Help - Search - Members - Calendar
Full Version: schimb baterie
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Audi
iancu83492
am un a6 -2002, ma intereseaza daca scot bateria, trebuie sa activez ceva cod pentru cd-player? nu am nici unul... arigato.gif
apropo, stie careva cat ma face un set de placute frana fata, si un set de placute frana spate?
a6, 1,9 tdi, 131cp
ionut83652
poi daca e cas original mai mult ca sigur are cod asta se poate sparge le un electronist til pot da astia de la reprezentanta(dar costa) sau cu clesti de pornire de la alta baterie dar cea mai simpla metode e aia cu schimbatu bateriei cu motoru pornit si nai treaba!cat despre palcute cam 3 mil pe fata si 2 mil pe spate!
Flav
cand ai cumparat masina, nu ai primit si niste carti la ea? Codul de la cd-player/radio, trebuie sa fie acolo e format din 4 cifre, si se introduce usor.

Cat despre placute de frana s-a mai discutat pe forum, ai putea da un search. Fata in jur de 220 lei, spate 180-190. Binenteles fara manopera. Atat m-a costat pe mine schimbul lor acum 10 luni. ( Pretul placutelor variaza in functie de firma producatoare, materialele folosite, etc. sa nu crezi ca e un pret batut in cuie.)
Petrica61298
te costa 60 RON la reprezentanta ca sa afli codul casetofonului.
Petrica61298
nu incerca nimic la ateliere din astea, e pacat, pt 60 ron ai si codul si e si treaba buna.
marius101901
poti sa schimbi bateria linistit,cd-playerul original de la audi are baterie interna ce tine cam 24 ore.
Flav
QUOTE(marius101901)
poti sa schimbi bateria linistit,cd-playerul original de la audi are baterie interna ce tine cam 24 ore.


Aici tin sa te contrazic. Am avut bateria scoasa vreo 3 ore cat a durat o reparatie la masina si la final dupa ce s-a reconectat bateria a trebuit sa introduc codul la aparatul de radio. De mentionat ce cd-playerul e original, Audi Concert. smile.gif
adi45619
Si eu am avut bateria deconectata cateva minute dar nu mi-a cerut cod, tot la Audi concert. Mi-a zis cineva ca e din cauza ca s-a umblat la kilometraj.
La alta masina, cu Navi+ si tv, a cerut cod dupa ce am dat jos bateria si fusese si aia marsavita la kilometraj. Asa ca, depinde... smile.gif
alin101065
si totusi codul asta cum se introduce?
Flav
Pentru un audi A6 - 2002 tii apasate tastele "SCAN" si "RDS" pana apare "1000". Apoi tastati codul pe care trebuie sa-l aveti in carte. Dupa introducerea codului, se mai apasa inca odata cele 2 taste mai sus mentionate si... cam asta ar fi tot.

P.S. Sistemul audio e un Audi Concert.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.