Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cum aflu daca am alarma pe masina?!
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Audi
Camelia98174
Poate va surprinde intrebarea, dar am cumparat de curand un Audi A4 Avant, 2004 si mi sa spus ca are alarma( cumparat de 2 sapt).
Din cheie se inchid usile si geamurile( daca sunt deschise), sau se deschid....dar nu stiu cum aflu daca am si daca functioneaza si alarma.

Va multumesc, si astept sfaturi


Si inca o rugaminte: unde pot gasi o carte in Engleza ca cea pe care o am este in germana. 1,9 Tdi-PD 131CP, An 2004.
ionut83652
poi incuie cu centralizatu deschide usa cu cheia si atunci ar trebui sa sune!
Camelia98174
asta am facut dar nu suna sad.gif
TLS-09
Poate ai alrma cu senzor doar pentru interior si fara senzor de perimetru(pentru exterior). In cazul asta se activeaza doar in cazul in care patrunde cineva in masina, din cate stiu eu.
Camelia98174
Eu va multumesc si mai astept propuneri.
Am incercat in toate felurile: am incuiat din comanda, am descuiat din cheie portiera.....nu suna nimic
Am incuiat din comanda am deschis portbagajul din cheie, nu suna....si tot asa....
Am pus inchuiat din comanda in timp ce eram in masina si am deschis capota ...tot nu suna( am avut un rover inainte care daca faceam asa suna de scula vecini)......
inclin sa cred ca nu are alarma, sau daca o fi posibil , nu stiu, sa fie dezactivata....nu stiu unde si ce sa caut la ea ca sa imi dau seama daca are alarma sau nu....aaa si la portiera fileaza" cand o inchid un led rosu...daca asta va poate ajuta sa imi mai da-ti un sfat.

Multumesc.
TLS-09
Ledul rosu are legatura cu inchiderea centralizata nu cu alarma.
sorin87362
ola...din cate stiu eu la audi (nu cunosc la alte masini) exista o alarma din constructie si anume cea de la cheia de contact daca se introduce o alta cheie sau orice altceva decat cheia masini incepe sa faca urat si eu am un audi iar cel ce mi-a vandut-o mi-a explicat despre treaba asta..sincer nu am testat-o sa vad daca merge...succes!
madalina
Ai telecomanda numai pe cheie sau pe cheie si inca una alaturata? Fa o fotgrafie a cheii (si a telecomenzii daca exista) si pune-o aici. stai in masina, incuie din telecoamnda si misca-te in masina. daca are alarma, atunci sigur suna.
Camelia98174
Am numai cheia masini, cu comenzi pe ea.....
Adrian90853
Stai linistit este evident ca nu ai nici o alarma sau daca o ai este clar ca ea nu functioneaza, du-te la un specialist sa-ti instaleze o alarma sau sa ti-o repare in caz ca exista una.
DORU
Exista posibilitatea ca alarma sa fie OEM (deci inclusa in cheie!) si sa fie activata pe mod silentios. Ia legatura cu dealer-ul Audi !
A K U
Masina mea (Vectra cool.gif are numai alarma de habitaclu (pentru patrunderea in masina), si nu exterioara, adica pot sa-i dau picioare, sa ma sprijin de ea etc. si nu reactioneaza. Pentru interior, are niste senzori care se pot vedea pe stalpii dintre usi, pe interior. Daca esti in masina, cu usile inchise sau afara si o "lovesti" si nu "tipa", inseamna ca nu ai alarma, e dezactivata sau e pe modul silentios, cum spunea Doru. Cred ca poti merge si la un atelier de instalat alarme ca sa vezi ce si cum.
Camelia98174
Va multumesc de sfaturi, am sa merg cu ea la service sa vedem ce are, si o sa va scriu
Camelia98174
Va multumesc ca mi-ati raspuns.
Am fost cu ea la o testare( banuiesc ca vag-com) dar dnul avea varianta 4 care este cam veche din cate citisem eu, si nu prea se descurca cu aparatura...dar mi-a zis ca masina nu ar avea alarma, ca nici boxe pe spate( am observat ca nu se aud de curand)..........in rest au iesit toate bune. Nu a stiut sa zica mai multe de motor, de cati CP are( eu stiu cati are dar il intrebasem de deblocarea aceea ptr marirea CP) cert este ca nu prea ma multumit omul si as vrea sa mai merg si la altcineva sa o testez.

Daca ma puteti sfatui unde sa merg sa fac inca un test vag-com ?

Tot pe forum am citit si am resetat intervalul care aparea, pentru Inspectia Tehnica, dar problema este ca acum nu mai scrie nimic, apar doar niste liniute si vroiam sa stiu cand vor aparea si cifere sau daca vor mai aparea.....smile.gif

Va multumesc.
Mihai98076
mai ai o varianta pt alarma.Stai in masina,inchide de la butonul de pe cheie si asteapta vre-o 30 de secunde.pe urma deschide usa,si daca nu se intimpla nimic,inseamna ca nu ai.cit despre putere uite-te la partea de tunning a forumului.
ionut83652
poi apasa butoanele din bord ca sati apara iar km (nu cum lai restetat)ci pe rand iar alarma daca nu suna nu ai ar mai fi o solutie se cheama imobilizator si presupune ca masina nu pornrste decat cu cheia originala (are un cip inautru)asta e foarte probabil sa ai cat despre modul silentios oricum clipeau semnalizarile sau farurile ceva !si ca o verificare pt imobilizatorul ala poti face o copie la cheie (prin piata)si incearca sa porneti motorul cu aia daca nu vrea ai imobilizator daca porneste nai nici dintrala!
Petrica61298
o alta posibilitate de a vedea daca are alarma este de a consulta fisa cu optiunile masinii, e lipita pe cartea de service sau mai e undeva in portbagaj, cred ca pe langa roata de rezerva, dar asta inseamna sa stii ce inseamna acele coduri.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.