Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Masini vs Profesii
Masini.ro Forum > Masini.ro > Versus
dan48523
Am umblat ceva timp pe forum dar nu am gasit acest subiect, asa ca va propun o tema de discutie.
De multe ori, cand cineva isi ia o masina noua, gura lumii raporteaza masina (model, dotari, pret) la jobul pe care il are. Desi nu imi place, mi se pare totusi corect.
De aceea va intreb: ce masina i se potriveste mai bine unui doctor? I-ai da spaga mai usor daca l-ai vedea cu un Logan sau cu Mercedes? In ce masina l-ati vedea la volan pe un arhitect, un inginer constructor, un politist (Radarul nu se pune :evil: ), un agent de asigurari, un preot (dricul nu se pune biggrin.gif ), un avocat, un bancher, un contabil, un bisnitar, un notar, etc.

Pun intrebarea, pt ca eu consider ca masina in multe cazuri a devenit un accesoriu si asa cum iti asortezi ceasul, cravata, costumul, pantofii, ar trebui ca si masina sa te reprezinte, atat ca fel de a fi, cat si ca profesie.
Ce ziceti?
DORU
Ce ne facem daca unii aleg din pasiune un model anume si nu din prea multa infatuare?
florin55503
are si nu prea are concordanta masina si jobul. concorda in masura in care folosesti masina in interes de serviciu si mergi la intalniri. sau vrei sa te reprezinte pe tine si statutul tau social.
un audi a4 sau un seria 3 care sunt destinate celor din middle management este la fel de intalnit si la infractori, manelisti etc.

mai degraba o masina reflecta personalitatea omului, pasiunea si atasamentul pentru o marca etc.
Mihai95804
Nu pot sa fac o legatura directa intre un job si o masina.Poatre intre statut social si o masina insa este foarte mult de discutat.In general fiecare isi cumpara masina care ii palce si care si-o permite in acel moment.
A K U
Nu stiu cati isi permit sa-si cumpere masina pe care si-o doresc sau care le reflecta personalitatea. Pun pariu ca o gramada de pusti si-ar dori un ursulet cu care sa faca liniute, da' n-au bani si mesteresc la rabla de 'jde ani a lu' tata pe care o baga in reparatii capitale dupa fiecare "iesire". Eu de exemplu am vrut initial un A6 pe care nu l-am putut cumpara din varii motive si apoi am luat Opelul pentru ca deja eram la a treia masina pe care o ratam si atunci am luat-o pe asta. Nu ca-mi pare rau, dimpotriva. Sunt multe aspecte de luat in considerare aici.
f1anatic
QUOTE(florin55503)
Mai degraba o masina reflecta personalitatea omului...


Uite un lucru cu care sint de acord. Ce conduc (sau ce cumpar in general de la mincare la aparate electronice la imbracaminte si pantofi) imi reprezinta personalitatea. Acum, trebuie sa mi-o si permit si e clar ca sint lucruri care mi le pot permite si altele care NU. Dar toate imi reprezinta personalitatea.
Mihai69739
sunt arhitect. cand mi-am ales masina mi-am pus si eu intrebarea asta...
voiam ceva shuki. insa avand in vedere ca era si masina de serv si de familie si voiam sa o iau noua si banii erau cat erau, m-am gandit la siguranta confort fiabilitate costuri in intretinere..... si totusi deosebit
am ales TOYOTA COROLLA H/B XELLANCE 1.4 D-4D
Cso96419
cum nu e frumos sa aratam cu degetul, tot asha nu e frumos sa stereotipizam. fiecare om e diferit si isi cumpara masina de care vrea sau poate. si eu asi dori un E300 turbodiesel, acest lucru ma face mafiot, sau manelar?? nu cred, poate asha ma va vedea lumea, dar sincer nu m-ar interesa
_Constantin_
Totusi mi-se pare un subiect de versus absolut delicios.

