Help - Search - Members - Calendar
Full Version: defectiune display computer bord la audi a4
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Audi
sorin87362
Salutare....displaiul de la computerul de bord are o vizibilitate redusa practic nu se vede foarte bine in partea de sus acolo unde apare radioul si datele radioului respectiv...ma gandeam sa-l inlocuiesc cu altul nou...nu stiu ce sa fac....poate fi reparat sau trebuie cumparat altul nou...va multumesc!
HalbaSus
S-ar putea sa fie ars backlight-ul, adica becul care lumineaza display-ul din spate. Du-te la un service si vezi ce zic aia.
sorin87362
dar daca cumpar altul nou....cam cat ar fi costul?....sa presupunem ca e defect, in comparatie daca l-as repara...?
:wave:
ionut83652
sal cumperi nou nam idee dar cred ca te rupe dar din cate stiu eo e lcd si la el nu prea ai ce repara!
Petrica61298
la mine se manifesta la fel, dar doar dupa ce se incalzeste, adica dimineata cand pornesc e normal. cred ca are legatura si cu uzura masinii, adica are si displayul ala o viata, daca a functionat mult timp....parerea mea.
Mitu80459
Salut,

Este foarte posibil sa nu poti schimba numai acel display. S-ar putea sa trebuiasca sa schimbi tot bordul. Asta costa ~ 20 mil :bash:
Eu am avut alta problema si a trebui sa il schimb cu totul. E o chestie compacta si capsata si nu umbla nimeni in el, ca nu mai are garantie. Daca nu a umblat nimeni la el, ti-l iau cei de la reprezentanta ca piesa de schimb si poti obtine o reducere de ~ 50%
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.