Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Sfarsitul prezentei americane in Irak???
Masini.ro Forum > Discutii generale > Off Topic > Politica
Baby Blues
Se pare ca in S.U.A de cand democratii au majoritatea in Parlament, s-a inceput campania impotriva prentei armatei in Irak. S-au desfasurat demonstratii de cate 20.000 de oameni cu cate 3000 de sicrie care simbolizau americaniii morti in razboi.
Ceea ce este ciudat si ne face sa gandim la concluzia ca aceste manifestatii sunt facute doar pentru a aduna capital politic pentru viitoarele alegeri, este faptul ca inclusiv D-na Hillary Clinton, principala candidata a democratilor a votat pentru razboiul din Irak. Oare de ce acum nu mai este bun??? blink.gif
James Kilowatt
Are o scuza buna... poate spune ca atunci cand a votat pentru credea in existenta armelor de distrugere in masa, fiind pacalita si ea de Georgel.
Oricum e un stil tipic politicianist de a pune problema, asta cu a da vina pe ceilalti... daca pune mana pe putere trebuie sa rezolve problema indiferent cine a creeat-o si sunt curios daca ea are vre-o solutie realista.
Baby Blues
Si ea a raspuns in stil politicianst romanesc: La acea ora credea in rasboi iar Bush a profitat e decizia ei :bash:
Ai nostri cand au vreo problema cu vreun politician concurent spun ca acela a dat un raspuns politicianist si nu apropiat de nevoile oamneilor. De parca el nu ar fi politician si cea ce scoate din gura este politic :minigun: :minigun: :minigun:
Cu ei rau, fara ei mai rau. biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.