Medic: Jaguar X,S, XJS
Arhitect: Renault Megane II
Inginer Constructor: Toyota Hilux
Politist: Logan MCV ( ca e obisnuit de la servici)
Agent de Asigurari: Renault Laguna ( siguranta e pe locul I)
Avocat: BMW Seria 5 (oricum il uraste toata lumea, de ce sa mai incerce)
Bancher: Audi A4, A6, A8, Q7, S Classe
Contabil: Toyota Corolla Sedan ( dupa ultimele calcule e cea mai buna oferta)
Preot: Ford S-Max ( sa poata duce cat mai multe babe pana la biserica)
Bisnitar: aici oferta e nelimitata: de obicei masini foarte noi, scumpe, foarte negre si foarte prost accesorizate cu piele alba, roti mari sclipitoare, ornamente cromate si neaparat un subwoofer in portbagaj. Cateva optiuni: Bmw X5, LC, Range Rover Sport, Tuareg, in genral tot ce e mare si german. biggrin.gif
James Kilowatt
Politician responsabil si informat - " gipan de strada"
Prostituata - "gipan de strada" cumparat de cel de mai sus biggrin.gif


Se risca cineva sa zica ce-si iau informaticienii? Ca-s numerosi pe aici :harhar:
T u d o r
O Toyota..ceva? biggrin.gif

Da' inginerii? Daewoo? tongue.gif

Ca economistii isi iau cele mai proaste masini dpdv tehnic (vezi topicul de pe Masini) e de asteptat, nefiind in tema. biggrin.gif
Lucian55
Bisnitar-ul de rand = 318d gri cu geamuri fumurii lipite la el in curte si Gül pe numar.
Bisnitarii mai bengosi = 745d cu geamuri fumurii, super sonorizare ca sa se auda bine vocea lui salam, si bineinteles Gül pe numar
Avocat = majoritatea pe care ii stiu eu au Opel Vectra
Politai = Logan 1.4MPI
Agent de vanzari= Tico,Matiz,Fiat Seicento
Director la o companie maricica = Audi A4 1.9 TDI
Director la o companie mare = Audi A6 3.0TDI

Later Edit:
Blonda nu prea desteapta dar care arata bine si presteaza bine servicii : Un jeepan, in fine ceva mare, cu motor mic pe motorina.
HalbaSus
Ciudat vad ca toata lumea cunoaste alti reprezentanti ai diverselor meserii.
Eu cunosc mai multi avocati si cu mici exceptii toti au masini germane premium (audi, bmw, mercedes). Asta inseamna de la serie1 si A3 pana la ML-uri si X5-uri, de asemenea foarte multi (cel putin in zona asta) isi pun numere sugestive: LAW, LEX, JUS, etc... Totusi daca ar fi sa vorbim de o marca mai predominanta ar fi audi respectiv A4 (B6) si A6-uri (C5) cu numere LAW/LEX, nu ca serii 3/5 sau C/E-uri nu ar fi... doar ca ceva mai rar. Desigur mai exista si exceptii, o cunostinta si-a schimbat anul trecut C-class-ul pe un Pathfinder... mi-a fost extrem de greu sa ma abtin sa-l intreb "What on earth where you thinking ?" biggrin.gif.
Politisti - eu pe ce-i mai multi i-am vazut fie cu logan-uri fie cu SH-uri "euro3" adica aproape orice de la golf4 opel omega.

Oricum masina e dictata mai mult de venitul fiecarei persoane, ceea ce inseamna ca doar indirect e corelata meseria cu masina.
fishbone
Din experienta mea din viata de aici pot sa spun cu fermitate ca salariul unuia nu inseamna neaparat ce masina va conduce. Seful sefului meu, desi are un salar barosan conduce o masina la jumatate de pretz cat a mea. Seful meu conduce una la un sfert cat a mea. Un alt tip pe care-l stiu din vedere si care face mai putin ca mine [stiu pentru ca am avut pozitia lui] conduce un Lexus in timp ce eu ma dau in Altima.
Americanu' isi ia ce-i place. Nu mi-a placut niciodata faptul ca in Romania si de ce nu, in Europa la modul general din cate am observat si auzit, nu-mi permiteam sa fiu cumpatat de frica comentariilor celor din jur. Astfel nu au fost putine cazurile in care romani veniti in SUA in vizita au pasit in magazin si nu si-au luat Nike Made in China ci doar Made in USA si un parfum Gucci a fost refuzat pe motiv ca "nu se poate, e prea ieftin".

