Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Nu mai gasesc cumparatorul masini si nu o pot radia
Masini.ro Forum > Masini.ro > Juridico-financiar
ion96907
Am vandut masina unei persoane si nu am facut la momentul respectiv, decat un contract de vanzare-cumparare iar actele masini i le-am lasat lui. Din diferite motive m-a rugat sa facem radierea dupa o luna.
Asta se intampla acum un an, pentru ca intre timp nu am mai dat de el.
Ca totul sa fie si mai naspa, am pierdut actul de vanzare-cumparare si nu mai stiu nici macar care e numele lui.

Ce pot face acum????
Am vorbit la Udriste si mi-au spus ca nu mai tine de ei rezolvarea problemei, sa incerc la RAR.
Am vorbit cu un tovaras care lucreaza la RAR si mi-a spus ca singura rezolvare ar fi sa dau actele pierdute si sa cer altele noi si apoi sa radiez masina.
Sincer nu stiu ce sa fac

Daca e cineva ca a reusit sa rezolve un caz similar va rog sa imi dati un sfat.
marius96537
Incearca si la politie la evidenta populatiei poate afli unde sta sau o adresa noua!poti da la notar o declaratie pe propia raspundere si cu ea se rezolva la politie dar la impozit va fii mai grue un pic!
bafta
Baby Blues
Sa nu dai actele pierdute daca exista un al doilea sau un al treilea contract de vanzare cumparare si nici sa nu o radiezi deoarece dupa ce se va efectua radierea dcand respectiva masina va fi oprita de catre politie se va vedea ca ai declarat in fals ca le-ai pierdut si atunci te vei alege cu probleme mari inclusiv ceva "falsuri". (vezi ca "tovarasul tau nu prea iti este tovaras". Ti-ai cam facut-o cu mana ta daca nu ai pastrat macar nici un document al masinii- macar cartea de identitate sau daca nu ai scris in certificat ca a fost instrainata. :console:
TLS-09
Intrebare ajutatoare: contractul cuprinde macar adresa tipului si datele de identificare ale masinii(sau care din ele?)?Stefan adrian are dreptate cu declaratia in fals de fapt falsul in declaratii.
Mariustom
TLS-09 biggrin.gif ,
QUOTE(ion96907)
Ca totul sa fie si mai naspa, am pierdut actul de vanzare-cumparare si nu mai stiu nici macar care e numele lui.

Ce mai contează CE cuprinde contractul, dacă nu-l mai are ?

LE: Și ... auzi, după bancul cu "Nunta..." am auzit că o să te oprească Poliția Rutieră pe stradă (nu de alta, dar nu-ți știu numărul de la mașină laugh.gif :coolspeak: tongue.gif ) ca să cotizezi și tu pentru nuntă :harhar:
TLS-09
Da ai dreptate mi-a scapat chestia cu contractul. Ma mai gandesc.
Contractul l-ai facut "de mana" sau la o firma de intermedieri pe formular tip(stiu ca la noi se foloseau intr-o vreme)?
Baby Blues
TLS: falsul este in declaratie ,declaratie este data in fals. Nu? Nu ma refeream la continutul legal al infractiunii dar oricum am citi tot acolo ajungem. biggrin.gif Eu vroiam sa-i spun omului sa nu declare in fals ceva. Continutul legal i-l spui tu! :angel: arigato.gif biggrin.gif . Am glumit!
ivghenie74744
si daca ar avea numele persoanei caruia ia vandut masina unde s ar putea interesa?acesta e cazul meu. daca masina nu ,mai e folosita chiar e radiata de catre politie?
Baby Blues
Pai daca ar avea numele si adresa persoanei careia i-a vandut masina ar putea depune o cerere catre politia pe a carui raza locuieste pentru a-i lua placutele , certificatul de inmatriculare, etc pentru a i le returna si a face formalitatile de radiere.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.