Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Aveo o problema pentru Loganisti?
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Chevrolet
CRISTI97651
Salut e prima oara cand scriu aici cu toate ca am citit nenumarate topicuri
Sunt un viitor posesor de Aveo 1,4 model direct sper eu in doua sapt dupa aproape 3 luni de asteptare
Iata problema mea:
Imi doream o masina noua in speta ca tot romanul un Logan insa intamplator am trecut pe langa un dealer Chevrolet si m-am urcat intr-un Aveo si am ramas f surprins
Cel putin la interior chiar nu-mi venea sa cred ce diferenta era intre Aveo si Logan si asa am inceput cercetarile in primul rand la pret . Asa am aflat ca un Logan m-ar fi dus in aceeasi echipare cam cu 1200-1300 euro.Apoi am inceput sa caut date despre Aveo si am aflat f multe chiar de principala problema cu o stea jumatate la testele euro NCAP, insa abia dupa ce m-am informat si mai bine am aflat ca defapt Aveo a obtinut 21 de puncte iar Logan 19 insa datorita faptultu ca cei care au testat au considerat ca masina are mat. dure la interior care pot periclita viata au retrogradat Aveo la 1,5 stele. Nu discut asta nici nu merita
Intr-un final dupa multe calcule si informari am ales Aveo dar iata ce nu inteleg
Am intrat si eu pe niste forumuri de genul masini.ro sau auto-motor-si-sport si am facut niste sondaje intre mai multe masini din aceeasi clasa Logan-Aveo-Clio-Albea-Fabia , Aveo fiind urmatoarea clasata dupaLogan
Ce e cu mania asta cu Logan chiar atat de ingusti suntem la minte , pe mine asta bucurandu-ma sincer mai ales ca sunt cativa indivizi pe acolo cu peste 1000 de postari care nu fac decat sa ridice in slavi Loganul
Nu am nimic cu Loganul insa consider ca eu vreau mai mult de la o masina si nu sa platesc in plus pt o tetiera sau doua,sau sa ma aplec sa apas pe buton pt a deschide geamurile sau sa platesc enorm pt un sist audio inexistent
Iar problema principala era ca in timp ce eu veneam cu argumente serioase ei tot spuneau ca Logan e de doua ori mai incapator sau infinit mai ieftin sau ca in Logan nu mori si ca e mai frumos dar nimic concret.
Sincer ori sunt niste copii care se plictisesc ori ,sper sa nu fie o teorie a conspiratiei ca doar nu or fi dealeri de la Dacia si asa inteleg ei sa elimine concurenta
In orice caz imi astept Aveo si dsunt mandru de alegere
Cei cu Logan or spune lafel?
Voua nu vi se pare ca e o dementa cu Loganul?
Costanza86138
tu de fapt ce vrei sa auzi? Ca ai luat decizia corecta?

Mie nu-mi place nici una dintre ele, Loganu e... banal spre urat iar Aveo e inalt, ingust si extrem de instabil in curbe (la 90-100). Aveo are un plus de calitate la materiale si poate la motor (la ala de 94, ca restu...) si atat! daca ar fi sa aleg, as alege clar Loganu diesel pentru spatiu si economie, doar pentru asta!
RUE
fiecare pt ce e pregatit.
nu ai spus si cat ai dat pe aveo si la ce dotari.
eu pe logan 1,4 (taxe, impozite, asigurari minime) am dat 7600 euro cu abs, ac, geam el pe fata, un airbag, mp3 cd cu fata detas si telecomanda, 4 boxe, accize, 2 carti verzi in HU si deplasari inlcluse, numere si asigurare o luna, kitul de siguranta inclus si covorase, CB, servo si cam atat la importante. pt mine a fost chiar util sa merg la unguri de unde am venit si cu potbagajul ala mare plin cu alimentare si altele.
casco 200 euro.