Deci dan, ca sa raspund la intrebarea ta, doctorul ar trebui sa conduca ce-i place.
f1anatic
Seful meu - al careui salariu IL STIU pina la ultimul cent - si va pot confirma ca este din 6 cifre; care 1 luna pe an este plecat in strainatate pe probleme de servici si cel putin 1 luna pe an este plecat din Chicago pe probleme de servici (platite de locul de munca; primeste si per diem) si mai toate prostiile (de la cele 2 laptopuri la nota de plata la cablu, internet, telefon celular etc) este platita de servici (ca vorba aia trebe' omu sa fie accesibil si/sau sa lucreze in week-end) DECI seful meu care nu sufera de bani - conduce o Toyota Prius.

Asa ca mai slabiti-ma cu stereotipurile. Care din pacate sint adevarate mai mult acolo decit aici.
Ghita A.
Din cate stiu eu (citite in presa) inclusiv sefii de la Google conduc... Toyota Prius (daca nici aia nu au bani...). Se pare ca totusi ca nu prea are legatura venitul cu masina. Cel putin la altii...
marius68582
Am incercat sa postez acum cateva ore dar nu mi-a iesit...Sa mai incerc o data blush.gif
Citesc in ultimele mesaje ca oameni mari din US of A conduc masina aia de tuns,pardon,masina aia electrica.Pai ce sa fie asta daca nu tot o fita,sau ma rog,alinierea le ultimele curente si opinii holliwoodiene?Sa nu-mi spuneti ca Prius nu e o masina trendy in State la ora actuala,cum si americanii au auzit ca cica s-ar topi ghetarii...
Sunt de acord ca o corelare corecta job/masina detinuta nu se poate face la noi in tara datorita faptului ca tot romanu' vrea sa epateze.Cunosc cazuri de baieti cu super masini dar care inca locuiesc cu parintii :bash:
Dar ca sa revin, si sa imi imaginez ca ma intorc intr-o societate normala in care masina este o prelungire perfecta a personalitatii omului,personalitate care l-a determinat initial sa isi aleaga o anumita meserie:
Avocatii-orice masina japoneza.Sunt anosti dar pragmatici,la fel si masinile japoneze.Sau daca nu, Octavia-i se potriveste aceeasi descriere.
Agentii imobiliari-Golf GTI.Masina nemteasca,cum vrea tot boboru',dar asta e mai cu mot.
Sepepistii/mascatii-am citit pe undeva ca ar fi vre-o 15.000 de oameni care lucreaza intr-o institutie sau alta care mai de care mai secreta in Romanica-Ursulet sau pisicuta-au un aer asa mai golanesc,dar sunt totusi bemveuri si cica ar fi mai de soi.
Doctorii-astia au su siguranta cate o masina pentru fiecare activitate-un SL pentru plimbarea amantei si un gip mare pentru concediile cu toata familia in delta/la munte.

Cu siguranta nu mi-am facut prieteni printre membrii sus numitelor bresle cu acest mesaj! biggrin.gif
Si acum ma dezvinovatesc: imperecherile job/masina au fost facute in mod aleatoriu,nu se bazeaza pe oameni si evenimente reale si sunt rezultatul a 12 ore de munca intr-o tura de noapte!
HalbaSus
Agenti imobiliari cu Golf GTI ? biggrin.gif suna bine, si haios... dar totusi inca nu am vazut asa ceva, eu sunt actionar la o agentie imobiliara dar acolo se merge cu supernova... Ce-i drept am vazut un 307 cc rosu cu banerul unei agentii imobiliare, dar respectiva agentie se ocupa mai mult de investitii imobiliare, nu de vandut garsoniere 'n stuff, si probabil apartine cuiva din conducere.

