Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ACCIZE
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Skoda
robert92637
Poate este cineva mai in tema decat mine , am inteles ca in 2007 s-a renuntat la accize pe autoturisme . Dilema mea este urmatoarea , daca masina va fi facturata in ianuarie voi beneficia de o reducere de pret ?
Cipicanu`
Vei beneficia de o reducere de pret...datorita disparitiei accizelor, dar pe de alta parte vei plati taxa de inmatriculare de 508 euro in cazul tau.

Se poate ca pretul la care ai semnat contractul sa fie fara accize, si atunci nu ai reducere de pret....
robert92637
Derogare pentru autoturisme
Art. 2211. - Prin derogare de la prevederile art.2142 , pentru autoturismele si alte bunuri supuse accizelor introduse in Romania in baza unor contracte de leasing initiate inainte de data intrarii in vigoare a prevederilor prezentului titlu si a caror incheiere se va realiza dupa aceasta data, se vor datora bugetului de stat sumele calculate in functie de nivelul accizelor in vigoare la momentul initierii contractului de leasing.

[color=red][/color]PENTRU CEI CU CONTRACTE SEMNATE IN 2006 DAR CARE NU AU RIDICAT AUTOTURISMELE ,NU VETI PLATI TAXA DE INMATRICULARE INSA ACCIZELE RAMAN VALABILE
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.