Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Opel Agila 1.2 - probleme instalatia elcetrica?!
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Opel
Dan97223
Salut

Am achizitionat recent un Opel Agila 1.2 din 2001 cu 100.000Km. Inainte de achizitionare a fost dus intr-un service Opel si nu s-a gasit nici o problema, in afara de schimbatorul de viteze care merge un pic cam greu.
Imediat dupa cumparare a aparut o problema foarte neplacuta: aleator, masina refuza sa porneasca, la bord se aprind cam toate becurile martor (asa li se spune!?), ceasul se reseteaza.. deci clar a pierdut la un moemnt dat alimentarea de la baterie (stand pe loc in parcare). Uneori becurile martor raman aprinse chiar si dupa ce se scoate cheia din contact! Alteori in timpul mersului, se sting si se reaprind toate becurile de pe bord, absolut tot ce e electric cade si revine intr-o secunda doua. In cazul in care problema apare la pornire, de obicei misc un pic cablurile de la bornele bateriei si isi revine. E destul de multa banda izolatoare pe cablurile electrice vizibile sub capota motorului... Am dus masina la un service Opel si nu au reusit sa depaneze masina cu toate ca a aparut si la ei problema intr-o plimbare de test. Nu mai mai duc la Opel cu ea ca vad ca degeaba. Are cineva o idee de unde ar putea fi problema? In caz ca propuneti service, precizez ca sunt din Oradea.
Multumesc
ionut83652
mai mult ca sigur pe undeva face vreu scurt dar cred co sa fie destul de greu de identificat primel solutii ar fi verificarea contactului al alternatorului si al electromotorului dupa ai ........greu de spus!
Alex89808
pai daca ai zis ca sunt bornele slabe...asta e problema! uita-te la bonele masinii, curata-le daca sunt murdare, si strange-le cu cheia ! altceva nu vad ce ar putea fi.
Alex89808
pai daca ai zis ca sunt bornele slabe...asta e problema! uita-te la bonele masinii, curata-le daca sunt murdare, si strange-le cu cheia ! altceva nu vad ce ar putea fi.
Dan97223
Multumesc pentru sfaturi.

Bornele sunt bine fixate si curatate recent. Intre timp am refacut contactul firului de masa (care arata cam nasol) cu caroseria si deocamdata nu a mai aparut problema. Sper sa fie asta...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.