Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ventilator
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Skoda
onet_bogdan
Salutare,

avand in vedere vremea umeda din ultima vreme am ajuns sa folosesc mai des si pe viteze mai mari ventilatorul de dezaburire, pus pe viteza 4 cu aerul pe zona rosie si dirijat pe geam. Totul e normal pina in momentul in care trec schimbatorul in treapta de mers inapoi cand ventilatorul isi schimba parca si turatie si felul in care suna...parca ar trece pe recirculare...initial am crezut ca se aprind 2 becuri in plus, se schimba consumul dar nu e de la asta...am aprins faruri cu pedala de frana apasata si nu se schimba nimik la ventilator...e suficient sa trec maneta in treapta de mers inapoi nu e nevoi sa ma si deplasez si suna altfel iar in momentul in care aduc maneta la puctul mort isi revine la sunetul normal. A mai observat cineva acest lucru?...E normal?
TEOFIL99749
asa este normal.totul este o.k.
bebeko
Chiar mi-ai luat vorbele din gura. Exact acelasi lucru vroiam sa intreb si eu. Mie mi se pare ca la cuplarea in marsalier, ventilatorul porneste mai tare ! Dar , de ce ???
onet_bogdan
Dupa ce am postat mi-a picat fisa sa incerc sa pun eu ventilatorul pe recirculare sa vad daca sunetul e la fel... si uimitor, este la fel. Concluzia este ca in momentul in care e in mersul cu spatele computerul de bord trece ventilatorul pe recirculare.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.