Help - Search - Members - Calendar
Full Version: mi-am dat nume si adresa falsa la organ
Masini.ro Forum > Masini.ro > Circulatie
iulian-52
ieri veneam din olanda cumparasem un seat leon (binenteles cu numere de tzol si nu pe numele meu )si la un semafor care nu functiona ca sa evit sa astept mult timp in fata mea la semafor era un taxi ca sa fa stinga am acelerat am trecut peste linia dubla continua si am trecut pe contrasens la un moment dat linga mine sa oprit masina politiei si dl organ mia zis (cunoscindu-ma din vedere)sa ma prezint cit mai repede la circulatie ca daca nu ma duc o sa-mi ia permisul pe 3 luni nu pe o luna asa cum intentiona.

Eu baiat serios si non alchool m-am dus l-am intilnit am dat explicatzii am vazut filmuletzul(cind am facut manevra el era in stinga spate parcat cu masina politiei)si mi-a scos si pozele de pe casetasi cind ma uit atent pe poze nu mi se vedea moaca (fatza) si cind SPERAM CA O SA MA ,,IERTE,, s-a apucat sa scrie procesul verbal pentru suspendarea permisului ptr o luna de zile timp in care eu trebuia sa maninc de la tomberoane,mia venit ACEEA IDEE GENIALA si cind mia cerut actele de identitate am zis ca le am in masina ,binenteles ca dl ,,RECHIN,,a ,,simtit,, ceva si mi-a zis da-mi numele si adresa sa te verific ,i-am zis ,,sigur ca da,, si am dat un nume fictiv si o adresa fictiva (le-am spus foarte repede ,nu m-am bilbit deloc,apoi am zis merg afara in masina sa le aduc .
BINENTELES CA AM PORNIT MASINA SI GO GO GO ,si uite asa am scapat de suspendare

Locuiesc intr-un oras mic cu cca 50 mii de locuitori si sint usor de urmarit dar are 2 km lungime si pina unde am eu nevoie merg pe jos o perioada (pina se invecheste situatia),o sa folosesc masina numai cind plec in afara localitatzii .

Am permis de profesionist si asta mi-e painea ,mai vind si eu cite o masina sa traiesc,ce ne facem fratzilor cu mentalitazile astea ??????

P.S.

POLITIA IN LOC SA FIE IN INTERSECTIE SA FLUIDIZEZE TRAFICUL CIND SEMAFOARELE NU FUNCTIONEAZA STA LA PINDA SI ,,CURMA VIETI,,

CE PARERE AVETZI CE MERITA FACUT ?????

SA LE DORIM MOARTEA ASTEPTIND SA MOARA SI BUCURINDU-NE????

IN NICI UN CAZ E INUMAN ,SI CRED CA AICI E PROBLEMA MAAAARE ,NU ME MAI IUBIM DELOC APROAPELE .

ISUS CIT TIMP A STAT PE PAMINT SI A PROPAVADUIT DE FIECARE DATA EL AMINTEA CA CEL MAI IMPORTANT LUCRU ESTE SA NE IUBIM UNII PE ALTZII.(TOLERANTZA,INTELEGERE,AJUTOR,ETC)

A SPUS ASA,,SA VA IUBITI UNII PE ALTII ASA CUM V-AM IUBIT EU,,
G e o r g e
eu zic ca trebuia sa ramai fara permis .

de ce ? pentru ca tu , mai smecher , nu ai putut sa astepti la semafor REGULAMENTAR !

sincer sper sa te gasesca , nu de alta , dar ce ai facut tu e sustragere si se pedepseste penal .

tocmai ca era vorba de painea ta , asa cum spui , trebuia sa fi atent ! ce daca nu ai baut , LA VOLAN NU SE BEA . punct .

sincer sper sa te gaseasca , mie mi s-a luat de smecherii pe care chiar tu ii amintesti , nu esti cu nimic mai bun decat ei .
iulian-52
nu ai inteles ca semaforul NU FUNCTIONA SI LA BUCURESTI DACA SE INTIMPLA UNA CA ASTA TOATA LUMEA SE ,,STRECOARA KUM POATE,,

NU E REALITATE CE SPUN???

SI INCA CEVA ,,EU MAI SMECHER AM CITIT CODUL RUTIER SI NU SE CHIAMA NICI O SUSTRAGERE,,

SUSTRAGERE DE LA CE? CARE E DOVADA CA EU AM FOST LA VOLAN ??