Avocati cu japoneze... iar n-am vazut decat unul singur cu Nissan Pathfinder, dar deja mi-am exprimat opinia despre aceasta alegere (ma deranjeaza cu atat mai mult cu cat lucreaza aproape de mine si concuram pe aceleasi locuri de parcare... :bash: ).

Medici cu SL + SUV ? Pai poate aia din US sa-si permita... desi in cazul asta Iulian sta foarte prost blush.gif biggrin.gif de aia din romania nici nu poate fi vorba.

SPP-istii cu ursulet ? Pai in primul rand nu stiu daca ar incapea foarte usor intr-un ursulet... in al doilea rand cred ca au salarii ceva mai mari si isi permit un BMW mai nou... asta daca au/vor BMW-uri.
florin55503
toyota prius e in america o fita, care a fost pornita de la hollywood, de actorii care nu prea au ce face si vor sa se erijeze in mari salvatori ai mediului. dar cati dintre ei nu au muscle car-uri sau hummer-uri in garaj

e adevarat ca sunt cazuri in care nu venitul este cel care dicteaza alegerea unei masini, ci pragmatismul persoanei (efectiv nevoile unei persoane pentru o anumita masina), deci tot personalitatea, educatia etc
Tarabostes
sunt meserii unde conteaza imaginea si masina se alege ca atare desi cred ca e greu de stabilit un patern pe subiectul asta
- finul meu e medic, castiga rezon, dar nu pune pret pe masina si voia sa-si ia un Logan ( spre disperarea nevestei) prima mea replica a fost ca nu e masina de doctor, probabil va opta pt o Octavia
- contabila mea are un Volvo S40, ori ma taxeaza pe mine prea mult ori ...
- m-am vazut cu un fost coleg de liceu, acum preot, si conducea un ML, parca nu dadea bine, prea emana a bunastare, un sedan ( chiar si mercedes) era probabil mai indicat
HalbaSus
Eu cred ca in anumite meserii imaginea (deci inclusiv masina) nu conteaza foarte mult. La un medic, inginer, programator, contabil, nu prea conteaza masina, nu as avea incredere mai mare intr-un medic cu S-class decat intr-unul cu Logan...

In general la cei care incheie afaceri, mai ales daca fac parte din conducerea societatii, conteaza in schimb foarte mult masina... care nu trebuie neaparat sa fie maybach dar in nici un caz ceva ieftin (logan, accent, matiz, etc...). Pentru ca o masina decenta (sa zicem de la octavia2 in sus) prezinta o oarecare bonitate financiara a firmei pe care o reprezinti. Si aici e vorba si de pozitia ta in firma. Daca esti arhitect angajat la o firma de arhitectura nu conteaza ca vii cu tico sau cu golf GTI... nimanui nu-i va pasa. Daca in schimb esti arhitect cu birou individual sau directorul unei firme de arhitectura si vrei sa proiectezi un mall... dar vii cu tico-ul.. nu da bine.
RUE
inginerii:
- dacia veche pt harjonit pe toate cotloanele, multe alte nevoi
- logan nou (daca se poate cu rate)
- sh nemtesc sau frantuzesc, un leasing la nou

medicii:
- o dacie dupa 96 de care sa si aminteasca de prima lor masina,
- dupa rezidentiat isi ia un VW iar in plina cariera trece la ceva nou cash sau ceva scump si nou in leasing. maxim audi a6. nu le prea plac masinile de teren.

