Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Suspensii mondeo
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Ford
Alex100493
Salut la toti. Vreu si eu un raspuns avizat.Am un mondeo de 16.000km si sub 0-2grade C am o bataie destul de suparatoare,in special la roata stanga fata.Acum cateva zile,la -15C,se auzea ca o carutza. Ce ar putea fi si de ce doar la frig;iar dupa ce merg cativa km isi revine. Merci!
Constantinescu25549
La puntea fata se aude un zgomot la trecerile peste gropi, dar e un zgomot infundat si scurt. Daca face ca o carutza si masina e in garantie atunci sa o vada aia de la Ford. Nu trebuie sa aiba legatura cu frigul.
solver
Daca nu au legatura cu viteza cu care mergi (adica suna cam la fel si daca mergi foarte incet si daca mergi mai tare) poate fi bieleta/bieletele antiruliu.
Daca mergi la un mecanic vezi ca partea de bucse si suspensie (jocuri) se testeaza cu masina pe rampa (pe roti). Daca o suie pe elevator sa testeze chestiile astea poti sa pleci de la mecanicul respectiv.
Alex100493
Merci pt raspunsuri,dar momentan nu mai bate nimik. V-am zis ca are 100% legatura cu temperatura,iar de cand sunt peste 5-6 grade C afara e ok. Si mai avea legatura si cu stationarea:dupa ce mergeam 2-3 km isi revenea considerabil. Daca o lasam iar in frig 3-4 ore cand porneam iar trancanea ca dracu. Am mers la Ford la service si degeaba. Au zis ca absolut totul e in ordine si mi-au mai dat cu niste vaselina pe la mansonul de la telescoape. Am sa vad iarna urmatoare daca pana atunci ramane "silentioasa".
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.