Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cer un sfat...
Masini.ro Forum > Masini.ro > Masini.ro
Daniel96274
Mi-ati putea da cateva indrumari cu privire la alegerea unei masini second din Germania? Ceva de genul: ce trebuie sa urmaresc pt a nu lua 'tzeapa', ce sa urmaresc atent la o masina, cum sa imi dau seama daca masina a fost rulata peste km de la bord..
Stiu si eu cateva ..dar sunt curios sa aflu si parerea unui specialist...
Multzumesc anticipat..
TLS-09
Daniel foloseste te rog functia de cautare si incearca"second hand", "kilometri reali" precum si alte subiecte legate de ceea ce doresti . Vei observa ca sint destul de multe subiecte deja abordate in sensul expus de catre tine pe forum.Poti chiar sa postezi intrebari pe subiect acolo dar inainte citeste ca sa nu aiba loc reluari ale discutiilor deja epuizate.
Spun asta pentru ca este preferabila evitarea supraincarcarii forumului cu subiecte repetate sau chiar epuizate deja.
Cso96419
in primul rand e bine sa stii limba germana cat mai bine posibil, asa se evita orice interpretare gresita.
masina sa aibe carte de service coerente, fara stersaturi mazgalituri, radieri, modificari. de obicei intervalele ar trebui sa fie constante in timp si distanta.
a se evita masine "pregatite" de vanzare, lustruite, siliconate
de preferat a cumpara masina de la om din fata casei, ca sa mai aibe pachetul de tigari in masina, in acest fel stii sigur ca masina este in stare bune de fuctionare.
sa faci un test drive cu masina sa vezi daca suna-bate ceva.
marius96537
exista si posibilitatea controlului km dupa inregistrarile din service-ul specializat!cu ajutorul seriei de caroseria poti afla istoria masini de la un service care apartine de marca!sau macar ultimul service inregistrat acolo!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.