Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Kia retine masinile in vama.
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Kia
Cristian-330
Kia Romania are masini contractate si platite integral in 2006 pe care nu le-a livrat nici pana acum, invocand tot felul de schimbari in legislatia vamala prin care solicita clientilor plata unei sume in afara contractului denumind-o "noua taxa vamala"....
Alex89808
asa...si?
gabriel cretu
asa ...si ? inseamna nici mai mult nici mai putin ca sunt niste nesimtiti si niste neseriosi,daca se preteaza la astfel de magarii.......si epitetele la adresa lor pot continua,pacat ca nu si pe forum.......iar cei care vor sa achizitioneze o kia macar sa fie avertizati daca nu se reorienteaza,cel putin sa stie la ce sa se astepte........cam asta ar fi raspunsul la intrebarea asta ........... :wave:
Andrei78289
Domnul Gabriel, imi pare foarte rau pentru problema creata, dar atentie nu este o problema cauzata de Kia RomAuto. In anul 2006 ( de ex taxele vamale se achitau la Valoarea Reziduala dupa ultima rata de leasing , deoarece se face un import temporar al masini, odata cu intrarea Romaniei in Uniunea Europeana , taxele vamale s-au modificat de la 30.5% cat erau anul trecut la 10%.) Acum se face import permanent.
De ce sunt masinile blocate in vama ?
Deoarece, contractul la compania de leasing trebuie modificat, printr-un act aditional in care dumneavoastra veti plati taxele vamale de 10%, Problema cauzata nu este din cauza Kia RomAuto ci din cauza guvernului si a companiilor de leasing care nu au putut veni cu o solutie viabila.
Daca mai aveti nelamuriri, neclaritati, va rog sa imi trimiteti un e-mail la adresa andrei.burcea@mit-motors.ro
Va multumesc
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.