Help - Search - Members - Calendar
Full Version: difuzoare fata O Tour
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Skoda > Octavia 1
laur71
De curind am schinbat CD de pe masina , un Vieta dat de dealer , cu un altul Sony , cablurile de alimentare si boxe sint mai scurte cu 10 cm decit la vieta , si din cauza asta cred ca am o problema. Firele stau acum mai intinse cred, sau le-am deranjat cind am incercat sa pun mufele de conexiuni in bord si acum se intrerupe boxa din stinga fata cind deschid usa si se remediaza numai cind se inchide usa si trebuie dupa sa inchid cd'ul si sa-l repornesc.
Stie cineva daca intre cupla (mufa) din usa si cea din bord catre cd mai este o alta conexiune? pentru ca am incercat sa refac conexiunile crezind ca nu sint bine fixate , dar nu este nici o problema.
TLS-09
Poate e intrerupt cablul.L-ai verificat in sensul asta?
laur71
Nu am luat in calcul varianta intreruperii, desi nu am tras tare de cabluri, problema a aparut clar dupa ce am schimbat cd-ul.
Maine o sa vad daca am timp sa verific cu multimetrul continuitatea cablurilor cu usa deschisa.
F L O R i N
Daca iesea cablul din difuzor la deschiderea usii,la inchidere nu cred ca mai intra la loc deci cum spunea si TLS s ar putea cablul sa fie intrerupt.
Radu97668
Poate cablul avea deja un defect (un punct unde era slabit) iar cand ai tras de el a aparut un contact imperfect. Prezenta unei mufe pe traseu nu se justifica, dupa parerea mea.
laur71
Problema la cabluri nu a mai aparut, cred ca au fost totusi prea intinse si dupa ce le-am miscat putin nu a mai aparut intreruperea, oricum o sa le schimb odata cu boxele.
Insa a mai aparut o problema, am ales niste difuzoare Blaupunkt cu acelasi diametru, cu un centimetru mai inalte si diametrul magnetului un pic mai mare, din care cauza nu intra in locasul din usa.
Cei de la firma, de unde am vazut boxele, mi-au aratat ca sub buretele de protectie al difuzorului, este o ureche din tabla de care se prinde o tija ceva cred ca are legatura cu rama interioara pe care culiseaza geamul in usa.Ei au zis ca la toate modelele Skoda Octavia 1 respectiv Tour, au indoit acea ureche rodunda , cam de 5/6 cm diametru, si numai asa au intrat difuzoarele, si ca nu este nici un fel de problema.
Deci , rog pe cei care au schimbat boxele fata la Octavia Tour si au procedat la interventii de genul asta, sa dea detalii daca e bine sa indoi acea tabla.
Multumesc!
DORU
Eu am schimbat toate boxele stock cu unele identice ca diametru si cu adancimea corespunzatoare, respectiv marimea magnetului, astfel incat sa intre perfect. Nu am indoit nimic. Functioneaza bine, mai putin panourile de usa care tb antifonate, altfel la volum mare bass-ul provoaca "bazaieli".
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2021 Invision Power Services, Inc.