Help - Search - Members - Calendar
Full Version: CINE MA POATE AJUTA SI P` MINE... ???
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Volkswagen
Florin82882
Va rog frumos sa-mi spuneti si mie unde se gaseste filtru de polen la VW SHARAN din 2004. si inca ceva, DACA MERG CU EL SUB 1500 DE ROTATII/,MIN afecteaza TURBO... ?? masina are 130 cp. va multumesc.
Mariustom
Florin, de filtru nu pot să te ajut, dar pot să te ajut cu partea a doua, respectiv turații la TDI: http://www.masini.ro/forum/viewtopic.php?t...ghlight=turatii

Citește și pune în practică !!!

Să nu mai mergi cu el SUB 1500 rpm !!!
Cso96419
da afecteaza, incearca sa eviti sa mergi asha, dar daca chiar nu se poate, asta e, ce sa faci..........
dar incerca pe cat posibil sa eviti, retrogradeaza o trepta, nu va fi un condus atat de relaxant din cauza schimbarilor mai multe, dar asta e cava pt ceva.
buga24856
Majoritatea servisurilor au calculator cu program unde i-ti poti face comanda ptr. orice piesa vrei ptr. masina ta, dand datele ei . .Asa este la Tulcea.
Mariustom
offtopic.gif D-le Buga, am o întrebare pentru dvs: în mesajul anterior și în mesajul de aici http://www.masini.ro/forum/viewtopic.php?p...ghlight=#181728 faceți referire la Tulcea ca și cum acolo ați locui, doar că, în locația din profil este trecută localitatea Cluj-Napoca.
Vă rog să faceți modificarea de rigoare, în cazul în care locuiți în Tulcea blush.gif
marius101813
pai filtru gasesti la orice magazin dar iati de calitate,recomnad cu fire de carbon
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.