Help - Search - Members - Calendar
Full Version: POSESORI TOYOTA DIN CRAIOVA.
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Toyota
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
_Constantin_
Pana acum din ce am inteles eu, sper sa nu omit pe nimeni in ordinea numerelor de pe tricou.

1. Legionaru' Avensis 1.8 vvti
2. Ioan Corolla D-4D 1.4 HB + Hilux Double-Cab
3. Subsemnatul Avensis 1.6 vvti.

Incerc sa adun o lista cat mai mare in vederea organizarii unor evenimente recreationale si de ce nu ... informationale si totodata a unei brosuri de e-informare . Cred ca suntem destui din craiova pe aici si e pacat sa nu ne intalnim si noi sa mai schimbam o parere. Invit pe aceasta cale pe oricine, inclusiv din orasele apropiate sa se inscrie, si totodata invit si dealeri din Craiova la aceste intalniri( daca urmariti forumul aveti nr meu). Sa fie cu noroc.


PS: guerilla daca poti sa imi faci si mie topicul sticky sau macar sa ramana sus cateva zile as ramane indatorat. Mersi.
Legionaru'
Haideti baieti nu fiti timizi! biggrin.gif
Cred ca ar fi ceva frumos sa ne intalnim, sa discutam despre ce ne multumeste , ce ne nemultmeste la Toyota si multe altele.
Marius97586
Viitorii posesori de toyota sunt primiti in recensamant sau astept pana vine masinuta? biggrin.gif
Lasand gluma la o parte sper ca in maxim 3 saptamani sa-mi conduc si eu avensisul de 2.0 vvti. (constantin cred ca-si aduce aminte ca am discutat acum cateva zile cu el.). Asa ca puteti sa ma treceti deja si pe mine in catalogul toyota.
Legionaru'
Domne' ca sa te primim trebuie sa ne promiti ca ne dai cu masina cand vine! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
_Constantin_
Marius fii sigur ca ai loc de cinste rezervat. De cand m-ai contactat i-am zis lui Legionaru ca o sa avem in club si un 2.0 si de atunci cochetam amandoi sa ne plimbi cand o veni.

Probabil prima intalnire va avea loc in luna martie, sa fie si vreme frumoasa de poze si sa vina si masina lui Marius.

Asteptam in continuare inscrieri. beer.gif
DAN
_Constantin_ eu vin destul de des acum prin Pitesti, de cand am plecat de la Toyo, ca am niste cursuri care la fac acolo.Si poate ne vedem la o bere cand vin pe acolo, ca stau cam 2-3 zile pe luna...ce zici?
_Constantin_
Lasi un mesaj aci cand iti faci timp si vedem noi cum ne intalnim. arigato.gif beer.gif
Legionaru'
Costache se pare ca nu prea avem succes la o actiune organizata in Craiova.
Ce naiba baieti nu puteti rupe macar o ora , doua din program sa ne cunoastem,sa schimbam impresii.
_Constantin_
Avem rabdare, stam gandim problema...

Daca nu o sa reuseasca aici voi incerca pe toate ariile si ne vom strange un grup mai mare cu mai multe marci.
Legionaru'
Pare o un proiect interesant si cred mai atractiv.
drabisan
QUOTE(_Constantin_)
Lasi un mesaj aci cand iti faci timp si vedem noi cum ne intalnim. arigato.gif beer.gif


ME2. VIN! Chiar fara probleme! Pitesti e mult mai accesibil ca distanta si vreau sa va cunosc pe amindoi si pe Sorin. O sa vina si Florin si, din punctul meu de vedere ar fi...

S-o gasi un loc de dormit in Pitesti...
_Constantin_
Drabisan pai atunci cred ca in ziua in care ma duc la revizie o sa te anunt si ne vedem toti la pitesti, sa vedem daca poate SORIN si Florin. In orice caz eu permanent am sustinut ca pitesti e cea mai misto locatie, e accesibila pentru toti. Eu dupa 17 feb o sa incerc sa ajung la pitesti pentru revizie si pentru reparatiile celelalte, daca se poate in ziua in care ajung eu.. bine, daca nu stabilim alta data si ne vedem fara probleme.
S O R I N
Din cauza timpului liber care este tot mai putin,nu am reusit sa vad decat

acum acest topic.

