Help - Search - Members - Calendar
Full Version: UE ne da in judecata
Masini.ro Forum > Masini.ro > Juridico-financiar
Emanoel-Adrian
Salutare tuturor!,cum era de asteptat,minunea s-a produs,sunt fericit ca am participat si eu cu o 'farama',prin sesizarea mea, la aceasta.
Asta seara am citit in bara de informatii la postul TV Realitatea, ca UE a demarat procedura de actionare in judecata a statului Roman,membru UE pentru nerespectarea acordurilor privitoare la libera circulatie a marfurilor prin impunerea unei taxe de prima inmatriculare.Mai scria ca, chiar in cazul in care taxa va fi suprimata ,Romania s-ar putea sa fie obligata sa plateasca o amenda substantiala pentru incalcarea acordurilor cu UE.

URAAAAAAA :wave: .........!!!
Sisi73634
Vor alege politicenii nostri dragi(le urez sa miroasa florile de la radacina,impreuna cu toata familia) sa platim amenzi la U.E. dar vor mentine taxa speciala.Este mai rentabil asa,pt. ei.pt afacerile lor.
Skywalker
Am vazut la toate posturile TV din Romania cat si pe Euronews cum tara noastra mandra si premierul ei "iubit" e luata la bani marunti de UE la nici 9 zile de la integrare.
Taricene, Taricene da' 1.000.000 de harburi aka cazane, cotetzuri, Dacii, epave pot circula linistite linistite pe drumurile tarii dar o Vectra A cu euro2 nu poate pentru ca asa vrea Tariceanu si rahatii aia din APIA, pana si ACR-ul le-a facut scandal.
Skywalker
QUOTE(Sisi73634)
Vor alege politicenii nostri dragi(le urez sa miroasa florile de la radacina,impreuna cu toata familia) sa platim amenzi la U.E. dar vor mentine taxa speciala.Este mai rentabil asa,pt. ei.pt afacerile lor.

Ar vrea ei sa ramana taxa dar amenda este de 1 miliard de euro + taierea anumitor fonduri nerambursabile si privilegii acordate.

Unde esti tu Tepes, doamne.....

Daca noi nu am facut ordine in Romania UE sigur va face, nu in 1 sau 5 ani dar in 10 garantat.
Baby Blues
Problema e ca amenda de la UE este platita de "bobor' iar banii de pe afaceri cu masini noi a lui Razgandeanu sunt luati de la "bobor".
Cine castiga? Tot ei si inca dublu! :bash: :bash:
marius68582
QUOTE(Skywalker)
ACR-ul le-a facut scandal.

Un coleg din alfaclub.ro mai cu initiativa a luat legatura cu ACR si pregatesc un plan de amploare pentru a strange semnaturi de protest la adresa taxei tariceanu. biggrin.gif
tariceanu cu "t" mic :thumbdown:
bogdan96391
trimiteti scrisori (in engl, franceza sau germana) catre Comisia Europeana sa urgenteze procedurile de anulare a taxei de mediu pentru inmatricularea auto. Ei, spre deosebire de mafiotii ce conduc Romania, iau aminte la sesizarile cetatenilor. http://ec.europa.eu/taxation_customs/commo...ct/index_en.htm
golfuletz
DA,DA ! toti care inca nu au trimis sa trimita mai departe sesizari la CE ca sa vada ca nu suntem de mamaliga ! :bandit:
RUE
setul obligatoriu: becuri, triunghi si stingator mai trebuie sa aibe sigla RAR dupa integrare?
masinile de afara vin cu setul din fabrica sau cumparate la standarde UE de acolo.
air_wolf
hai sa vedem cine vrea cu adevart ca romania sa fie o tara in care sa merite sa traiesti: romania scoala-te odata!
florin55503
air-wolf pe forumul ala sunt niste oameni foarte porniti si iti garantez pt unul din ei pe care il cunosc persona. Radu SPR un maniac in adevaratul sens al cuvantului. masini, motoare, parasutism etc. si in grupul asta de prieteni sunt altii si mai si.

dar voi acolo va plange_ti mai mult de impozit. si va inteleg radu de exemplu mai are un 525 i si un325 tds (lovit)si impozitul il cocoseaza efectiv. nu cred se va putea face prea mult in privinta asta pentru simplul motiv ca si in alte tari UE impozitele si asigurarile pentr masinile cu motorizari mai mari de 2000 sunt mari si foarte mari. eu de fel sunt optimist si sper sa se rezolve cumva ambele situatii si solutia va fi tot din exterior
air_wolf
biggrin.gif lumea e mica si rotunda... biggrin.gif da, de impozit, de taxa - de toate magariile astea care iti fac viata ca UE...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.