Help - Search - Members - Calendar
Full Version: exista posibilitatea ca la schimbarea distributiei.....
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Skoda
Elgis95376
motorul sa nu fie bine pus la punct? pot sa imi dau seama din functionarea motorului ca este totul ok? trebuie sa ma duc la un specialist,fiindca cineva mia zis ca pornirea intarziata poate fi cauzata din motivul acesta sau au vorbit ca sa se afle in treaba?
serestely94734
Stai flexat ca si eu cand mi-am schimbat Distributia anul trecut la service SKODA bineanteles mi-sa parut ca-mi suna mai tare motorul sau ca nu-mi trage la fel ca inainte dar pana la urma sa-u dovedit a fi prostii si inchipuiri in capul meu...... O sa te obisnuiesti si o sa vezi ca totul este ok sunt numai inchipuiri de-a tale.... Apropo unde ai schimbat distributia la service skoda? Cat a costat?
ionut83652
poi daca nu e pusa la punct zgomotul motorului s esubtiaza se aude ca un tacanit porneste greu si scoate fum si la pornire si in mers!sau un test cu esi tronic si acolo se vede dac e pusa la punct sau nu!
serestely94734
La mine totul afost ok. Masina merge perfect. bineanteles ca am schimbat distributia la service SKODA Cluj. tu unde ai schimbat-o si cat a costat?
Elgis95376
distributia cu tot cu filtre a fost schimbata la Kritters in brasov si a costat aproape 1000 ron.nu am schimbat-o eu dar i-am sunat si m-au chemat acolo sa o verifice,dar cum eu sunt la constanta....tre sa mai astepte.
ideea este ca masina asta ma enerveaza la culme,am fost cu ea la doctor si de 3 ori am pornit-o si nu mi-a facut fitze.am plecat ce era sa fac!!! :evil:
DORU
Exista un service in Buc unde fac aceasta operatiune de punere la punct a curelei dupa schimbarea distributiei...trebuie sa-mi amintesc unde anume este. Intre timp, fa o cautare pe Google si poate ai noroc... ai grija cum alegi termenii de cautare.
Mihai87418
Pt. clarificarea situatiei: la orice schimbare a distributiei cureaua se pune la punct. Altfel se distruge motorul. Orice service care schimba o distributie faca asta. Cureaua nu se pune altfel decat la punct.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.