Help - Search - Members - Calendar
Full Version: arunca ulei...
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Dacia > Logan Berlina/MCV/Pick-up
BEBE98684
Salutare! ia fiti atenti: am un logan nou, are aproape 2300Km si arunca ulei pe la simering. Am inteles ca daca uleiul ajunge pe cureaua de distributie poate avea urmari grave. A mai patit careva asa ceva? A, mentionez ca nu am fortat masina... sau alte chestii care ar putea duce... blush.gif
Cipp
E boala comuna la logan! URGENT LA SERVICE!
florin55503
nu astepta fuga la service
Alin 007
Al meu are 55000km si nu pierde ulei, deci nu se poate numi boala comuna. Si n-am mai auzit pe nimeni care sa aiba problema asta, cu alte cuvinte esti cel mai ghinionist posesor de logan.
laurentiu
Si eu care credeam ca numai unchiul meu a avut problema asta (sau inca o mai are?!). Stiu ca lui cam pe la 12-13000 ii arunca ulei si s-a rezolvat in garantie. Ce motor ai tu? El are 1.4 benzina.
bogdan_pavel
Si eu am un Logan, are 65 000km si nu am avut probleme. probabil ca la tine e ceva din fabrica, semeringul incorect finisat sau ceva nestrans. Ar trebui sa se rezolve simplu si repede, dar nu mai intarzia, fuga la service.
Felix60549
Sunt o multime cu aceasta problema. Vina? Romanul nostru care o montat un pinion la distributie de Sinterom in loc de Renault si e mai mic cu cateva zecimi pe diametru. Am avut aceeasi problema la 3800km. Am spalat motorul si am vandut masina. Este ceva inadmisibil, insa traim in Romania.
admin
QUOTE (Felix60549 @ Feb 28 2009, 09:36 PM) *
Sunt o multime cu aceasta problema. Vina? Romanul nostru care o montat un pinion la distributie de Sinterom in loc de Renault si e mai mic cu cateva zecimi pe diametru. Am avut aceeasi problema la 3800km. Am spalat motorul si am vandut masina. Este ceva inadmisibil, insa traim in Romania.E vorba de un lot fabricat in 2008, cam din feb pana in iulie, se repara la garantie.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2021 Invision Power Services, Inc.