D-L ORGAN ERA SINGUR IN MASINA
G e o r g e
NU . daca semaforul nu functiona tu trebuia sa astepti PE BANDA TA , cuminte , sa plece cel din fata ta .

si nu , la bucuresti nu facem dupa cum ne taie capul sa ne descurcam . o fac tot aia smecherii , asa ca tine , care se cred buricul pamantului .

uite ce ai zis tu : "la un semafor care nu functiona ca sa evit sa astept mult timp in fata mea la semafor "

adica tu mai destept decat aia care asteptau la semafor, pentru ca NU AI VRUT SA ASTEPTI ai calcat pe linia continua si ai mers pe contrasens .

sincer sper sa te gaseasca politia .
iulian-52
MAI DOMNULE NU INTELEGI NUANTZA,

PENTRU ACESTE DOUA LUCRURI NU SE SUSPENDA PERMISUL ,CITESTE CODUL RUTIER SI VEZI SA DA AMENDA SI SE IAU PUNCTE

SI INCA CEVA SI INCHEI ,EU AM PERMIS CU MULTE LITERE PE EL NU CA TINE SI DE DESTUI ANI.
P.S.
AM MERS CCA 5000 KM SI NU MI-A LUAT MINENI PERMISUL SI IN 2 KM SA MI-L IA ,AM MERS PE AUTOSTRADA IN AUSTRIA PE NINSOARE IN GERMANIA PE AUTOBANDA 3 CARE ESTE INTERNATZIONALA SI E CRIMINALA SI PLINA DE TIRURI SI MASINI CARE ALEARGA CU 3OO KM LA ORA .

AM LUAT PERMISUL DIN PRIMA AKUM 4 LUNI CATEGORIA A SI AMI SPUI CA NU STIU SA CONDUC ????????
wxr
Si se confirma inca o data ca smecherii "nu stie sa vorbeste romaneste".

La fel George, sper sa te gaseasca politia.
iulian-52
DAR KRED CA SI FORUMUL ASTA ESTE CONDUS POLITIC CA ASTIA CARE FAC POLITICA AI CRITICA PE CEILALTZI SI SE KRED ,,USHA DE BISERICA,,
iulian-52
UITAZI SI PAREREA UNUI ..MARE OM,, CARE STIE SA RATZIONEZE

ERA SA UIT UN LUCRU ,CEL MAI IMPORTANT DE FAPT ,DACA TOT E OK CU LEGILE DE CE REVIN LA VECHIUL COD RUTIER ???????????

......IMPORTANT ERA IDEEA NU MODUL DE EXPIMARE CA ,CIND AI UN BRAIN STORMING NU STAI SA SCTII SI GRAMATICAL ,....DACA SCRII GRAMATICAL ASA CUM SCRIETZI VOI NU CRED CA AI TIMP SA SCRII CORECT IN TIMPUL UNUI BRAIN STORMING (FURTUNA DE IDEI)

O SA MA GASEASCA SI POLITIA CA DOAR NU AM FACUT NICI O INFRACTIUNE SI O SA TRECEM LA NEXT STEP LA JUDECATORIE

GOD BLEASE ALL

BYE
Xalanx
Mai ales daca zici ca asta e "painea ta", nu crezi ca n-ar trebui s-o risti in felul asta? Sau ai impresia ca exista vreo scuza pentru a depasi linia continua? De genul "nu-mi lua permisul tov. militzian, ca asta e painea mea"?
Cei din specia ta sunt una din problemele majore pe strazile din Romania. Oricum, daca spui ca politistul te cunoaste din vedere probabil ca te va gasi pana la urma.
iulian-52
D-LOR VOI NU STITZI CE INSEAMNA CIVILIZATIE

IN SPANIA DACA LUCREZI CA SOFER ...ATENTIE.....SE FACE ASIGURARE SI LA PERMIS ....DECI DACA FACI O GRESEALA ..LUCRU CARE SE INTIMPLA DES LA SOFERII ADEVARATZI SI CARE CONDUC DESTUL DE MULT SI ZILNIC SI FACI GRESELI.........ASIGURAREA ATZI PLATESTE GRESELILEEEEEEEEEEEEEE

AM IMPESIA CA VOI NU PREA CONDUCETZI CA VAD CA SCRIETZI DES PE FORUM ASA CA VOI CONDUCETZI MAI MULT VIRTUAL !!!!!!!!!!

