Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Probleme cu instalatia Gpl sau carbuartor ?
Masini.ro Forum > Service/Reparatii & Tuning > Aria Tehnica Masini.ro
Iulian100019
Avand instalatie GPL , de multa vreme masina nu a mai mers si pe benzina , respectiv eu am cumparat-o de 2 luni si nu mersesem deloc pe benzina pana cand am ramas fara gaz . La miezul noptii e cel putin ciudat sa desfaci un capac de carburator, intrucat avea jicloarele infundate . Pana la urma am reusit , dar a fost un chin sa ajung la o statie cu GPL pentru ca pe benzina mergea in ultimul hal, nu tinea relantiul si nu se accelera treptat , decat asa brusc. Dand capacul de la filtrul de aer jos am observat ca pe la jicllorul "lebada" sau "gascan" , cum i-o zice , dadea spray decat la sprit , nu tot timpul si de asta nu aveam relanti pe benzina . Ce sa fie ? Sa nu inchida electrovalva de benzina sau ?....
marius96537
vad ca ai ceva probleme si ca sa poata sa te ajute cineva scrie si tipul masini!!!!asa doar daca vrei!!!
air_wolf
banuiesc o dacie... dar nu conteaza.
deci: daca mergi doar pe gaz, fara sa vada masina nici un pic de benzina mai mult timp, vei avea surpriza sa gasei filtrele infundate, pompa, pompa de spritz (membranele lor adica) - sparte, galeria uscata... si tot asa.
sfatul meu: pornire pe benzina apoi le temp optima: gaz.
James Kilowatt
Air_wolf are dreptate. In plus unii spun ca ajuta ca inainte sa opresti motorul sa treci iar pe benzina cateva secunde.
Insa pornirea trebuie facuta pe benzina, pentru ca la rece gazul se vaporizeaza aiurea si presiunea s-ar putea sa nu fie cea corecta.

PS
E normal ca spritul sa nu dea benzina decat cand accelerezi si nu tot timpul. Tot timpul da benzina jiglerul care e mai jos, sub clapeta de acceleratie, si ala da doar cand motorul merge. Pe acolo benzina nu e "scuipata", cu aspirata. Singurul care scuipa e ala de sprit si doar cand accelerezi.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.