pune si tu aceleasi informatii sa vedem cum stam pt un buzunar sub 8000 euro.
CatalinKRK
Caso 200...nu cred ca poti obtine un asemenea pret la vreo straina
CRISTI97651
QUOTE(RUE)
fiecare pt ce e pregatit.
nu ai spus si cat ai dat pe aveo si la ce dotari.
eu pe logan 1,4 (taxe, impozite, asigurari minime) am dat 7600 euro cu abs, ac, geam el pe fata, un airbag, mp3 cd cu fata detas si telecomanda, 4 boxe, accize, 2 carti verzi in HU si deplasari inlcluse, numere si asigurare o luna, kitul de siguranta inclus si covorase, CB, servo si cam atat la importante. pt mine a fost chiar util sa merg la unguri de unde am venit si cu potbagajul ala mare plin cu alimentare si altele.
casco 200 euro.

pune si tu aceleasi informatii sa vedem cum stam pt un buzunar sub 8000 euro.


Vai de mine dar ce vrei sa spui ca in Ungaria Loganul e mai ieftin decat in Romania?
Inseamna ca suntem o tara de prosti :minigun:
Sa ne impuscam toti daca acceptam asa ceva sau macar cei care si cumpara Logan din Romania unde salarile sunt mai mici si pretul de fabricatie desigur mai mic
Loganisti uniti-va band.gif
Nu aveti pic de mandrie????????
Desigur ca de-aia ati luat Logan si va dau dreptate fata de vechea Dacie 1300 pe care ati avut-o e o crestere
Aveo pe care mi-l iau eu e 9600 euro in leasing varianta 1,4 direct(geamuri electrice fata;aer cond si mp3)
Sincer daca aveam bani chash imi luam sh dar asa din ce m-am informat si am testat Aveo e mai convenabil pt mine
Pentru restul care au dus masinile la REMAT desigur Loganul band.gif
Iar am fosr rau si mi-am pus loganistii in cap
Auzi tu sa plateasca mai mult decat in alta tara pe aceeasi masina si sa ii si mai faca loby :minigun:
PLS IMPUSCATI-MA
RUE
omule, esti plin de tine.
versiunea mea in tara era 8470 si avea doar un airbag in plus si geamuri el pe spate. in plus eu am mp3 cu fata detas inclus.
pana la 1 ian se vindea pt romania direct fara tva si apoi nu se platea decat o acciza. s-a tot vorbit pe forumuri si de aici si eu am invatat sa scutesc 800 de euro minim.
asta e toata ieftineala. acum nu stiu daca se mai poate la fel. am platit doar acciza 387 ron. deci a ramas pe la 7600 fara cheltuielile normale de inmatriculare si asigurari.= 870 euro.

masina merge bine si in HU am garantia 3 ani iar in tara 18 luni.


9600 euro pret final sau la ala se adauga leasingul?
de ABS nu spui nimic si eu il vad mai important decat al doileaairbag.
casco la leasing ai verificat cat 4 mil pe trimestru?
reviziile?
poate e o masina mai buna ca loganul si mai bine facuta, dar e si mai scumpa.

te asteptam cu pozele cand o sa ti iei, daca...

