Help - Search - Members - Calendar
Full Version: avertizor ABS
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Volkswagen
dragos65846
este normal ca dupa ce pornesc masina sa imi arate in bord becul de la abs? inainte sa o pornesc imi apar toate beculetele,bujii, airbag, samd, le citeste pe toate si se sting, iar apoi imediat dupa ce a pornit imi apare din nou ABS, dupa care se stinge imediat. cei de la reprezentanta zic ca daca se stinge nu e nici o problema, dar totusi de ce se aprinde? sa fie vreo problema ceva?
Adrian90853
Probabil ca unul dintre senzorii de la ABS este mai lenes. S-ar putea ca intr-o buna zi becul sa nu se mai stinga, dar abia atunci merita verificare, pentru ca atata timp cat becurile sunt stinse inseamna ca ABS-sul merge perfect. Uneori pe senzorii de ABS in special la rotile din spate se depune un praf ce rezulta de la sabotii de franare. Daca cureti praful acela s-ar putea ca problemele sa se remedieze.
dragos65846
s-ar putea sa ai dreptate, m-am gandit si eu ca s-ar putea sa fie de la placutele de pe spate intrucat trebuie schimbate cat de curand... pe fata au fost schimbate recent.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.