Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ticait in bord GOLF V
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Volkswagen
Ioana71188
Daca a intalnit careva problema asta:
apare un ticait (ca un ceasornic) dupa ce pun contactul, nu prea puternic, dar se aude destul...
si mai am o intrebare, in timpul mersului indiferent ca merge aerul conditionat sau sunt cu geamul deschis, apare un miros urat din interior prin ventilatie (mai ales vara) mentionez ca masina este spalata saptamanal, interior si exterior, filtrele de aer si polen au fost schimbate la timp. Sunt foarte suparata pt aceasta problema, blush.gif ma face sa-mi schimb pararea de VW. Nu mi se pare normal la o masina de 1 an sa apara astfel de probleme.
Multumesc, astept raspunsuri blush.gif
Adrian
ce fel de miros? adica a ce miroase?
TLS-09
Mirosul din instalatia de clima s-a mai discutat pe http://www.masini.ro/forum/viewtopic.php?t...aer+conditionat

sau http://www.masini.ro/forum/viewtopic.php?t...aer+conditionat
Ioana71188
QUOTE(TLS-09)


Multumesc mult pt. raspuns, am de gand sa incerc sa dau cu ceva spray direct pe filtru de polen. Sper sa lamuresc aceasta problema pana vine caldura, pt ca atunci este mai insuportabil mirosul. :wave:
TLS-09
Atentie mirosul vine din conductele respective, s-ar putea sa ajute pe moment ceea ce incerci sa faci dar este posibil si efectul contrar(amplificarea /inrautatirea).
Inca o recomandare:chiar dupa ce trece vara(sau pina cand vine ) porneste de 2-3 ori pe luna instalatia AC si las-o sa mearga cateva minute.Asa este recomandat.
Curatirea instalatiei se face si la service dar acolo costa ceva mai mult.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.