Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Opel Astra Caravan
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Opel
Szilagyi99260
Avem (eu si cu sotul meu) un Opel Astra Caravan 1.4 16V pe benzina, din 2001, cu tipul de motor Z14XE. Masina este in 55 de mii de km.

Problema mea este ca masina s-a stricat. Sambata motorul a inceput fara nici un avertizment sa scoate un zgomot ciudat, un carait, atunci am ajuns cu ea acasa cu bine, iar azi am ajuns la servici dimineata tot cu masina, motorul suna la fel de urat ca sambata, sau daca se poate caraia si mai tare si am vrut s-o duc dupa masa la service. Dar din pacate dupa masa nu am mai reusit sa pornesc motorul, si s-au aprins toate iconitele posibile de pe bord. Defapt se aprind toate alea de fiecare data cand dai contact dar la cateva secunde se sting. La mine nu mai vor sa se stinga deloc. Dimineata dupa ce m-am dat jos din masina am auzit ca a pornit ventilatorul si a functionat destul de mult dupa ce motorul a fost deja oprit. Oare s-a supraincalzit motorul?

Curios este faptul ca am simtit ca motorul are forta si sambata si azi (luni) dimineata. Cand apas pe acceleratie simt ca masina are forta pe care o are intotdeauna.

Problema mea este ca sotul meu este acum in Germania in business trip si trebuie sa rezolv singura aceasta problema. Aveti vre-o idee ce s-a putut intampla? Stiti cumva service-urile din Timisoara unde merita sa-mi duc masina si unde nu o sa ma fraiereasca vazand ca sunt doar a femeie/ fata nepriceputa? Cum este servic-ul Opel, Autoglobus2000 a fost cineva dintre voi acolo?

As aprecia orice sfat bun smile.gif
cristian95382
acum cand vrei sa pornesti masina lucreaza demaroul sau nu mai porneste deloc adica dai la cheie si nu se aude nimic,bateria mai e buna sau descarcata?
Cauzele ar putea fi multe!
TBD98339
fost la Autoglobus si la primul ochi e pompa de apa. pret estimativ inlocuire pompa, curea, roti + manopera = 1000 RON (cam mult IMHO)

maine sa vedem daca sunt probleme la supape si restu' rezultand intr-o "distractie" mult mai scumpa.
Valeriu Razvan61497
Problema este ca daca se auzea rontaind sa nu cumva sa fie mai grav poate ai ramas fara ulei in baie si atunci e nasol de tot.mai ales ca ai mai si mers cu ea asa. Sunt curios poate dupa ce o faci mai intri i nespui si noua ce a avut
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.