Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Am ales un Aveo Platinum...
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Chevrolet
Laurentiu99665
java script:emoticon(':wave:')
wave
SALUT...sunt in asteptarea masinii... mi-au promis de la Radacini Motors... ca vine intr-o saptamana! Am citit toate topicurile de pe aici... si am tras concluzia ca a fost o alegere buna. Nu am gasit nici un manual in romana, doresc sa ma uit pe el inainte sa ridic masina...daca ma puteti ajuta... raman dator! De asemenea, apreciez sincer daca ma puteti ajuta si cu ceva sfaturi pentru momentul cand voi ridica masina, la ce sa fiu atent... pentru a nu pierde timpul cu drumuri la service, unde sa aud: ....daca n-ai cascat ochii!
Mersi pentru intelegere, este prima masina noua pe care o cumpar.[/b]

Ce face exact computerul de bord? Climatronicul e OK?
_Theo_
computerul de bord iti arata consumul, kilometrii facuti in total, facuti in acea zi, temperatura de afara chestii d'astea. climatronicul din cate am inteles (eu nu am blush.gif ) isi face treaba ... foarte buna alegerea ! sa o stapanesti sanatos! ce culoare ai ales? eu am sunset orange :angel: beer.gif blush.gif
Laurentiu99665
java script:emoticon('blush.gif')
blush
Am ales argintiu, in Bucuresti praful e de belea.... e klumea si orange si visiniu metalizat...., dar ar fi trebuit sa o spal din 2 in 2 zile, asa ca m-am oprit la argintiu!
marius88521
Computerul de bord nu e foarte performant,nu arata consumul instantaneu si mediu,arata numai cati kilometri faci cu carburantul existent in rezervor,timpul de conducere,temperatura exterioara,kilometraj total si 2 kilometraje partiale.Dar trecand peste astea masina este ok.Azi am facut 200 km cu ea si am alergat-o putin,m-am dus cu ea pana in 170km/h si nu mi s-a parut a fi instabila cum ziceau unii, desi am atacat curbele la care indicatorul arata 30km/h cu 90-100km/h.Am facut o scurta intrecere cu cineva care are un Opel Astra Classic 1,6 twinport si a reusit destul de greu sa ma depaseasca,tinand cont de faptul ca motorul meu inca nu e lasat si e mai mic(1,4L , 16valve).Despre timpul de livrare e greu de crezut ca o sa ti-o aduca in numai 1 saptamana,mie mi-au adus-o in 4 luni,desi initial au zis ca in max. o luna jumate o sa am masina.
Laurentiu99665
Dupa ce s-a uitat pe calculator, tipul de la show-room a trecut pe contract termen de livrare 4-5 zile...daca e la misto o sa-l stresez cu telefoane... oricum am sa va spun daca s-au tinut de termen... pare a fi mai rar! Alta chestie care nu e „unanima“ pe acest forum e tipul de benzina folosit pe Aveo, 95 sau 98...ca folositi?
mugurel97263
Salut Laurentiu! si bun venit in clubul posesorilor de Aveo.
Termenul de livrare ar fi ideal sa fie cum spui tu dar ma tem sa nu fie mult mai mare( in jur de o luna) . Si mie mi-au zis ca in 10 zile am masina dar s-a dovedit apoi ca termenul de livrare nu era cel spus de dealer ci cel trecut in contract si anume 20 zile lucratoare , adica o luna...pe care , asa cum era si normal in Romania , au depasit-o. Sper sa nu ai norocul meu.
Computerul de bord are mai mult rolul sa te sperie si anume: daca mai mergi cu viteza asta ,in treapta asta de viteza nu mai ai benzina pana la primul peco biggrin.gif , iar daca mergi cu viteza asta ajungi la Berlin si daca esti econom te si intorci.Dar ai marele avantaj ca stii cate grade sunt afara.Restul datelor (kilometraj total si partial il afiseaza si una fara computer de bord.
In ceea ce priveste climatronicul am inteles ca are o problema de setare: porneste automat A/C atunci cand dai pe pozitia parbriz/picioare , in rest numai de bine.
Eu de cand am luat masina am bagat numai EFIX de la Rompetrol si nu am avut probleme: porneste,trage, fuge...pe scurt sunt multumit.
Sper sa fii si tu multumit de ea atunci cand o vei conduce si...LA CAT MAI MULTI KILOMETRI! :wave:
Laurentiu99665
Va multumesc pentru incurajari...smile.gif), sper sa ca totul sa fi ok... masina mi-a placut mult ca aspect exterior - interior, motorul pare sa fie ok! Am uitat sa va intreb daca este necesara montarea unei alarme pe varianta Platinum, sau ma pot baza pe ca are? A trebuit sa ma interesez si de scut pentru motor, 5500000 + 500000 montajul... 6 milioane. Antifurturi pentru rotzi, Opel (2200000) - astea chiar mi se par exagerate, sunt totusi niste suruburi!?
Mersi din nou pentru amabilitate!
octavian67510
...toata lumea se plange te termenul de l9ivrare... si e socat cand ..cuiva i se spune 1 saptamana..

cum face ei...daca ce alegi coincide cu ce au ei pe stoc..atunci o primesti repede.. ce e asha greu?...


daca cineva vrea anumite optiuni si anumite nu...plus o culoare anume...atunci se face comanda in coreea.. si dureaza mai mult..
Laurentiu99665
Azi am luat masina... am facut contractul pe 15 .02.2007, azi 21.02.2007 am ridicat masina de la dealer. I-au pus scut de motor de Kalos...asta pentru cei care au aceasta nelamurire...costa aprox, 600 ron cu manopera. Nu am gasit antifurturi pentru roti, cei care stiu unde pot gasi... va rog, ajutati-ma! Am cam turat masina in primii kilometri, obisnuit cu Dacia veche, pe care o „omoram“ bine, dar pana la urma m-am obisnuit cu motorul. Am sa postez pe parcurs si alte impresii, pentru cei care vor sa-si cumpere acest model. Bafta tuturor!
mugurel97263
S-o stapanesti sanatos si cat mai multi km fara incidente!
sandel100532
am facut drive-test cu aveo 1,4 platinum sedan si am fost f. multumit. sistem audio excelent.interior f.frumos.tinuta de drum buna.exteriorul mai mult decat placut.in concluzie mi-a placut.mi-as achizitiona-o si maine.spuneti-mi are ceva taxe fiind fabricata in koreea?si alta problema:pret de revanzare=?????
Marius30562
Are 10% taxe vamale.
Taxa de prima inmatriculare, fiind vorba de un model Euro 4 este de ~ 100 Euro.

Pret de revanzare ... la asta nu stiu sa raspund.
alex-179
taxa: 560 RON in februarie pe 4- aveop 1.4 platinium
Laurentiu99665
Salut, am inteles ca taxa se plateste la Trezorerie, dar aia de acolo habar n-au cat?!!... iar aici cineva spune 100E, altul 560 ron.... nu am luat inca Cartea tehnica....mi-e groaza la ce-o a ma astepte pe la Udristei....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.