Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Lansari 2007
Masini.ro Forum > Auto Motor Sport > Formula 1 > History
schumiallexx
Aici doresc sa includem poze si sa comentam pe marginea masinilor lansate deja pentru anul 2007.
Pana acum s-a lansat Toyota si astazi dupamasa Ferrari.
Revin cu poze cat de curand!
Pana atunci astept parerile voastre
schumiallexx
in primul rand toyota:


Seri
Ferrari F2007:



Seri
McLaren MP4-22:



schumiallexx
toyota mi se pare o masina care nu progreseaza, an de an au acelasi design, fara chestii noi sau artificii grozave.
ferrari are eleron fata si spate de anul trecut. totusi in primul test au fost la 1 secunda si 2 zecimi de timpul cel mai bun al lui 248 f1.
mclaren, wow, eleronul fata arata absolut bestial! astept sa vad primele teste dar parca vad ca masina din nou numai arata bine!
schumiallexx
BMW SAUBER F1



f1anatic
Daca McLaren nu ar pune si aripile alea cretine pe "engine cover"; ar fi repede clasata drept masina cea mai eleganta. De-abia astept 2009 sa scapam de ariputze si aripule si aripioribile si alte chestii aerodinamice care aglomereaza estetica masinii. Or fi bune...dar imi placea ce curat aratau acum 15 ani.
schumiallexx
se pare ca ferrari are suspensia fata fara chila

renault dupa ce au comentat anul trecut ca ei se retrag din campionat ca ferrari are capacele alea la roti au facut teste si ei cu aceste capace. cat de ipocriti pot sa fie, in frunte cu don flavio
ncristi
QUOTE
cat de ipocriti pot sa fie, in frunte cu don flavio


S-o lasam balta cu ipocrizia. Renault anul trecut a avut o gramda de motive sa fie suparati pe FIA...nu mai reluama subiectul :minigun:
Seri
Ala mic si cu barba de langa Kubica este Quick Nick? blink.gif
Renault inca nu si-au prezentat masina, dar au fost surprinsi in teste cu R27 la Valencia.
Baby Blues
Parca tot preferatii mei , in nemernicia mea de profan- respectiv Mc- Laren Mercedes se pare ca au facut cea mai frumoasa masina. :angel: biggrin.gif
Alex-F1
De acord cu Stefan, dar, din pacate, de cativa ani incoace doar faina a fost masina McLaren si cam atat, ceea ce nu e suficient in F1....speram si anul asta ca va fi si la fel de buna/rapida/fiabila etc pe cat e de frumoasa!!!
Viorel5
Salutare forumisti!
Lansari cu surle si trambite in special pt actuala echipa a campionului mondial en-titre Alonso, respectiv Vodafone McLaren Mercedes.
Revenind la noutatile inceputul anului 2007 :
- imi place cum arata noul F2007 de la Ferrari care vine cu multe noutati pt noul sezon( suspensie fata complet noua, radiatoare plasate mult mai sus, o parte fata f lunga, greutate cu 10 kg mai mare decat cea a F248, o aerodinamica complet diferita de trendul urmat de celelalte echipe din F1);
- de asemenea noul McLaren arata super tare(poate mai bine ca noul Ferrari), ca mai toate masinile ultimilor ani pt echipa anglo-germana - sa vedem ce poate masina avand la bord pe Alonso & Hamilton;
- noul Renault mi se pare sters ca imagine dar poate ca este doar o parere, in teste insa stau bine( ca de obicei in ultimii ani).
Vom vedea doar la prima cursa a sezonului cat de mult si cat de bine au muncit team-urile din f1 in pauza competitionala.
a3des
Mie mi se pare foarte frumoase anul acesta toate masinile. Dar asta conteaza mai putin. Sunt foarte de acord cu f1anatic in privinta aripioarelor si zorzoanelor de pe masini. Sa revenim la ce a fost candva F1: forta cailor putere, anvelope bune si piloti talentati care conduc masina fara atata electronica.
Seri
Renault R27:


Alex-F1
Da....foarte tare....masini frumoase....chestii noi....asteptam cu nerabdare inceperea sezonului 2007.....dar Renault-ul mie unu mi se pare cam prea colorat....alb, portocaliu, galben, albastru....hai ca galbenul si albastrul erau culorile de baza, dar ING-ul a stricat toata treaba cu culorile lui....parerea mea!!!
schumiallexx
mai este si honda lansata si red bull.

daca aveti poze pls.

de acord cu culorile, mi se pare un mare clown dar as dori sa remarc designul lateral cu sidepods care culmea se curbeaza inspre in fata.
Seri
Red Bull RB3:

Este primul monopost RBR proiectat de Adrian Newey si va avea cateva elemente de design ce se gasesc si la McLaren, iar motorul va fi furnizat de Renault.
Honda RA107:


Deocamdata a fost prezentata doar masina, urmand ca peste o luna sa apara varianta finala, cu inscriptiile sponsorilor.
Seri
Williams FW 29, motorul este furnizat de Toyota, iar pilotii sunt Nico Rosberg si Alex Wurz.