economistii:
- clar un sh recent adus din germania- olanda
- daewoo
- masina de serviciu

avocatii:
- le plac skodele ;-)
- audi vw

mesterii liberi profesionisti de succes (instalatii, amenajari):
- nemteasca sa fie, pasat

profesorii:
- fani dacia,
- masini franceze noi (daca fac pregatire pe bani buni)

amantele:
- sh german sau italian


ma mai gandesc..
T u d o r
Clar, da' clar, biggrin.gif nu poti face o astfel de statistica. Pentru ca de cele mai multe ori meseria nu ne reprezinta personalitatea. Iar personalitatea ne determina alegerile, de foarte putine ori profesia/meseria. Cu siguranta insa banii de care dispunem sunt un factor extrem de important in alegere. smile.gif Ma uit in sus si observ fara sa ma surprina ca fiecare dintre noi are alte opinii decat ceilalti in privinta masinilor vs profesii. Si e normal, pentru ca nici nu e posibila o astfel de catalogare.
Daca ai bani, personalitatea in acord cu temperamentul si foarte putin cu pretentiile sociale te indruma in alegere. Daca nu ai, aria de selectie se restrange si alegerea nu mai este conditionata doar de preferintele tale, ci mai mult de suma disponibila.
Uite, eu as fi vrut un Accord, dar a trebuit sa ma multumesc cu 307. Asta inseamna ca nu profesia, ci disponibilitatile mi-au influentat alegerea masinii. Sunt convins ca cea mai mare parte dintre voi ati avut aceleasi probleme. smile.gif
James Kilowatt
Si eu am vrut benzinara turbo si mi-am luat GPL.... deocamdata wink.gif
Tarabostes
pai sunt cateva situatii
1. ai 50K euro si vrei o masina de 25.000 si atunci chiar ca o alegi dupa personalitatea si gustul tau, sau iei cea mai scumpa varianta de la modelul respectiv si spui ca esti plin de rafinament, ca iti place adrenalina ca te identifici cu marca, ca este reprezentativa pentru profesie etc
2. ai 15k si vrei o masina de 16, pe motiv de taxe, asigurare si consum iti iei una de 10, de diferenta isi scazi rata cu 30% si apoi spui ca iti plac masinile mici, ca tu conduci potolit, ca te poti strecura lejer in trafic ...
3. altele
T u d o r
Dar ce te faci daca ai 50k euros si ai vrea un Maseratti Quatroporte? biggrin.gif Nu ti s-au restrans posibilitatile? Necazul e ca, exceptand persoane cu averi imense, o constrangere legata de bani exista. smile.gif
S O R I N
QUOTE(RUE)
inginerii:


profesorii:
- fani dacia,
- masini franceze noi (daca fac pregatire pe bani buni)


Gresit.Stiu 2 care activeaza pe aici care au avensis. :angel:

Si mai stiu alti multi care nu au dacii... blush.gif
RUE
exceptii, unul imi e coleg de munca dar inca nu ne am intalnit nicodata.. :wave:

e doar for fun si pt idei topicul. altfel!!
Lucian55
Cu exceptia celor extrem de bogati banii sunt intotdeauna o problema.
Si eu as si vrut un m5 nu un 535 dar cu vreau masina noua nu mi-am putut permite. daca aveam banii de m5 as fi zis .. pai nu imi statea bine mie intr-un porsche ? daca aveam bani de porsche ziceam .. cum naiba fac eu sa imi caut un ferrari ceva.
Si tot asa.
Legionaru'
QUOTE(S O R I N)
QUOTE(RUE)
inginerii:


profesorii:
- fani dacia,
- masini franceze noi (daca fac pregatire pe bani buni)


Gresit.Stiu 2 care activeaza pe aici care au avensis. :angel:

Si mai stiu alti multi care nu au dacii... blush.gif



:clapping:
drabisan
Pai ce are masina cu profesia? Profesia nu inseamna in Ro si bani, deci nu se leaga.
In schimb are legatura mare cu frustrarile: cel mai bun exemplu Copilu' Minune - clasicul BMW.
Si cu prostia: clasicul manelist cu geamuri cu folie cu clasicul BMW.
Si cu trend-ul: clasicul Passat SH - Bucuresti-ul colcaie.

