Help - Search - Members - Calendar
Full Version: o parere ptr pret A4 2004
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Audi
Bogdan98325
Salutare, ce parere aveti despre un A4, 2004, 131CP, 100.000 KM, adus din Germania, care in afara de cele clasice (geamuri elect, inchidere centrala, comp.bord etc) mai are : bi xenon cu reglare automata la pornire, volan piele+comenzi radio si magazie CD, schimbator+maner fr. mana piele, mag 6 Cd orig Audi, Navigatie Plus cu LCD separat cu posibilitate TV prin montare tv tuner, alarma din fabrica activare din cheie si inchidere/deschidere geamuri fata, carkit Nokia montat in cotiera fata, cotiera spate, sac skiuri, spalare faruri, sistem plase in portbagaj, roata de rezerva la fel cu cele 4 jantele de aliaj , scaune fata regl. lombar electric cu sertare sub ele, pacet nichel int si ext, oglinzi electr+incalzite+heliomate. Arata impecabil la ext si int.
PRET 18500 EURO, in Romania, cu toate taxele incluse, inclusiv RARul, certif autenticitate.
Merita?
catalin adrian82685
Salut. poti sa ne spui daca pretul este cel din germania sau adus in tara cu inmatriculare cu tot. daca e cel din tara e bunicel, dar daca e cel de afara mamaaaaaaaaaaaaaaaaaa scump domne scump.
Cristi2
nu e chiar ieftin. dardaca poti sa recuperezi TVA-ul merita.
dotarile sint intr-adevar impresionante si km relativ putini.
are schimbata distributia ??
florin100053
eu cred ca e un pic scump,dar la dotarile pe care le are si daca zici ca arata impecabil,eu zic ca merita,mai ales ca are si putini km.totusi e audi nu orice masina.
Flav
E scumpa, nu se merita. Barem daca era un A6. Parerea mea e ca nu se merita.
Cristi2
cel mai simplu, da o cautare pe mobile.de
baga km masinii, anul de fabricatie si toate dotarile pe care le are asta. macar pe cele mai importante. important si motorul -130cp.
la ce gasesti mia baga 2000 de euro cheltuieli si vezi daca merita.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.