DESTEPTAREA ROMINASHILOR RIDICATZI CAPUL DIN PRAFUL ASTA SI MAI MERGETI SA VEDETI SI LUMEA FARA PRAF
air_wolf
eu sper ca dupa ce imi pun toyo pe picioare sa dau de cit mai multi smecheri din astia, care risca viata altora. de viata lor ma doar-n fund biggrin.gif sa dea dracu daca ma mai uit, n-au decit sa vada daca smecheria invinge moartea. biggrin.gif

iulian, ai o problema. astia nu uita, mai ales pe cineva care le-a tras teapa. asteapta-te la ce e mai naspa, s-ar putea sa-ti pierzi permisul forever. si cu noua legislatie UE, nu-l mai poti lua in nici o tara din UE.
iulian-52
AKOLO LA POLITIE ERAU CCA 15 PERSOANE CARE ERAU SANCTZIONATZI ,

APROPO STIATZI CA MILITIENII (POLITISTII STIU SA GINDEASCA )DACA TE AMENDEAZA LE DA 10 LA SUTA DIN AMENDA LOR???????????????????????????????????????????????????

AIA E SMECHERIA...........
Catalin34341
Un mic "avertisment" pentru CAPS LOCK blocat?? !


Sper sa ti ia permisul. Desi, intr-adevar, mai avem si "militieni", avem, din pacate, foarte multi "smecheri" care daca au cateva litere pe permis, sunt gata sa-si bata joc de restul "fraierilor" care stau la semafor (si pe forum...si nu conduc nu stiu cate mii de km pe autostrada...).Nu esti singurul care a condus in Austria. Acolo e lejer - incearca Atena (in oras - crima biggrin.gif ).
Sunt curios - in miile de km de pe autostrazile din UE -atunci cand ai trecut si prin orase - ai depasit tot asa? "I-ai fentat" si pe "fraierii" de acolo de la semafor (chiar daca nu erau asa multi ca la noi)? Nu cred...

Sper sa ramai fara permis.
Mariustom
D-le Iulian, cu mulți Km și ani la volan, recunoașteți că ați procedat contrar Codului Rutier ? Cunoașteți că declararea de nume și adrese false se pedepsesc ? Cunoașteți că în acest forum nu se scriu mesajele CU majusculă ? Vreți să spuneți că în Occident vă iertau dacă ați fi greșit la fel ? De ce trebuie să puneți viețile altora în pericol ?
Cunoașteți că ați deschis un topic asemănător tot în aria "Off topic" cu același subiect (adică spam), ce l-am șters, ce contravine Regulamentului acestui forum ?
admin
Iulian, daca nu te calmezi trimit eu personal adresa ta la militie. Esti atat de destept incat iti citesc toate posturile cu interes, dar ma dor ochii de la caps, please foloseste litere mici, in felul asta mi-ar fi mult mai usor sa te inteleg.
iulian-52
mah eu eram la semafor si am plecat de pe loc cu cit crezi tu ca am rulat sa pun vietzile oamenilor in pericol?????????????????

eu sint SOFER ADEVARAT NU SOFER INCEPATOR CUM M-ATZI TIMBRAT VOI
iulian-52
DACA DORESC POLITAII SA MA GASEASCA CRED CA IN 3 MINUTE .....E MULT SINT LA MINE AKAS ,AM SPECIFICAT CA POLITISTUL MA CUNOSTEA SI NU NUMAI EL SI CEI DIN BIROUL UNDE AM FOST AU SI NR MEU DE TEL UNII

DECI NU SINT ,,NIMENI SI PE NICAIERI ,, asa kum credetzi voi
Vlad6
sa inteleg si eu ala dadea semnal ca face stanga si tu l-ai depasit pe stanga ? daca ai facut asa ceva esti un sofer profesionist de bicicleta pentru ca la volanul unui automobil nu se face asa ceva
si inca ceva daca nu respecti regulamentul respecta ceilalti participanti la trafic iar daca ai gresit accepta ca un barbat consecintele nu te mai ascunde, asta daca "-52" nu insemna de fapt "a" in limbajul profesionistilor
iulian-52
eu ma ocup cu masini nu cu carutze deci cred ca am intrat in birourile politiei rutiere de zeci de ori

ala cu taxiul nu facea stinga mergea inainte si am demarat sa virez crezind ca taxiul e atent si pleaca repede si el


bye

,,sper sa devenitzi mai buni si mai intelegatori,,
Mariustom
D-le Iulian, îmi permiteți o întrebare offtopic.gif ?

Nu-i așa că nu sunteți ortodox sau catolic ?
lucian39835
Iulian,

1. Fac pariu ca esti din Prahova , si aproape sigur Campina. Risc aceasta afirmatie pt ca ii cunosc destul de bine pe cei de acolo si toti au impresia ca sunt niste mici Hohenzolerni.
2. A avea 50 de litere bifate pe permisul de conducere nu inseamna ca esti si "sofer", ci numai posesor de permis auto. Tara e plina de "profesionisti" la mana 2-a. bicycle.gif
3. Eu nu sper sa iti ia permisul, si chiar , intr-un fel, te felicit pt prezenta de spirit pe care ai avut-o (asta daca intr-adevar ti s-a intamplat tie si nu doar ai auzit povestea in alta parte si tu doar o difuzezi).
4. Daca intradevar permisul reprezinta chiar "painea" ta, eu iti recomand sa incerci sa te abtii de la asa ceva, asta binenteles daca nu vrei sa faci o cura de slabire, fara "paine".