Seri
Spyker F8-VII, motoarele sunt Ferrari, iar pilotii sunt Cristijan Albers si Adrian Sutil.

20krpm
am io impresia, sau bmw nu are aileroane suplimentare deasupra aripii frontale? sau au venit la prezentare cu masina neterminata, sau e o chestie pe care poa s-o demonteze repede de-acolo si s-o ascunda in buzunar, inainte sa duca masina la control. smile.gif
Seri
Noua infatisare Honda, total neasteptata:



QUOTE
Honda Racing a făcut un apel către fanii Formulei 1 şi către sponsori pentru ca aceştia să se alăture noii campanii lansate de echipă cu privire la criza climatică. Echipa a dezvăluit luni noua combinaţie de culori care va apărea pe monoposturile Honda în 2007. Este vorba de o schimbare radicală: în loc de culorile echipei şi de logo-urile sponsorilor, pe maşină este pictat globul pămîntesc.
Două companii, Universal Music şi Gatorade, au fost primele care s-au alăturat campaniei, fiind urmate de o serie de alte companii – Fila, IBM, Instron, Oliver Sweeney, Perkin Elmer, Showa Denko, TUV şi GF Agie Charmilles. “Schimbările climatice reprezintă cea mai mare problemă a comunităţii mondiale, iar Formula 1 nu este imună la acestea”, a declarat boss-ul Honda, Nick Fry.
“Din contră, credem că Formula 1 poate juca un rol important nu doar în a evidenţia aceste probleme, ci şi în a găsi soluţii. Mai mult, FIA recunoaşte oportunitatea pentru Formula 1 de a folosi tehnologii inovative pentru beneficiul pe termen lung al societăţii. De exemplu, din 2009 se vor monta pe maşini sisteme care vor recupera energia pierdută la frînare”, a mai spus Fry. “Aşa că noi la Honda F1 sîntem mîndri să dedicăm spaţiul de pe maşina noastră acestei provocări”, a continuat acesta.
Oricine va putea să aibă numele inscripţionat pe maşinile Honda
Toţi cei care vor dori să doneze bani pentru programul ecologic al celor de la Honda pot face acest lucru pe site-ul www.myearthdream.com, începînd de marţi, de la ora 11 (ora României). Orice donator îşi va putea vedea numele inscripţionat pe monoposturile conduse de Jenson Button şi Rubens Barrichello.
“Fiecare nume va fi redus la mărimea de un pixel, şi împreună vor forma imaginea planetei Terra pe maşină”, precizează cei de la Honda, subliniind faptul că “fiecare dintre aceste nume va fi vizibil pe site sau pe maşină cu ajutorul unui microscop”.
Fry a adăugat că speră ca planurile Honda pentru 2007 să încurajeze publicul să facă mai mult pentru a îmbunătăţi situaţia mediului, nu doar să atragă atenţia asupra acestor probleme.
Oana
asta e o strategie PR...sa lase vrajeala cu cat de mult le pasa lor de mediu :bash: ...imi pare rau, dar nu pot fi decat rautacioasa...
una peste alta, arata oribil masina...nu se va potrivi deloc peisajului...de fapt, asta e si intentia, sa iasa in evidentza...
20krpm
hm, nush ce sa zic. pe de-o parte e foarte la moda chestia asta acum, da bine daca te arati interesat de soarta planetutzei noastre. e de bon ton sa apari cu asa ceva, si nici n-as zice ca arata rau. pe de alta parte, outfit-u asta pune clar o bariera oricarei incercari de a mai pune reclame pe masina. nu poti sa pui imaginea pamintului pe 2/3 de masina, iar pe ce-a ramas sa pui abtibilduri cu shell, mcdonalds si viagra. intrebarea e oare cit o sa reziste financiar la accesul asta de puritanism.
Leone
asta e praf in ochi....marketing menit sa atraga mustele; sa vedem dc o sa fie in stare de ceva pe circuit, ca pana una alta f1 e o competitie, iar Honda ar cam trebui sa inceapa sa castige si ei ceva!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.