Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Fiat Grande Punto Abarth
Masini.ro Forum > Masini.ro > News/Noutati
marius68582
In ziua de azi este mai putin cunoscut,dar Abarth a fost o firma independenta constructoare de automobile in serie mica si un preparator de masini de curse pana in 1971,an cand a fost preluata de catre concernul Fiat,devenind de la acea data divizia sportiva a concernului.
Pentru noile generatii de automobile Fiat,italienii au in plan reinvierea numelui Abarth,modele sportive vor fi prezente in toata gama,de la 500 pana la Bravo.
Primul nou model ce va purta sigla scorpionului va fi varful de gama Grande Punto,mult mai "veninos" decat cel mai puternic Fiat din clasa mica construit in prezent, - GP Sport cu 1.9 MJT si 130 CP.Se preconizeaza astfel ca viitorul Fiat Grande Punto Abarth sa aiba unul din motoarele noii generatii de propulsoare turbo,avand o putere estimata la aproximativ 200 CP,suficienti pentru atingerea a 100 km/h in mai putin de 7 secunde,dar si pentru a rivaliza cu celelalte mici GTI-uri de succes,cum ar fi Renault ClioSport sau Mini Cooper Works S
marius68582
Fiatv Grande Punto Rally,masina ce a concurat cu real succes in S2000.
V L D
Nu-i urata deloc. Pret?
James Kilowatt
Asta de curse are si tractiune integrala, insa versiunea cu integrala nu se stie daca va fi comercializata....
_Theo_
OFF : se zicea mai demult ca intra si Dacia in S2000, ce s-a intamplat?

ON: arata bine punto abarth biggrin.gif mi-as lua unul sa ma dau cu el daca as avea si cu ce bicycle.gif
sandman
foarte misto masina, daca as avea bani mi-as lua grande punto.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.