscriu la cele spuse de Florin si TLS; repara ciobitura acum, vine vara, vei folosi clima, iar diferentele de temperatura zi/noapte si mai ales in masina/in afara masinii vor face sa apara raze.
Mariustom
E adevărat, crapă și de la trepidații, vibrații, dar și de la variații ale temperaturii biggrin.gif Crapă când și cum vrea, asta-i clar. Nici nu te aștepți când pornește și cum/pe unde o ia. wallbash.gif :cry: :pray:
Adr1an
Pai daca asa sta treaba fratilor o sa il pun pe tataie sa o duca la reparat pe banii lui ca el mi-a stricat-o.. :bash:

O alta chestie care mi s-a parut tare interesant e ca azidimineata cand am vrut sa plec cu ea mi-am dat seama ca a fost temperatura cu - si parbrizele masinilor vecine aveau o pojghita de gheata pe cand al meu n-avea absolut nici o pata de gheata... oare e facut din vreun material special care nu ingheata? Aveti vreo explicatie ?
AlexTM
Nu e nici un material mai deosebit.
vl78ero
QUOTE(robert92637 @ Mar 4 2007, 04:48 PM) *
Dar un parbriz nou cat costa?


550RON CU MONTAJ CU TOT LA GIMAROM.(WWW.GIMAROM.RO)
johnny2010
Exista solutii speciale pentru problemele dumneavoastra. Puteti intra pe urmatoarea adresa: www.sikasolutions.ro sa studiati cataloagele. Succes !
DORU
Si ce solutii sa gasim pt cei ca tine care intra sa faca NUMAI reclama mascata ? wink.gif
VIC2222
Un ban forever ar fi bun?
DORU
Si aici esti generos biggrin.gif
VIC2222
Iarta-ma,stii cum e, iti intra in sange 36182451.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.