Help - Search - Members - Calendar
Full Version: CD Player 6000 CD intrebare
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Ford
Adrian98840
Am un Focus C-Max din 2004 cu CD Player 6000 CD. In cartea tehnica spune ca ar avea un jack ca pt casti, pt surse auxiliare mp3 player m-ar interesa. Nu scrie unde se afla aceasta mufa. Cel de la care am cumparat masina mi-a spus ca se poate pune optional magazie de CD-uri.
Va rog sa-mi spuneti ce ar fi mai bun intre magazie si mp3 player. Daca se poate conecta un mp3 player in loc de magazie. Si de unde pot achizitiona o magazie de CD-uri (cam la ce pret).
sebastian34017
acelasi cd player am si eu pe un focus trend si doar scrie in carte ca mufa de aux unde poti conecta un mp3 de exemplu, s-ar afla in torpedou....dar cine a vazut-o ........nu stiu .. probabil nu toate radio cd-urile o au..
Alex100493
da,eu am un mondeo si exista in torpedou acea mufa!

Totodată am și eu niste nelamuriri cu cd player-ul. ce-i functia "Clip Detect" si "CD Compresion"?

D-le Alex, nu trebuia să deschideți alt topic cu același subiect, puteați pune întrebarea aici, așa cum am făcut eu.

Mesaje unite de Mariustom
Alex100493
Are cineva un "Ghid Audio" pt CD 6000 Ford? Daca da, mi-l puteti trimite va rog?!? Sau macar sa-mi ziceti cum as putea gasi unul! Merci...
Lucian55
Eu am 6000CD pe Fiesta si nu am gasit mufa aceea in torpedou.
solver
Acea mufa e extraoptiune nu intra in standard indiferent de tipul de echipare al masinii. Deci unele o au altele nu in functie de cel care a cumparat masina de noua (daca a comandat extraoptiunea sau nu).
Leo111991
unde anume e localizata aceasta mufa in torpedou? se poate observa repede sau e cumva ascunsa?
marian95190
Dupa cate stiu eu,daca mufa de Aux nu exista in torpedou inseamna ca trebuie trasa de voi de undeva din spatele casetofonului.Dar daca vreti sa conectati un MP3Player de ce nu cumparati un FM Modulator?Este mult mai simplu,cred.Eu,cel putin,asa am facut.Parerea mea.
Potzocul
si pe mondeo`ul meu e tot 6000 cd si scrie pe el CD Changer compatible. aseara m-am tot uitat prin torpedou dar fara succes, nu am gasit nici o mufa. si eu ma gandeam sa imi pun fm modulator dar cand am citit primele subiecte din topic m-am razgandit tongue.gif acum cred ca voi reveni la ideea anterioara oricum loc unde sa intre mufa respectiva trebuie sa existe undeva in spatele playerului trebuie doar sa treceti pe la un meserias in domeniu si sa il rugati sa dea jos playerul apoi vedeti ce posibilitati exista. eu voi face asta pt ca vreau sa imi schimb boxele cu ocazia asta o sa intreb si de intrarile aux
Leo111991
sa ne tii si pe noi la curent "potocule"
Potzocul
ei bine, am fost azi sa ma interesez si cu dezamagire mi s-a spus urmatoarele: am boxe ovale mici in usi .. am intrebat daca decupeaza ceva pe acolo, 3 pers au spus NU si unul DA biggrin.gif apoi i-a convins si pe restul sa puna ceva difuzoade de 20! SUPER! dar..cand am fost intrebat ce cas am si le-am rasp ca il am pe cel din fabrica au spus NU!-toti- mi s-a spus ca am toate sansele sa se auda mai prost decat se aud astea mici :cry: si ca neaparat inainte de toate sa imi schimb casul(lucru pe care eu momentan nu il doresc) si asa dezamagit ... am intrebat despre mufa aux si mi s-a spus (asa cum s-a mai discutat pe acest topic) ca daca nu a venit casul cu mufa respectiva cu tot atunci nu are rost pt ca acel adaptor costa in jur de 300 lei si nu are rost. deci in concluzie din cate am obs eu, daca se deschide torpedoul, se poate ajunge(destul de greu dar se poate) in spatele cd playerului si acolo verificati daca in el intra 2 mufe sau 1 singura pt ca pe spate exista loc doar pt 2 mufe si anume 1 pt chestiile generale(alimentare antenuta iesiri boxe etc) si una pt aux vedeti ce aveti pe acolo si daca sunt 2 mufe introduse sunteti norocosi biggrin.gif daca nu ... un fm modulator ar fi o solutie temporara insa nu va recomand sa il luati pe cel mai ieftin ca sa nu aveti parte de o surpriza neplacuta cand il veti folosi. multa bafta!
Potzocul
azi am facut gresala vietii mele si am intrat intr`un magazin si am cumparat un FM modulator! toate bune si frumoase, cu telecomanda baiatu, cu cateva beculetze mici, aspect placut, fericire mare! imi incarc un mp3 player cu muzica intru in masina fericit conectam tot si dau sa caute banda cu greu gaseste dar gaseste ! super ! masina era la relanti ... cand am bagat in viteza si am accelerat ... teroare!!! parca mai aveam un motor electric pe langa cel diesel! minunea proaspat achizitionata primea fluctuatii de curent si clar, le transmitea catre cd player ! imposibil de tolerat insa dupa ce am ajuns la o viteza de croaziera nu se mai auzeau respectivele sunete insa o alta mica surpriza... dupa 30-40 sec de cantat incepea melodia de la 0 :bash: din nou o bucurie nespusa simtita in inima blink.gif am vrut sa merg sa il inapoiez (am 2 ani garantie pe el!!!) insa magazinul era inchis...cu 30 min inainte de termenul precizat pe orar.. asta e deci va sfatuiesc calduros ... nu va cumparati modulator! mai bine un penar pt CD`uri si veti fi mult mai multumiti! toate cele bune si spor la ascultat! drive safe!
marian95190
Eu folosesc de 2 ani FM Modulator si nu am avut niciodata prebleme cu exceptia cazurilor cand mai dadeam prin gropi si mi se misca cablul in MP3..Acum sunt la al doilea,la primul distrugandu-i mufa de conectare pt. MP3.Dar tot mai merge pe memory stick.Asa ca,se pare ca depinde de la caz la caz.
Andrei114288
Mufa AUX este opțională și majoritatea mașinilor noi vin fără ea - de exemplu ce se vinde pe la Cluj nu are așa ceva în pachetele standard. Prin urmare chiar dacă pe 6000 CD este buton, nu face nimic pentru că nu e legat la nimic.
Și mie mi-au zis că oricum o pot folosi numai pentru ipod, când am întrebat de alte mp3 playere i-am blocat.
Se poate monta, de către ei, sistemul ăsta, evident contra cost. Însă așa recomand setul de bluetooth, care rezolvă și problema cu telefonul - ăsta costă între 250 și 600 de euro în funcție de model și performanțe, ceea ce mi se pare cam mult.
Am luat mașina de curând, deci dacă aveți nevoie de informații din manual, cu plăcere smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.