Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Zgomot ciudat pornire
Masini.ro Forum > Service/Reparatii & Tuning > Aria Tehnica Masini.ro
Bogdan91787
Salutare tuturor! Am un Audi A4 1.9 tdi 131 cp, 6 viteze, an de fabricatie 2002 si am urmatoarea problema: la prima pornire (sau dupa 5-6 ore de neutilizare a masinii) apare un zgomot ciudat (ca de sarma trasa pe asfalt, un fel de zdranganit metalic ca un rontait, ca niste monezi scapate pe jos), si se manifesta intre 5 si 20 secunde de la pornirea motorului... Daca accelerez putin (cca 1300 RPM) zgomotul dispare imediat. Dupa aceea masina merge perfect, nu am erori, iar la alte eventuale porniri zgomotul nu mai apare. Precizez ca simptomul s-a instalat brusc. Merci anticipat si scuze pentru descrierea poate prea stufoasa a problemei... Stie cineva ce poate fi? Eventuale rezolvari> Multumesc anticipat.
malin34426
pot fi scapari de motorina pe la garniturtire care etanseaza injectoarele pompa in rampa comuna de motorina, se reduce astfel cantitea de motorina impinsa de injector si apar batai ale diuzei. de obicei e insotita si de usoare balbaieli ale motorului. odata cu incalzirea si dilatarea injectorului apare etansarea si functionarea normala. mai pot fi reglaje defectoase intre culbutori si capetele pompei injectorului .
BandiT
eu zic ca poate fi de la ulei..
adica uleiul nu ajunge imediat unde trebuie sa faca ungere...
eu am patit ceva asemanator la o masina pe benzina si dupa ce am schimbat pompa de ulei nu am mai avut probleme.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.