Help - Search - Members - Calendar
Full Version: service
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Volkswagen
horia81181
am o problema. cand dau cheie, vreo 5 secunde, poate 10, apare scris in bord, in locul kilometrajului, service. ce sa fie? oare sa fie avertizare de revizie? schimb de ulei?
dragos65846
in mod sigur e avertizare service. cb sunt setate ca dupa un an sau in functie de ulei folosit, la 15 000 km ori 30 000 km sa apara in bord service sau insp... la tine e una din astea doua.. ori a trecut un an ori tre sa schimbi uleiu... de obicei langa service( insp) arata si un semn de cheie sau ulei. daca ai semnu de cheie ins ca a trecut un an.
ionut83652
ala cu service e un interval presetat ca sa te ajute in memorarea perioadei intre revizii nare nici o treaba cu pornirea vezi bateria elctromotorul sau daca e frig poate bujiile nu mai ai nici una!verifico oricum nare nici o treaba aia cu service cu pornitu!
adi4
In cartea masinii gasesti cum se poate reseta intervalul de service! E o combinatie intre contact buton de la kilometraj si butonul de la minute !
Adrian90853
Trebuie sa pui contactul, dar fara sa porneasca motorul, apoi apesi butonul de kilometarj si-l tii apasat n timp ce inchizi contactul, dar continui sa apesi butonul de kilometaraj pana dispare chestia cu SERVICE . Si cu asta basta. Spune-ne si noua daca a mers asa.
balan56413
mesajul iti apare automat fiind presetat de producator la anumiti km si iti aminteste faptul ca trebuie sa efectuezi o verificare mecanica( schimb de ulei , distributie, ulei cutie de viteze, vezi cartea service a autoturismului) resetarea se poate face in felul urmator:
apesi butonul de resetare a kilometajului si tinind apasat acel buton pui contactul fara a porni motorul(prima treapta),din butonul de de reglat ceasul rotesti spre dreapta , dai drumul si apesi iarasi pe butonul de resetare a kilometrajului!(cit dureaza aceasta manevra butonul de la km ramine apasat)
spor la treaba!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.