Help - Search - Members - Calendar
Full Version: se pare ca mi-au sters topicul .....are dreptate *****8110
Masini.ro Forum > Administrare > Echipa de moderatori Masini.ro
iulian-52
oare de ce l-atzi sters???????????

jur ca nu-mi dau seama
TLS-09
Dar ce cuprindea moncher? (sper ca nu-l repeti) eventual spune care era ideea lui.
iulian-52
era vorba de taxa primei inmatriculari auto S H

deci nu inteleg de ce?

va rog sa-mi raspundeti cit de repede.
va multumesc!!
TLS-09
Pai subiectul a mai fost discutat si ras-dicutat. L-ai cautat pe forum?Poate nici macar nu l-au sters ci doar l-au unit cu subiectele similare deja deschise.
Uite de exemplu: http://www.masini.ro/forum/viewtopic.php?t...e3b6a9039e581f7
sau http://www.masini.ro/forum/viewtopic.php?t...e3b6a9039e581f7
Ce zici de asta?
RUE
salut,
eu am prins ieri topicul lui IULIAN, era foarte suparat si avea 7 postari cred, toate cu majuscule in care indemna la demonstratie in strada pt eliminarea taxei de mediu.
a avut un singur ecou si apoi au venit moderatorii ....

ideea cu deomnstratia nu e rea dar nu are sanse de reusit onlina.
pe forum s-a deomnstrat destul si s-a protestat dar nu intereseaza pe Razgandeanu de ce se spune pe forumuri.
marius68582
Eu am fost acel singur ecou...si chiar daca omul si-a prezentat oful intr-un mod mai virulent si mai suparator ochiului(cu majuscule si limbaj de mirc) asta nu inseamna ca trebuia sters.Nu m-am implicat niciodata in chestiuni din acestea,vizitez situl din interes pentru masini si nu pentru barfe sau lupte de personalitati,dar am impresia ca moderatorii fac uneori exces de zel.Dar hei,asta-i de cand lumea...romasu' ajuns in oarece functie de putere trebuie sa abuzeze de ea. blink.gif
Alex-F1
QUOTE(marius68582)
romasu' ajuns in oarece functie de putere trebuie sa abuzeze de ea


A.M.I.N. :clapping:
mike.omega
De la o simpla idee pana la a iesi in strada e drum lunga, unu la mana.
Doi la mana, organizarea de asemenea evenimente se fac numai cu acceptul propietarilor site-ului, si nu stiu zau daca ar accepta asa ceva.

Toate cele de mai sus exceptand scrisul cu majuscule, ar fi citit si raspuns mult mai multi daca se scria normal smile.gif
T u d o r
Dupa parerea mea o astfel de reactie e complet inutila. Adica ce facem, ne intoarcem la inceputul anilor '90? Cum nu ne convine ceva, cum iesim in strada? Atentie, eu nu discut aici moralitatea protestului, ci doar modul de manifestare. Daca stiu eu bine, ungurii au facut un astfel de protest, dar in mod organizat si nu haotic, spargand cateva geamuri la Slabiceanu la serviciu sau blocand circulatia pe vreo artera importanta din capitala, sa aiba si ei carne la frigider de sarbatori... de la ceilalti soferi. biggrin.gif Ungurii s-au organizat intr-o asociatie, s-au dus frumos la curtea de la Strasbourg si, din cate stiu, au castigat si acum Razgandeanul lor trebuie sa faca rost de niste milioane de euroi sa le dea oamenilor banii de pe taxa inapoi. Solutia iesirii in strada ar cam trebui sa o uitam, demonstratiile de forta nu folosesc nimanui, exista instante la care ne putem adresa si asta e solutia corecta.
James Kilowatt
Poate cu initiativa propusa de Tudor ar fi de acord si proprietarii siteului :angel:
Parerea mea este ca ar trebui studiata serios si eventual analizata de
specialisti, avem printre noi niste juristi de forta wink.gif

Oricum, ideile stupide gen iesit in strada nu sunt interzise de regulament, ci tipatul la ceilalti forumisti, reclama, etc biggrin.gif
yeotamara97
Pentru băieții care au rupt inima mea https://doulascoloradosprings.com
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.