Audi am vazut si la oameni ok - nu se aplica...
Opel, Reono - nu intra in calcule...

Si ce ma omoara, dar clar nu are legatura cu profesia: o fata primitoare care, intr-o seara, era perfect uda ca a vazut un Tuareg, ca al ei (perfect ca al ei) care tragea un 747. Saracuta de ea nu vazuse pe nici un aeroport tractorasele alea de 2 lei care care 747 fara sa scoata fum wink.gif

Ce e sigur e ca in profesia de ecologist (daca exista pe undeva prin lume) masina preferata este bicicleta si ca, in meseria mea (doar a mea proprie si personala) nu o sa vedeti in viata asta motorina!

Forgot to add: Tuaregul era pe motorina "ecologica", normal, cu cuplu enorm smile.gif
Violeta76346
Interesant topicul. Si eu mi-am pus aceasta problema, a corelarii masinii cu profesia si cred ca se poate face o astfel de corelare in unele cazuri. Din ce am observat eu si din ce cred eu ca li s-ar potrivi,
- presedintii de firme, PDG-ii si directorii mari MAI TOTI au cate un mercedes sau bmw suparat si, eventual si un jeep in sensul de masina de teren.
- avocatii au intotdeauna masini care le depasesc putin posibilitatile financiare reale: BMW, Passat, Audi, Vectra etc pe care le schimba la 5 ani. Evita sa-si ia Mercedes ca sa nu para mai bogati decat clientii lor cei mai importanti;
- arhitectii citroen C4 coupe, peugeot 206, 307, ford focus, smart, mazda sau toyota; sunt mobili, le place sa fie altfel, cauta designul mai nonconformist... si le schimba la 2 ani;
- contabilii Volvo V40, skoda fabia, Wv golf si le schimba la 10 ani...cu greu;
- doctorii Renault Laguna, Ford Mondeo, Volvo S 40, S60 si alte masini incapatoare, care le dau siguranta ca nu mor pe sosele si le amintesc ca au pe undeva o familie...gand care-i reconforteaza in orele lungi de garda;
- ziaristii toate categoriile de masini, in functie de nivelul financiar la care profeseaza; o considera necesitate si doar daca sunt cunoscuti o considera si un plus de imagine;
-profesorii au fiat, renault, citroen, logan...pt. ca ori nu au bani indeajuns, ori daca au nu vor sa bata la ochi ca fac meditatii intensiv;
-IT-stii au vechituri/sh de firma pe care le ingrijesc cu mult drag, sunt mandri de fiabilitatea lor si le lauda intr-una; urasc masinile autohtone: mai ales Loganul
- amantele, in functie de varsta, au cel mai adesea masini cabrio (opel tigra, peugeot 307 CC etc) pt. ca cel mai adesea sunt f. tinere; cele mai coapte pretind invariabil masini de teren sau merzane (ca doar nu le platesc ele, nu?);alfa romeo daca are amanta, relatia e la inceput si acela e doar un "bonus de detenta"
Parerea mea biggrin.gif
Dany_s
just for fun biggrin.gif

doctor - Avensis, laguna, vectra, c-class, S60/S80
arhitect - Corrola, Megane HB, Modus, C4, Primera
inginer constructor- Pathfinder, Santa Fe, Tucson, CR-V
un politist - sh-uri - golf 4, toledo, cordoba, bora, astra
un agent de asigurari - logan, matiz, aveo, fabia
un preot- 1300, aro 10/244
un avocat - Passat tdi, vectra, A4 tdi, golf5 tdi, c-class cdi, e-class cdi, a6, seria 5, mondeo
un bancher-greu de zis, depinde la ce nivel
un contabil- Corrola, avensis, yaris,
un bisnitar - 320d, passat tdi (cel putin un i rosu), e-class, 5-series, touareg,
un notar - SH mediu - vectra, mondeo, passat, c5, laguna
eddie
QUOTE(drabisan)
Opel, Reono - nu intra in calcule...


biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Adica eu pe alt tabel sunt.... arigato.gif
AZAZEL
ca sa vedeti ce masini au oamenii de fotbal:

razvan lucescu-porsche cayenne
mircea rednic- a primit ieri un q7 4.2fsi
cosmin olaroiu- bmw X5


later edit: si cornel dinu a primit un audi q7
S O R I N
Si ? Nu vad care i treaba ?

