Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Skoda Octavia 1.9TDI PD 101CP - merita?
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Skoda
bexa96300
salut! biggrin.gif sant nou pe aici, dar am si eu o intrebare, sper sa nu supar pe nimeni! dar ce parere aveti de octi I, 1,9 TDI de 101 CP?
MERITA INVESTITIA ??
TLS-09
Scurt: daca nu iti ajung banii de O II, atunci da! :wave:
DORU
La aceeasi bani, Octi 2 ofera mai putine dotari si o motorizare inferioara... Verifica pe site-ul unui dealer Skoda.
bexa96300
nu de alta, pt ca pe 14 nov anul trecut am achitat un avans pt una (sc incalzite,geamuri electrice, alarma,clima,jante aliaj pe 15``,pachet de drumuri grele).
cand am achitat avansul mi-au zis ca va veni intre sarbatori, sau in prima saptamana din noul an, dar pana acum pauza blink.gif .
ce pot sa fac in situatia asta? mai ales ca in contract nu imi este specificat nici un termen de livrare?


P.S. Am urmarit mult timp acest forum, si am aflat multe informatii interesante aici, iar acum m-am inregistrat si eu pt a participa la diversele conversatii de aici. RESPECT DORU (moderator adevarat !!, plin de raspunsuri )
robert92637
Rabdare si tutun . Eu am dat avansul pe 17.11.06 , masina a ajuns in Curtici pe 28.12 si inca mai astept .Au promis ca saptamana aceasta ajunge in C-ta iar timpul trece tot mai greu .In contractul meu era un termen de livrare de 8 saptamani deci cred ca si tu trebuie sa ai asa ceva .
bexa96300
a mea a pornit din Cehia pe 17 dec , a ajuns la vama pe 28 dec !!!
deci mai mult face in tara decat drumul din Cehia pana la vama!!! :minigun:
Asa ceva se poate intampla numai in ROMANIA ! :ban: ;Chiar nu inteleg de ce atata nepasare din partea dealer-ilor, ca in fond si la urma urmei din banii nostrii isi castiga painea :bash:
Bogdan76299
Va inteleg trairile...si eu le-am avut ..si sunt alaturi de voi..din pacate nu puteti face alceva decat sa incercati sa tineti legatura cat mai constructiv cu dealer-ii vostri si sa asteptati...
Mai am prieteni care si-au luat skoda la sf. anului 2006 si de la luna la luna datorita si comenzilor foarte mari intarzierile s-au marit......asta nu-i scuza insa pe dealeri de a nu fi profesionisti.
Mihai64798
Am facut si eu comanda pe 28 decembrie de o Octavia II.... 1,9TDI, in varianta elegance, maxidot, pachetul de drumuri grele, xenon, esp-ul, volan cu comenzi si imbracat in piele printre altele. Sper sa merite...
DORU
QUOTE(bexa96300)
Nu de alta, dar pe 14 nov anul trecut am achitat un avans pt una (sc incalzite,geamuri electrice, alarma,clima,jante aliaj pe 15``,pachet de drumuri grele).
P.S. Am urmarit mult timp acest forum, si am aflat multe informatii interesante aici, iar acum m-am inregistrat si eu pt a participa la diversele conversatii de aici. RESPECT DORU (moderator adevarat !!, plin de raspunsuri )


Bexa, multumesc pt aprecieri, dar ma simt obligat sa-ti spun ca sunt un autodidact si mai am inca multe de invatat. Aici ajutorul reciproc este legea nr 1. Bine ai venit printre noi !

Acum, da-mi voie sa te intreb ceva: ai comandat masina cu discuri spate, alarma OEM, ASR sau macar ESP, Climatronic, airbag-uri laterale, stergator luneta spate? Daca ai macar o parte din aceste dotari, ai ales corect!
bexa96300
am pus pe ea disc spate, alarma, ASR cu toate ce mai erau pe la el, clima
imi pare foarte rau ca nu am pus ESP-ul si stergatorul pt luneta.
cat despre sosirea masinii, astazi am vb cu dealer-ul, si mi-a mai bagat o gogoasa, cica masina este retinuta in vama din 28 dec, pt ca se schimba legislatia!!....dar dupa parerea mea cineva va trebui sa plateasca pentru aceste intarzieri, si eu as zice ca acela ar trebui sa fie
:minigun: DEALER-ul bicycle.gif
DORU
QUOTE(bexa96300)
Ce pot sa fac in situatia asta? mai ales ca in contract nu imi este specificat nici un termen de livrare?


Pai ai scris chiar tu: NU poti face nimic daca in contract nu e specifiat nimic.
robert92637
Sunt curios daca pentru alte marci (Toyota ,Renault ,WW etc.) timpul de asteptare este la fel de lung daca masina nu este de pe stoc .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.