Scurt si la obiect,cand va hotarati ,cand poate toata lumea ,sa pot si eu

va astept cu placere. smile.gif
Legionaru'
Ce ziceti, propunem ceva date de intalnire?
Marius97586
am stat, am citit ce scrieti voi pe aici, am analizat, si am ales. avensis 2.0 sol sa fie am zis. acum deja incepe sa-mi para rau. nu din cauza masinii, care inca n-a venit, ci din cauza relatiilor cu clientii la care trebuie sa mai lucreze mult de acum inainte cei de la top motors. am avut 2 dacii pana acum si acolo de departe erai tratat cu mai multa atentie. si de la inceput a fost asa, nu e sa zici ca am dat banii (pe care nici macar nu i-am dat pe toti inca) si acum ca si-au vazut interesul ii doare in partea dorsala...
dupa cum spuneam, inainte de a da avansul au pornit-o cu stangul, dar am zis ca e doar o intamplare. am fost, am cerut niste informatii si am solicitat un drive test ramanand ca o sa fiu sunat a doua zi. am asteptat eu mult si bine telefonul, chiar am anulat anumite lucruri ca daca suna baietii de la toyota si ma cheama, ce le zic, ca am treaba? ma rog. totul s-a rezolvat dupa un mail la bucuresti. am facut drive test, mi-a placut, peste o sapt. de la drive test am comandat-o. mi s-a spus ca o sa ajunga in vama cam in 3 sapt.
comanda am facut-o intr-o luni. peste 2 saptamani, tot luni, sun la agentul meu de vanzari sa mai intreb de masina, zice ca trebuia sa plece marti, si ca ne auzim la un telefon in cursul zilei urmatoare. normal ca iar am asteptat telefonul degeaba. joi la pranz sun iar, nici o scuza, nimic, ma rog, zice ca miercuri a plecat din grecia, zic bun, atunci ne auzim luni la un telefon. adica azi. sun azi pe la 10, zice agentul ca nu are inca evidenta masinilor din vama, dar ca ma suna pe la 11, maxim 11.30. evident ca n-a sunat. am fost acolo si acum astept maine pana in 12 sa ma sune iar. daca mai intampin vreo problema cat de mica de acest gen sunt chiar f convins sa renunt la comanda, cu tot riscul de a astepta alte saptamani, chiar luni, dupa o alta marca de masina. v-am salutat si bucurati-va de masinile voastre.
p.s. e posibil sa fiu mai acid din cauza nervilor pe care-i am la ora asta, dar nu mi se pare normal sa iau o masina de 21.000E si sa tanjesc dupa tratamentul pe care-l primeam atunci cand am cumparat o dacie de 5k E, respectiv 8k E.
p.p.s. am postat in sectiunea asta fiindca evident e vorba de dealerul toyota din craiova....
_Constantin_
Imi pare rau de ce s-a intamplat mai ales cand eu ti-am zis atatea lucruri frumoase despre ei. Crede-ma am vorbit cu multi craioveni posesori de Toyota si 99% din ei erau chiar foarte multumiti. Chiar nu stiu ce sa zic ...

