Help - Search - Members - Calendar
Full Version: help astra 1,7 dti
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Opel
dori94709
buna,sunt nou pe forum si am o astra 1,7 dti an 2000 ,de o luna de zile.Deja au inceput problemele,si poate ma ajutati si pe mine.
1)de cand mi-am instalat alarma nu mi se mai stinge becul de airbag,si am verificat toate mufele de la senzori,nu e iesita nici una
2)daca nu am freon in instalatia de clima ventilatorul din fata de la radiatorul de clima trebuie sa mearga mereu, si in reprize?
3)se gasesc motorase sau carcase separat pentru motorasul de reglat farurile?
Ce parere aveti de detectoarele de radar black spiderzz 200?Eu mi-am cumparat unul (de mos) dar am impresia ca nu l-am setat bine pt ca nu mi-a prea dat alarme,pe ce banda trebuie,k sau ka ?
Sisi73634
Ce parere aveti de detectoarele de radar black spiderzz 200?Eu mi-am cumparat unul (de mos) dar am impresia ca nu l-am setat bine pt ca nu mi-a prea dat alarme,pe ce banda trebuie,k sau ka ?
Daca nu se mai stinge becul ,inseamna ca baietii au scos mufa de la airbag!!!!Trebuie sa resetezi!
Ventilatorul de la clima porneste doar cand porneste si compresorul,compresorul porneste cand ai freon in instalatie,altfel ai un scurt.
Numai daca cumperi de la schrot si le dezmembrezi! nici macar sticla de la far nu o gasesti separat!Incearca de la alt model.
dori94709
Pai mufa nu avea cine sa o scoata,eu mi-am montat alarma,iar chestia cu scurtul nu are cum sa fie,cand e scurt circuit inseamna obligatoriu sa arda siguranta,dar nici la compresor nu-i cupleaza ambreiajul,deci nu porneste,pe cand ventilatorul, da
Cu airbagul am inteles si de la altii ca tb pus pe tester si se anuleaza de acolo,asta nu e lucru mare,probabl ca maine sau miercuri o rezolv
Multumesc de sfat,oricum
ionut83652
band apt radar e ka(da aia ultralarga nu aia normala)e singura pe care sunt radare la noi!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.