Numai bine tuturor !
TLS-09
QUOTE(iulian-52)
Am permis de profesionist si asta mi-e painea ,mai vind si eu cite o masina sa traiesc,ce ne facem fratzilor cu mentalitazile astea ??????

QUOTE(iulian-52)
D-LOR VOI NU STITZI CE INSEAMNA CIVILIZATIE


Eu zic sa nu ne pierdem prea multa vreme intr-o disputa de altfel inutila cu o persoana care-si face un titlu de glorie din savrsirea unei infractiuni.
Savarsirea de contraventii(ba chiar si infractiuni in cazul de fata-art.292 Cod penal zice:Declararea necorespunzãtoare adevãrului, fãcutã unui organ sau institutii de stat ori unei alte unitãti dintre cele la care se referã art. 145, în vederea producerii unei consecinte juridice, pentru sine sau pentru altul, atunci când, potrivit legii ori împrejurãrilor, declaratia fãcutã serveste pentru producerea acelei consecinte, se pedepseste cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendã. ) reprezinta o dovada de civilizatie si occidentalism mai presus de puterea noastra de Intelegere.
Probabil in Spania toti soferii profesionisti fac asigurari ca sa poata face infractiuni.Oricum nu stiam ca se asigura si infractiunile de fals in declaratii da-i bine ca stiu acum.
Oricum topicul este extrem de util deoarce m-a ajutat sa ma decid ca sa nu-mi fac niciodata concediul in Spania, aceasta tara de soferi infractori, cel putin pana cand nu ma va convinge cineva ca nu asa se conduce in occident .
Si eu care credeam ca sint civilizati, fantastic ce teapa era sa iau!?!
grenouille
mda, no comment.
eu una nu inteleg scopul topicului. lauda de sine? ne plangem de mentalitati? ale cui mentalitati?

am trecut si eu de cateva ori pe la semafoarele alea de care te plangi tu wink.gif si cu alea si fara alea tot la fel ar fi traficul, nu se compara cu cel din bucuresti. trec des cu masina prin alexandria, am facut si a 2a scoala de soferi acolo (prima in bucuresti, dar am mai luat ore suplimentare pentru examen)
HalbaSus
Stiti ceva... eu desi condamn atitudinea lui... sper sa nu-l gaseasca politia. Nu de alta dar desi nu-i suport pe ce-i care fac smecherii in trafic am o problema mai mare cu politia... si aici as continua cu apelative la adresa politiei si a incompetentilor care lucreaza acolo, care te tin 4 ore in frig pentru un nenorocit de proces verbal, care asteapta spaga de cate ori esti nevinovat dar care fac pe incoruptibilii daca ai gresit cu adevarat... spun as continua pentru ca daca as face-o atunci as umple vre-o 2 pagini de forum si ar trebui sa-mi dau singur vre-o 3 avertismente si un ban.
f1anatic
Vad ca au raspuns toti adminii si moderatorii deja.
Dar asta nu inseamna ca nu e inca balamuc in thread-ul asta.

Si bineinteles si eu ii condamn comportamentul fata de organ.
costel64946
daca zici ca ai circulat prin ger ,ce ai facut tu ,acolo te costa 150 euro si o luna fara permis
mike.omega
1. Topicul se inchide. Masini.ro forum nu promoveaza asa ceva!
2. Eu cand ii aud pe astfel de "soferi"(adevarate pericole publice mai exact!) ca au permis pt nu stiu cate categorii si au condus km peste km in Europa mi se face lehamite! Mai ales ca desi sustii ca ai o vasta experienta in spatele volanului nu ai avut rabdarea si nu ai constientizat ce inseamna o intersectie nesemaforizata. De aici eu deduc ca experienta ta la volan este acumulata degeaba.
3. Presupun ca pentru tine este la fel de normal sa depasesti coloana la semafor, sa nu dai prioriatea ambulantei si alte lucruri de genul asta!
4. Daca mai deschizi vreun topic pe tema asta ve fi reclamat la Politie pentru ceea ce ai facut, stiu ei mai bine ce sa-ti faca! (un dus rece e cel mai recomandat!) smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.