Referitor la termenul de livrare ... e loterie, de obicei "gresesc" cand iti zic ca vine mai repede.
Marius97586
nu vreau sa fiu gresit inteles, nu termenul de livrare estimat de ei m-a deranjat, ci atitudinea...
nu sunt genul ala sa ma targuiesc, sa ma milogesc sa-mi dea nu stiu ce discount, sau nu stiu ce alarma sau senzori de parcare... si tocmai de-aia vreau si eu o atitudine cat mai atenta, pe masura masinii comandate si a marcii pe care o reprezinta... probabil ca daca eram genul de mai sus eram mai bagat in seama, ca deh, e romania...
Rasvan91361
Daca nu s-a tinut inca intalnirea craiovenilor, treceti-ma si pe mine pe lista de invitati. Ma bag cu Corolla 1.4 HB VVTi. wink.gif
Dati de stire pe forum cu 3-4 zile inainte.
_Constantin_
te-am notat.
Marius97586
ma asteapta pe mine sa-mi vina masina, pe urma organizeaza intalniri... band.gif
Legionaru'
Ce ziceti craioveni, organizam duminica o mica intalnire?Atat useri ai forumului cat si cei care ne citesc doar,ne putem intalni,schimba impresii , etc.
bebelacus
bei, verilor. sint si io nascut in Craiova, cu parinti din Craiova, copilarie, vacante si toate rudele pe-acolo. e valabila dubla cetatenie sau depun cerere sa ma inregistrati?
_Constantin_
Esti primit cu bratele deschise si rezervorul plin :angel: , insa aici incercam sa vedem care suntem din craiova ca sa putem sa ne italnim si noi ca oamenii si cine stie... poate mai mult.
Marius97586
as fi venit si eu, ca acum sunt toyotist cu acte in regula, dar duminica o sa fiu plecat din craiova, sorry..... :bash:
Legionaru'
Spunem pas pentru weekend-ul asta!
Legionaru'
Azi am vorbit cu Sorin si se prefigureaza ca sambata sau duminica viitoare el sa ajunga in Craiova.Eu zic ca este un moment foarte bum pentru o intalnire a iubitorilor marcii Toyota si nu numai.Am lansat mesajul de pe acum ca sa ne putem organiza cat mai bine.Miercuri Sorin ne va comunica exact in ce zi va ajunge,sambata sau duminica.Atunci vom propune si ora de intalnire.
Asteptam confirmarile voastre.

Open list:

1. Legionaru'
_Constantin_
2. Constantin
Ioan76853
vin si eu .... cu camionul
Legionaru'
Si eu am vopsit un ornament de prag la ei si era vopseaua cursa de parca l-ar fi vopsit la pensula. M-am dus la ei si l-au revopsit.De data asta, bine. Deci, FHL :bash: .

In alta ordine de idei,pentru intalnire suntem:
1. Legionaru'
2. Constantin
3. Ioan

Craioveni,si nu numai, lista ramane deschisa!
Dan-Cristian51286
Cu siguranță vom avea multe de povestit....
drabisan
QUOTE(Dan-Cristian51286)
Cu siguranță vom avea multe de povestit....


Haide ma...tare as veni si eu.
Dar am 2 probleme:
- nu pot mai devreme de 24 aprilie
- am nevoie de ajutor in a gasi un hotel cit-de-cit ok in Craiova, dar nu foarte scump
...
_Constantin_
Drabisan .... de venit poti veni fara probleme si dupa 24 aprilie, intaniri vor mai fi... prima e grea. Cu cazarea nu-ti face griji ... daca e nevoie de stat peste noapte gasim noi unde sa gazduim un prieten, nu vii la noi in oras sa te punem sa stai la hotel. La mine acasa ai permanent un pat cald si o cafea dimineata. beer.gif
Legionaru'
E stiuta treaba ca oltenii sunt foarte ospitalieri.Deci drabi nu-ti face probleme.
Facem o intalnire si dupa 24 aprilie. :wave:
Insa toate trebuie sa aiba un inceput.Azi il asteptam pe Sorin sa ne zica ziua:sambata sau duminica.Apoi stabilim si ora. :clapping:
drabisan
Sint idiot, 24 martie voiam sa zic. Dupa 24 aprilie chiar o nu o sa am liber nici un weekend cel putin 3 saptamini.
Oricum, asta e, va las sa luati avans un "meeting", dar recuperez eu distanta, cu prima ocazie.

