Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 2 intrebari pt. admini/moderatori
Masini.ro Forum > Administrare > Echipa de moderatori Masini.ro
Alex-F1
1. De ceva vreme mi se intampla uneori o chestie tare ciudata si enervanta: cand dau sa raspund la un topic oarecare, scriu cat scriu acolo (3-4-5-6 randuri) si apoi vreau sa bag o iconita emotiva din stanga, iar in momentul in care dau click pe iconita....PAC, dispare tot textul pe care il scrisesem inainte si ramane doar iconita!!!!! Uite, chiar acum aici as vrea sa bag o iconita, dar mi-e frica sa nu-mi dispara tot textul de mai sus si de aceea nu bag! E super-enervanta faza, ca ti se intampla cand ti-e lumea mai draga si asa imi vine sa arunc compu pe geam, desi el n-are nici o vina saracu.... Ce sa fie oare? O fi de la voi sau de la mine? Sper sa ma lamureasca cineva...

2. Un prieten vrea sa-si faca reclama la site-ul lui cu tuning pt. masini si m-a intrebat daca nu stiu un site specializat unde sa-si poata si el pune un link, iar eu m-am gandit bineinteles la voi, dar nu stiu cum se procedeaza Se poate? E voie? Poate cineva sa ma sfatuiasca ce si cum? Multumesc anticipat!

>>>ahhh, ce enervant e, ce-as baga acuma o iconita, da nu ma risc, ca daca dispare tot ce-am scris pana acuma, ma apuca iara toti dracii... Uneori, mai bagam o iconita de la inceput, inainte de-a incepe sa scriu si apoi scriam linistit, bagam cate iconite vroiam, ca nu mai aparea problema, iar iconita aia pusa aiurea la inceput o stergeam.... Help please...!!! Ah, acuma fac un "ctrl + c" la tot textul si incerc sa bag o iconita, iar daca dispare textul, il am in clipboard.... biggrin.gif ....hehe... blink.gif uite ca acuma a mers, n-a disparut nimic :brave: .....dar fara un "copy" in prealabil nu ma mai risc, mai ales cand scriu mai mult.... arigato.gif
Andrei Suzuki
Si eu am patit acum vre-un an faza cu disparutul textului,dar si-a revenit...de la sine. Nu stiu ce a avut.
Baby Blues
Si mie mi se intamp[la acelasi lucru. Imi vine sa strang monitorul de gat. biggrin.gif
RUE
eu nu prea folosesc atatea iconite, dar alex...........
Andrei Suzuki
Alex cred ca vrea sa ne lase fara. laugh.gif
Mariustom
Salutare :wave:
Iaca mă bag și eu în vorbă: eu nu am pățit niciodată cele povestite de Alex biggrin.gif . E adevărat că Alex e îndrăgostit și de iconițe, nu poate scrie mesaje fără să abuzeze de ele.
Acum, poate au și ele personalitatea lor, și câteodată mai dau cu "flit" celor care prea mult le "uzează" laugh.gif tongue.gif
Uite, Andrei Suzuki a pățit-o dar, pentru că a fost cuminte, s-au împăcat smile.gif. Urmează stefan_adrian, dar doar după ce se va împăca cu monitorul, prima oară :clapping:
Acum, pe bune: probabil că Alex a "prins" vreun bug, ceva, de-i face feste din astea. Oricum, nasol :console:

Vă doresc ca Admin-ul să le rezolve cât mai repede.
Ciao :wave:
Baby Blues
Am baut o bere cu tastatura si m-am impacat si cu monitorul. Dar numai ca a baut asa mult ca s-au prins tastele si nu mai pot scrie. Probabil scriu prea mult si s-au plictisit si ele sa le tot lovesc. Acu tre sa le schimbam. nu le prea prieste bautura. Vad ca monitorul este cuminte si merge bine (1280x1024 la 100 de Hz) :bash: biggrin.gif .
Mariustom
Adrian, dacă ai ajuns să bei cu tastatura, e nasol de tot. :console: Auzi, dar de unde ne scrii, vă lasă să ieșiți în curte ? tongue.gif laugh.gif :harhar: :wtf: :coolspeak:
Acum pe bune, am înțeles aluzia că după sărbători e rândul altei tastaturi smile.gif E bine că barem monitorul e bine, după mai multe tentative de sugrumare biggrin.gif
Și totuși, n-am observat la tine, Adrian, să fii supărat că îți dispare textul la folosirea iconițelor ?!
mike.omega
Despre faptul ca nu va pot ajuta in problemele astea stiti biggrin.gif dar cu off topicul cred ca va pot ajuta :scratchchin:
Mariustom
De unde Off topic, Mike, când noi toți vorbim despre iconițe și tastaturi ? biggrin.gif
Una-alta, făceam un sondaj de opinie, să vedem câți mai au problema lui Alex, ca să știm, e o chestie locală (după revel beer.gif ) sau e ceva de soft ( al forumului, sau tot local, la Alex :angel: ).
Și, Mike, despre punctul 2 de la Alex nu zici nimic ? biggrin.gif
Ca să fim full On topic laugh.gif
mike.omega
Am scris probleme deci mai multe, deci si a doua problema smile.gif
Alex-F1
Bai Marius, tu vorbesti de abuz de iconite, ca io in posturile tale vad mai multe iconite decat cuvinte.... :harhar: (glumesc, desigur....trebuie sa specific asta mai nou, ca altfel poate iara te agiti ca o doza goala de Pepsi tongue.gif )
Pai daca Mike nu e destul de avizat sa raspunda la intrebarile mele, nu-i bai, mai asteptam, poate apare vreun admin/moderator bengos care stie cu astea... biggrin.gif Vorbeamos..... :wave:
f1anatic
QUOTE(Alex-F1)
Pai daca Mike nu e destul de avizat sa raspunda la intrebarile mele, nu-i bai, mai asteptam, poate apare vreun admin/moderator bengos care stie cu astea... biggrin.gif Vorbeamos..... :wave:


