Help - Search - Members - Calendar
Full Version: jante
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Daewoo
Corneliu-27
de unde pot sa fac rost de doua jenti pt cielo, pentru spate . cele pe care le am pe masina cam fac opturi. la viteza mica se simte un pic cum te leagana, iar la viteza mai maricica, cam trage un pic dreapta. sa fie si alta problema cu directia , sau doar din cauza rotilor spate ?
p.s. sunt din tulcea
si inca ceva, cum se regleaza farurile? fostul proprietar a pus pe spate amortizoare de opel (zice el) si este mai inaltata de fund, iar farurile bat cam in pamant, mai ales faza mica.
James Kilowatt
Faptul ca trage dreapta s-ar putea sa nu aiba legatura cu jantele. Dupa ce pui jante/pneuri standard fa o verificare si o reglare a geometriei.
Pentru faruri, fie poti merge la un service ca nu costa mare lucru, fie vezi in manual... daca nu ai manual, da un pm wink.gif
Nu cred ca sta ridicata doar din cauza amortizoarelor, ci fie din cauza jentilor fie si fostul proprietar a umblat si la arcuri...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.