S-ar putea sa va sune ciudat, dar pe forumul asta mi-am schimbat radical impresia vis-a-vis de olteni. In liceu am avut citiva si aia erau cei din bancurile cu olteni. Voi nu sinteti de acolo.
10x
S O R I N
Baieti,de venit vin 99 %,dar deocamdata nu pot sa va spun ora sigur.

Ori va fi sambata (mai putin probabil, dar posibil) ori duminica pe la pranz

mai sigur.

Sper sa nu va incurc cu programul meu si sa gasim o cale de mijloc sa ne

putem intalnii.... blush.gif
Dan-Cristian51286
Eu sunt în concediu toată luna martie, așa că.....poate fi oricând....
_Constantin_
drabisan, fii sigur ca 50% cel putin din olteni sunt exact ca aia din bancuri doar ca aia nu au internet. blush.gif

SORINE, te asteptam cu placere oricand, doar sa zici ziua si ora, si eu sunt liber sambata si duminica.
Legionaru'
In seara asta stabilim datele problemei.
Cei interesati tineti aproape! biggrin.gif
Alisa96612
dupa ce va intalniti si va cunoasteti... va astept sambata la Ranca, dar sa va luati schiuri si lanturi
_Constantin_
Alisa e superb la ranca dar cred ca mai asteptam sa dispara zapada aia de la cabana ciuperca( sau cum se num zona aia) ca eu am fOST acu 2 sapt si cu greu treceai. In orice caz multumim de invitatie si speram sa o putem onora.
Legionaru'
Am vorbit cu Sorin.
Ziua cea "mare" va fi duminica.Ora o stabilim maine.

Suntem:
1.Legionaru'
2.Constantin
3.Ioan
4.Dan-Cristian
5.Sorin

Daca am omis pe cineva sau cei care doriti sa veniti dati un copy/paste la
lista si va adaugati .

Clauss vii din partea "dusmanului" ?
Ioan76853
QUOTE(_Constantin_)
Alisa e superb la ranca dar cred ca mai asteptam sa dispara zapada aia de la cabana ciuperca( sau cum se num zona aia) ca eu am fOST acu 2 sapt si cu greu treceai. In orice caz multumim de invitatie si speram sa o putem onora.


hi hi hi ... tot atunci am fost si eu, numai ca am avut ceva treaba pe acolo si nu m-am bucurat de peisaj. Sa fi vazut ce frumos urca varvara mea cu 800 de kile in spate, o placere, am carat si lanturile dupa mine dar degeaba.

P.S. eram cu camionul smile.gif
_Constantin_
Se mai anunta cineva?
romb
Baieti cu regret duminica sunt in Bucuresti . Abia ma mai pot numi craiovean la cat de putin am mai trecut pe acasa . Oricum distractie placuta si o beer.gif de la mine biggrin.gif
_Constantin_
S-a schimbat treaba. A ramas ca ne vedem maine ( Sambata ) la ora 13:00 in parcare la stadionul Ion Oblemenco. Va asteptam.
Ioan76853
taman acolo? .. sa sti ca la drifturi nu ma bag smile.gif
Legionaru'
Deci oameni buni, cum a spus si Constantin, s-au modificat datele problemei:

- intalnirea va avea loc maine, sambata-10.03.2007, la ora 13 , stadionul Ion Oblemenco.

Va asteptam cu drag!
S O R I N
Voi fi acolo. blush.gif
Legionaru'
Eu nu mai am somn, de nerabdare sa ajung la intalnire! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
_Constantin_
Intalnirea a avut loc si sincer consider ca a fost un real succes. Prieteni vechi si prieteni noi, toti uniti de o pasiune comuna: masinile Toyota. Vremea a fost destul de buna si ne-a permis sa facem poze care vor urma mai pe seara.

Sper ca SORIN s-a bucurat de cadoul facut de mine si sper sa-l foloseasca cu placere. Astept reactiile celorlalti particpanti si parerile lor despre aceasta prima intalnirea care zic eu a inceput cu dreptul. beer.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.