bafta maxima!
CRISTI97651
9600 pret final
Si nu are ABS , CU ABS si geamuri si geamuri electrice pe spate ducea cam la 10100 in leasing desigur
La 9600 in leasing imi puteam lua un Logan la 8000-8200
Voi desigur v-ati fi luat Logan nu ?
Eventual din Ungaria
Romanii accepta orice chiar si Logan band.gif
Sincer nu am nimic cu masina si eu vroiam insa pretind totusi ca am ochi sa vad , maini sa simt si cap sa judec :bash:
Nu pretind ca Aveo e cea maii buna oferta nicidecum pot fi si altele ex Albea sau poate Accent .
Aveo mi-a placut mie m-am urcat in el ,l-am condus si l-am ales
Dar cred ca am facut o greseala era mai bun un Logan doar are toata lumea nu?
Inseamna ca e o masina f buna band.gif
Offf daca-mi pica fisa mai devreme
mugurel97263
cristi,frate,eu am Aveo din decembrie si sunt multumit de el.
Eu am dat tot 9600 euro pe el dar are ABS,dublu airbag,geamuri electrice fata,reglarea volanului pe inaltime,RCD,deschidere portbagaj din interior.
Vad ca esti f. pornit impotriva loganului si nu inteleg de ce...fiecare este liber sa aleaga.
Inainte de a cumpara Chevy-ul si eu am fost la Dacia si m-am interesat de Logan si am constatat ca acesta din urma este mai scump la aceleasi dotari decat Aveo(ma refer in primul rand la putere,adica Loganul de 1,6 pt. ca cel de 1,4 nu l-am luat in calcul deoarece este prea lent)
Dupa cum spuneam si mai sus , nu te inteleg de ce esti atat de pornit impotriva Loganului,pt. ca la 10000 euro nu poti avea pretentii sa ai o masina super,ci doar una de care sa te folosesti cat mai mult posibil fara a avea probleme. Ambele masini au puncte tari si slabe:
-Aveo:suspensia spate rigida,portbagajul relativ mic,spatiul pt. genunchiul drept f. redus(te lovesti de bord),un consum maricel(cel putin pt. inceput),dar e mai "fatoasa",finisajul interior este mai bun,este mai dotat la acelasi pret decat loganul;
-Logan:are exteriorul mai uratel,finisajul interior este mai slab,motorul de 1,4 este lent,dar este mai spatios decat Aveo si probabil mai ieftin la intretinere decat acesta(nu stiu pt ca nu am cumparat inca nimic la chevy si sper sa nu o fac prea curand).
Acestea au fost cateva din caracteristicile acestor masini(cel putin cele care mi-au venit in minte acum) si concluzia este una sai buna ,zic eu:ai facut o alegere de care sper sa fii cat mai multumit,sa ai parte de chevy ,sa faci cat mai multi km fara evenimente si sa-i lasi pe ceilalti sa se bucure de ceea ce au in garaj.
Hai sa ne auzim cu bine la 100 000 km fara probleme!!!!!
CatalinKRK
Cristi las-o mai moale ca nu ti-ai luat maybach, sau cum se zice pe la noi rade ciob de oala sparta :yawn:
chevy
CatalinKRK cred ca tu ai impresia ca ti-ai luat maybach de esti asa rautacios. Vezi ca sunt pline topicurile la Ford cu probleme la mondeo.
CatalinKRK
Iuliane era vorba de Logan si Chevrolet, nu stiu unde ai citit tu de laudele mele la adresa Fordului comparativ cu alte modele. Ori masini mai bune decat astea 3 exista destule.
chevy
Mi s-a parut ca ne ironizezi (posesorii de Chevrolet).
_Theo_
posesorii de chevrolet sunt cei mai tari smile.gif ei si cei cu bmw biggrin.gif
CatalinKRK
Ironizez posesorul de Chevrolet care nu-s vede lungul nasului si care are impresia ca e mai tare de 10 ori decat posesorii de Logan (pe care ii numeste, cu aer de superioritate, loganisti).

P.S. Si uite asa am ajuns eu sa apar Loganul, nu vad niciun posesor de Logan alaturandu-mi-se.
RUE
nici nu s-a prins de aluzie ca toate sunt doar masini, daca mai continua loganistii este doar ce asteapta chevy, replici la care sa si stoarca rautatile.


l.e.: ca sa fiu si eu porno spun ca si mazda e mai tare decat chevy. dar ...
ca sa iau mazda ma costa 120 riali pe zi, pt aveo ma costa sub 80.
pana si toyota corolla e mai ieftina la inchiriat.
mugurel97263
Cristi....singura problema a loganistilor ....esti tu . Pe toate forumurile pe unde ai intrat ai pus aceiasi problema si exact in aceiasi forma si nu ai reusit decat sa plictisesti lumea cu parerea ta despre Logan si implicit despre Aveo(cu care am inteles ca nu ai mers decat la un drive test si ma indoiesc ca ai putut atat de repede sa-ti dai seama de performantele masinii...sau poate esti un puisor de Schumacher?!).
Nu iau apararea Loganului , sunt posesor de Aveo , dar sper ca nu ai intrat si pe vreun forum Logan ca sa incerci sa-i convingi si pe cei de acolo ca masina ca Aveo nu mai exista pe planeta .
Salutare!!!
_Theo_
am aceeasi parere cu mugurel... bicycle.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.