Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Probleme cutie automata Vectra A
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Opel
RAV
Salutare! De putin timp am devenit proprietarul unui Vectra A 1991 (C18NZ) cu cutie automata, dar am o problema si sper ca ma puteti ajuta: cutia a fost refacuta anul trecut si merge bine, dar cand temperatura scade sub 0 grade, la prima pornire imi ramane aprins intermitent indicatorul de Sport si nu cupleaza nici o viteza. Daca opresc motorul si il repornesc, problema dispare. Multumesc pt ajutor! blush.gif
RAV
Corectie: problema persista, dar n-are legatura cu temperatura exterioara. wallbash.gif Apare aleatoriu, o data la cateva zile, la prima pornire din zi. :cry: Se pare ca fostul proprietar a schimbat un senzor din acelasi motiv, dar nu stiu care (si fara efect, bineinteles sad.gif ).
RAV
Victorieeeeeeee! :help: Am rezolvat problema. biggrin.gif Se pare ca tipul care a umblat la cutie a schimbat piesa cu probleme, dar n-a sters mesajele de eroare din computer blink.gif wallbash.gif Toate cele bune!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.