Tu cam faci abuz de iconite emotive...asta intre noi doi sa fie vorba. Asa ca bine ti se intimpla ! :ban:

As incerca insa un upgrade la browser sau macar sa incerci un:
Clear Cache Data
Clear Saved Form Data
Clear Cookies

Spre marea bucurie a unora, sa stii ca nu pot intra (log in) de pe computerul de la munca...imi spune ca parola/user name este gresita...Si de buna seama nu e asa. Ce pot spune...inca nu i-am venit de hac. Cred insa ca atit problema ta, cit si a mea, este vina computerelor NU a userului. Good luck.

Cr3d ca problema ta este insa cu Java Script Console. Asa ca...back-up your Bookmarks si user settings...si reinstaleaza browserul.
Alex-F1
Pai sa fie vina browser-ului si pe compu de acasa si pe cel de la serviciu si pe cel de la un prieten si pe cel de la un internet cafe??? Cam prea de tot, nu credeti? Si...cu a doua intrebare....chiar nu ma poate nimeni ajuta? Sau poate nu am postat io unde trebuie??? >>>gata, nu mai bag iconite, ca-i prea mare riscu si n-am chef sa mai scriu din nou textul<<< Paaaaaa!!!!!!!
Mariustom
Salutare :wave:
Alex, cred că mai bine ar fi fost dacă ai fi deschis topicul în următoarea secțiune, "Admin w w w. masini.ro".
Așa că, mai bine roagă-l pe Mike sau oricine altcineva cine poate să mute topicul în secțiunea Adminilor. Acolo poate ai mai multe șanse.
Referitor la faptul că și la alte calculatoare pățești la fel, atunci poate totuși numitorul comun e de vină. Nu te lua după ce-ți zice F1anaticul, îți vrea răul biggrin.gif
AlexTM
Mie nu mi se intimpla.
As fi zis ca e de vina calculatorul, dar daca i se intimpla pe mai multe, atunci e degetul smile.gif
f1anatic
QUOTE(Mariustom)
Salutare :wave:
Alex,
Nu te lua după ce-ți zice F1anaticul, îți vrea răul biggrin.gif


Bai Alex, sa stii tu ca eu frate cu diavolul NU ma fac, dar daca vrei sa te ajut sa il bumbacim pe Marius...mai stii, parca m-as baga la asta !

Pai ce browser folosesti ?
Daca te crezi atit de victimizat de software incearca sa iti schimbi parola de 2 ori (prima data ceva nou, pe urma revii la ce stii tu). Cind am mentionat ca am avut probleme de logare - nu a vrut si nu a vrut pina cind Madalina nu mi-a resetat parola. De citeva ori.
DORU
Fratilor, indurati cu stoicism si nu va mai vaitati ca fetele! biggrin.gif
Mie mi se intampla chestia asta de mult timp (bag un emoticon si bam! raman doar cu el) si inafara de injuraturi ca la usa cortului adresate in neant (mai ales dupa un mesaj mai mare,desigur...) nu am mai facut nimic. Nu stiu daca Internet Explorer 5.5 sau 6 e de vina, dar am cam renuntat la emoticonuri... sau le pun pe un rand nou. blush.gif
mike.omega
Cum cred ca o sa zic si F1anatic: incercati sa folositi alte browse-re decat IE, vezi mozilla sau opera deoarece sunt mult mai destepte decat IE si mult mai sigure biggrin.gif
Mariustom
Bravo Mike, uite la asta chiar nu m-am gândit, dar acum fratele Doru și dușmanul de clasă f1anatic "au scăpărat chibritul": auzi tu, Alex, tu folosești ca browser IE ???? :wtf:
Că dacă da, dă-ți una până ne întâlnim. biggrin.gif
Și schimbă-ți browser-ul urgent.

