Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cum va arata 207 SW
Masini.ro Forum > Masini.ro > News/Noutati
_Theo_
Asa va arata noul 207SW cu mici modificari fata de SW Outdoor


clickAICI[/list]
James Kilowatt
Naspa ca si restul sw-urilor smile.gif
horia81181
mie chiar imi place
Laurentiu_007
si mie imi place
cand apare pe piata?
Alma89240
Foarte dinamica, indrazneata, originala. Pentru cine are nevoie de un portbagaj mai mare, dar ezită să-și ia un break---fiindcă insa nu vrea sa târască după el un furgon pătrățos-- și nici un monovolum cu toate problemele lui de ruliu și motorizări mâncăcioase, atunci pentru acela această mașină cochetă și dinamică mi se pare o soluție reușită.

Mie și modelul anterior, 206 SW, mi s-a părut un break care reușea să-și ascundă genele cu ingeniozitate. Una din cele mai originale mașini din clasa ei.

207 SW mi se pare cel puțin la fel de reușită. În mod cert din profil arată mai dinamică (continuarea falsă a haionului pe lateral e moștenită de la Mercedesul klasse A, dar și la Peugeotul 406 break). Însă probabil că va veni din nou la un preț descurajant de mare, ca și modelul anterior...
ncristi
Arata OK smile.gif... o maisna care se potriveste pervect cu gropanele de la noi...nici suv nici compacta... o strutocamila dara una decenta de data asta smile.gif
Baby Blues
QUOTE(James Kilowatt)
Naspa ca si restul sw-urilor smile.gif

Si mie imi place! biggrin.gif
florin55503
e chiar draguta masina. chiar daca din poze pare un mini suv
V L D
Sincer sa fiu e draguta masina. Si eu nu sunt fan masinile mici . Mie imi place mult si 207 . La interior mi se pare cam nasol da exteriorul e interesant.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.