Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Nelamuriri Audi 80 1.8 s '89
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Audi
Lucian96658
Salutare,

Mi-am cumparat un Audi 80 1.8S din 1989 shi am cateva nelamriri:

1. La cateva minute de la pornirea motorului fara sa plec cu masina temperatura motorului creste la 90 grade, intra in actiune racitorul, scade temperatura, se opreste racitorul shi din nou intr-un timp scurt urca la 90 de grade. Acest ciclu se repeta la nesfarsit.E OK ce se intampla?

2.Am un buton pe bord pe care daca apas se aprinde langa kilometraj un beg galben pe care scrie "ABS aus". Ce inseamna? (knd e aprins becul e activat sau dezactivat...)

3.Am servo-directie, iar numai knd invart de volan se aude un zgomot asemanator cu acela care e produs de firele de inalta tesnsiune de pe stalpii din camp.Cum pot remedia problema?

Astept eventuale raspunsuri ajutatoare.Va multumesc.
marius96537
sa le luam pe rand;
1.nu este normal sa urce asa redepe temperatura mai ales ca afara este frig acum!cred ca este o problema!verifica lichidul de racire si vezi daca are ceva urme de ulei chiar si mici ;ar putea fii un semn ca garnitura de chiuloasa este dusa sau pe duca.
2.probabil este butonul de dezactivat e.s.p. ca nu am auzit sa poti dezactiva a.b.s.
3.servo se poata sa nu aiba suficient lichid sau este un semn de oboseala a pompei de servo!
oricum bafta si spor la treaba!
Flav
ESP la audi 80 din 1989? Putin probabil. Eventual o fi vre-un sistem asemanator ESP-ului, iar cand e aprins in bord cu siguranta e dezactivat.
Petrica61298
ma faceti sa rad...esp in '89.... e ABS-ul ala, intr-adevar la primele modele se poate decupla ABS-ul. cand e aprins martorul inseamna ca e decuplat.
Petrica61298
cat despre servo -probabil e dusa cureaua sau mai trebuie intinsa.
cat despre apa -daca sufla in vasul de expansiune atunci e dusa garnitura de chiulasa, daca nu inseamna ca nu e aerisita instalatia cum trebuie.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.