Si eu daca castigam atatia bani cat castiga aia tot o masina asemenea imi

luam....

Dar oricum sunt multumit cu ce am.
Lucian55
Cred ca schimb marca ca din toate statisticile reiese ca sunt ori bisnitar ori unu care ia mita beer.gif
Mihai95804
Eu unul nu sunt deacord cu statisticile de mai sus.Fiecare isi cumpara ce masina ii place.De exemplu , mie unul mi-a placut foarte mult Primera , nu a contat pretul sau alte lucruri.
drabisan
QUOTE(E d d i e)
QUOTE(drabisan)
Opel, Reono - nu intra in calcule...


biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Adica eu pe alt tabel sunt.... arigato.gif


Nope, tu esti exceptia care confirma regula. Dar daca ai fi avut si BMW sau Passat...m-as mai fi gindit...

Oricum, nu am prea mare respect pentru cele 2 firme : pompeaza feature-uri pe piata, la bani putini, dar conecdiaza oameni la greu, deci clar e putred rau ceva acolo...
Tarabostes
iti dai seam ca ca nu au nici o relevanta,e asa de dragul discutiei
dar am putea sa ne dam cu parerea despre ce slujba ai ca sa vedem cata perspicacitate avem smile.gif
tudor91324
Nu prea sunt de acord cu statisticile de mai sus...Fiecare isi ia o masina in functie de banii pe care ii are.Ar trebui sa veniti prin Moldova unde saracia e in floare si sa vedeti ca procentual nici barem 10% din ce ati scris mai sus nu se va adeveri...
RUE
parca vad profesoriibaroni locali cu tuareg prin Moldova...

care din ele, a noastra sau cea de dincolo?
tudor91324
A noastra...ma refeream la categoriile enuntate mai sus (avocati, politisti, arhitecti etc)
f1anatic
Bun. Hold on...si aia care au Subaru, Mitsubishi, Infinity, Lexus, Acura in ce categorie intra ? Stiu ca la LIFETIME LOSERi intra cei cu Subaru...dar ailalti ?
RUE
cetateni arabi sau americani....
HalbaSus
QUOTE(f1anatic)
Bun. Hold on...si aia care au Subaru, Mitsubishi, Infinity, Lexus, Acura in ce categorie intra ? Stiu ca la LIFETIME LOSERi intra cei cu Subaru...dar ailalti ?


Vezi ca atacul la persoana e interzis... iar din afirmatia ta as putea intelege ca il injuri pe George si ceilalti posesori de subaru de pe forum.

Marcile japoneze (care nu se fabrica si in europa) au o raspandire prea mica in Romania pentru a putea fi reprezentative unei anumite categorii sociale sau profesionale.
air_wolf
QUOTE(Violeta76346)
-IT-stii au vechituri/sh de firma pe care le ingrijesc cu mult drag, sunt mandri de fiabilitatea lor si le lauda intr-una; urasc masinile autohtone: mai ales Loganul


genial!!! de fapt toata chestia e geniala, dar asta mi-a placut cel mai mult!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
f1anatic
QUOTE(HalbaSus)
QUOTE(f1anatic)
Bun. Hold on...si aia care au Subaru, Mitsubishi, Infinity, Lexus, Acura in ce categorie intra ? Stiu ca la LIFETIME LOSERi intra cei cu Subaru...dar ailalti ?


Vezi ca atacul la persoana e interzis... iar din afirmatia ta as putea intelege ca il injuri pe George si ceilalti posesori de Subaru de pe forum.


Nu comentez despre calitatea morala a celor care conduc Subaru. Stiu ca e loc de mai bine.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.