Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ajutatima va rog !!!
Masini.ro Forum > Service/Reparatii & Tuning > Aria Tehnica Masini.ro
alex86623
Am un Volvo S40 1.9 diesel din 2000 si nu stiu ce are de a scazut puterea masinii la jumatete , nu se tureaza mai mult de 3000 ture la relanti si 2000 in mers , de fapt nici macar nu porneste daca ii bag fisa de la pompa de injectie , am fost si la reprezentanta si nu ii dau de cap . Pe tester nu da nicio piesa stricata si totusi nu merge . Ca sa pot merge cu ea am alimentat cele 2 valve de la pompa prin firul din mijloc al fisei unde am vazut ca i-mi da 12 V , pe celelalte 2 fire da o tensiune mica de 4-5 V si nu deschide electro valva de sus , iar pe cea de jos parca o pune la masa . Daca alimentez cu tensiune pompa prin fisa , cum ar trebui in mod normal , atunci motorul scoate fum alb si nu porneste . Nu se pune problema presiunii de motorina decat pe tur , pe retur fiind mare , iar bujiile sunt verificate . Ce sa fie ? VA ROG AJUTATIMA . Orice sfat e binevenit . Stie cineva ce voltaj ar trebui sa fie pe firele care alimenteaza pompa ?
marius96537
daca pompa are pe ea o piesa cu un fir undeva sus cred ca asta ar fii problema!este vorba de o sonda de control al avansului vacumatic sau asa ceva !eu am avut o problema asemanatoare si asta a fost problema!piesa costa cam 150 de euro!o schimbi si motorul este ca nou!
bafta
alex86623
Piesa de care spui tu este o valva electro-magnetica , la mine aceasta piesa este buna ( sau cel putin asa cred eu ) pentru ca eu am legato la 12 V si deschide , problema ar fi ca daca o alimentez prin mufa originala , nu am pe acel fir decat 4-5 V si aceasta valva nu mai deschide.
alex86623
Pun si desenul ca sa intelegi ce vreau sa spun . Deci eu am anulat mufa cu cele 3 fire si am dat si la valva de sus si la cea de jos o tensiune de 12V prin firul din mijloc , anuland astfel firul rosu si cel portocaliu prin care i-mi venea o tensiune prea mica ca sa deschida cel putin valva de sus .
defectiune77797201
trimite desenul te ajut eu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
_Constantin_
Trimite-i cu incredere ca stie ce face, e electronist de prima mana. Defectule, ar trbui sa faci consultatii online, 1 euro / minutu ca la hotline.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.