Și, ... F1anatic, ți-e rău și nu știi ??? :boxing: :bash: blush.gif biggrin.gif
Mariustom
Nu vreau să fiu cârcotaș, dar cred că am aflat rezolvarea problemei ridicate de colegul Alex-F1, referitoare la dispariția textului după încercarea de introducere în text a unei iconițe.

Eu cred că, atunci când face o copiere de text a unui coleg prin "Quote", el doar deschide începutul, prin (quote) (am pus paranteze rotunde ca să nu se activeze funcția), nu închide paragraful dorit prin (/quote), sau dorește introducerea în acel paragraf înainte de a închide, și, în momentul în care dă clic pe iconiță, dispare textul și rămâne doar iconița.

Cel puțin eu așa am pățit recent, dorind să introduc iconițe ca în textul original.

Chiar sunt curios dacă nu-i așa. :scratchchin:

Pfuaaai, fir-ar. Știu sigur că am pățit așa ceva dar acum nu se mai întâmplă wallbash.gif
mike.omega
blink.gif
Am inteles partial ce vrei tu sa zici insa nu prea are legatura. Oamenii se plangeau cand nu citau un mesaj ci pur si simplu raspundeau la un mesaj smile.gif
A K U
Si eu am aceeasi problema cu emoticoanele care-mi halesc textul, dar numai uneori. Cum a zis Alex, salvati si voi textul si daca dispare paste si gata. Sau nu le mai folositi (yeah, right)... biggrin.gif

Mi-a fost putin teama cand am pus emoticonul. Whew!
AlexTM
Eu nu am avut probleme pina n-am dat de topicul asta, atunci cind a fost deschis.
Ei, de-atunci (ma rog, nu EXACT din minutul ala) dar de-atunci mi s-a intimplat si mie si m-au exasperat. Nu stiu cum naiba.

Asa ca folosesc "mutrele" foarte rar. Pun doar smile.gif -uri si sad.gif -uri, direct din tastatura ca-i mai simplu.
Baby Blues
Mie imi haleste in continuare textul dar m-am invatat si oricum dau "copy" si paste"continuare. Totusi ar trebui rezolvata cumva !
Acum am alta problema- nu pot sa ma autentific automat si e destul de enervant Nu stiu daca e de la mine din calculator sau e o problema a site-ului. blush.gif ( si la asta am dat "copy")
S O R I N
Si eu patesc la fel.

Am innebunit zilele astea cu autentificatul.....
Baby Blues
Sa ne explice cineva ceva!
MotorHead
Incercati cu un browser diferit, sau stergeti cookie-urile de la masini.ro la cel pe care-l folositi acum.
S O R I N
Am incercat si una si cealalta.Nu merg.

Am reinnoit sistemul.

Sper ca acum sa merga.
Baby Blues
Imi continuare calculatorul imi fura textul si nu pot sa ma inregistrez automat. biggrin.gif
S O R I N
La prima problema mentionata pt siguranta copy/paste .La doua

reinnoirea sistemului .Eu cel putin asa fac /am facut pt a nu mi face

nervi aiurea.

smile.gif
Baby Blues
QUOTE(S O R I N)
La prima problema mentionata pt siguranta copy/paste .La doua

reinnoirea sistemului .Eu cel putin asa fac /am facut pt a nu mi face

nervi aiurea.

smile.gif

Cu copy si paste lucrez de prima data de cand am "furat-o" cu juma de pagina scrisa biggrin.gif
A doua problema o s-o am in vedere biggrin.gif
S O R I N
QUOTE(stefan_adrian)
Cu copy si paste lucrez de prima data de cand am "furat-o" cu juma de pagina scrisa biggrin.gif


Ehee...cate de astea am "furat " eu...mai mai sa sparg lcd-ul saracu,dar

ce vina avea el...si culmea cum ai spus tu numai cand scriam "povesti

nemuritoare" ..... biggrin.gif
drabisan
QUOTE(mike.omega)
Cum cred ca o sa zic si F1anatic: incercati sa folositi alte browse-re decat IE, vezi mozilla sau opera deoarece sunt mult mai destepte decat IE si mult mai sigure biggrin.gif


Mike, nu vreau sa intram in nici o polemica pentru ca tu ai mare dreptate la capitolul asta: IE-ul, sufera deseori mai mult decit opera din cauza mult prea strinsei legaturi cu windowsul (vezi plingerile UE, plingeri care ii costa pe ms bani din greu). Dar mozilla e asa de lent incit nu merita deranjul. Firefox-ul ar merge, dar si el are probleme la fel ca ie-ul.
Eu unu' folosesc ie7, dar am o religie din a-mi pastra windowsul curat si stabil. Cind se zapaceste, ghost si rezolvat problema.

Da-mi si mie, PLEASE, un pm daca pot discuta ceva cu tine private!
yeotamara97
Cincizeci de ani este o lungă perioadă de timp https://doulaaustin.com
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.