Help - Search - Members - Calendar
Full Version: De ce am nevoie sa ies din tara ?
Masini.ro Forum > Discutii generale > Off Topic > Vacante si calatorii
Eren
Ma bate gandul sa plec pana in bulgaria vacanta asta 1 zi sau 2
Cel mai probabil plec de dim si ma intorc seara .. nu vreau sa innoptez acolo .. am auzit ca se fura masini la greu si alte chestii
Ma intrebam ce imi trebuie sa ies cu masina.. in afara de carte verde care o am .. viza nu trebuie ca suntem in u.e.
Defapt intrebarea mea era daca am nevoie de cartea de sanatate sa demonstrez ca sunt asigurat .. dar poate pentru 1 zi nu am nevoie .. care ma ajuta ?
TLS-09
In mod normal ai nevoie de Cardul european de sanatate (o chestie pentru care ai nostrii nu s-au pregatit astfel incat au fost iarasi prinsi cu chilotii jos) si nu elibereaza asa ceva inca .
In concluzie este suficienta o asigurare medicala la orice firma de asigurari din tara.Din cate-mi amintesc eu la iesirile in Ungaria de multa vreme nu-mi mai faceam si nici nu mi-o cerea nimeni la frontiere(si asta inainte de 01.01.07).Daca vrei totusi sa fii linistit fa o asigurae medicala cum ti-am spus ca nu te costa mai mult de 10 RON(nu mai retin perioada minima dar este de ordinul zilelor).
Si nu-ti uita buletinul acasa(pardon cartea de identitate) biggrin.gif .
Baby Blues
Pai dupa cate stiu nu mai este obligatorie asigurarea dar e bine sa o ai. Oricum nu costa mult. Daca e pe o singura zi poate costa 2-3 lei. Se poate face la orice agentie de voiaj.
Eren
sa inteleg ca ar fi bine sa imi fac o asigurare .. am facut cand am fost in tabara acum 1 an .. 67 000 o asigurare.. daca muream imi dadeau 23 de milioane smile.gif
TLS-09
Cred ca stefan_adrian are dreptate si nu-i obligatorie, ca altfel nu-mi explic de ce nu-mi faceam pentru unguri si nici nu ma intreba nimeni de ea.
Si oricum e frectie atat suma cat si serviciile medicale de care poti beneficia.In plus la bulgari nu cred ca ai nici o sansa daca fluturi intr-o mana asigurarea medicala, fara ca in cealalta mana sa nu fluturi niscaiva bancnote europene sau de peste ocean.
Pana la urma nu merita sa-ti faci ca probabil beneficiezi pe ea de rivanol gratuit iar pentru tifon o sa te trimita tot la farmacie. biggrin.gif
Eren
ai naibii bulgari
cand am fost in turcia cu autocarul a fost furtuna si a cazut o creanga pe copac. Soferul nu a vazut-o si a intrat din plin in ea si si-a crapat tot parbrizul. Cand s-a dus la politie la Varna(cred?) a stat 2 ore fara ca politia sa faca nimic. In cele din urma au venit au constatat dar nu i-au dat dovada pentru a repara stricaciunile... in cele din urma cu o matura care sprijinea parbrizul am ajuns in istanbul unde era destinatia si a gasit un meserias care a schimbat-o ..
ai naibii bulgari
Alex-F1
QUOTE(Eren87333)
67 000 o asigurare.. daca muream imi dadeau 23 de milioane


Buna afacere faceai!!!!! :clapping: Foarte tare faza.... laugh.gif
TLS-09
QUOTE(Eren87333)
.. 67 000 o asigurare.. daca muream imi dadeau 23 de milioane smile.gif

Ca sa-l completez pe Alex: cum imi dadeau?Tot tie? Pai ce sa mai faci tu cu ei? biggrin.gif
Mariustom
Pfuuaaaiii, dar nu se putea ca cei doi de mai sus să nu fie offtopic.gif
Și unii se mai miră CUM au ajuns la un așa mare număr de mesaje scrise. Răspunsul: ca mai sus tongue.gif devil.gif laugh.gif :clapping: :coolspeak:
Dar să revenim On topic:
Eren, pentru informații despre călătoria în Bulgaria, îți recomand să intri aici: http://www.mae.ro/index.php?unde=doc&i...3&cat=29919
Sunt informații utile.
Și, un sfat prietenesc, Eren: folosește cu încredere Google.ro, e foarte bun când cauți ceva.
Îți dorim "Drum bun, distracție plăcută fără evenimente neplăcute" :wave:
Eren
merci mult pentru link ... m-am lamurit in multe privinte
si merci pentru urari !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.