Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Planetare Aro 10
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Aro
Ionut95379
Exista mai multe tipuri de planetare fata pentru Aro 10? Va interb pentru ca am luat un Aro 10 din 1986 din Cugir pentru caroseria pentru Aro-ul pe care il reconditionez, tot de prin anii aia. Cel care mi-a dat Aro-ul nu mi-a dat nici un act si nu stiu din an este exact dar cam par identice. Oare planetarele se potrivesc? pentru ca unul are puntea fata de aluminiu si celalalt din fonta.
Multumesc anticipat pentru raspunsuri :wave:
werner64006
Daca este acelas motor si cutie, chiar si anul de fabricatie fiind asemanator, se potrivesc. Ele au fost schimbate/imbunatatite la modele cu motorzari mai puternice, sau cu cuplu mai mare.
Ionut95379
Cutiile sunt la fel si motoarele cred ca la fel. Motorul de la Aro-ul cumparat este tot de Dacie pe benzina, cred ca de 1.4l. Eu ma refeream la lungimea planetarelor. Daca sunt mai multe ecartamente pentru Aro 10.
werner64006
La ARO 10 fabricate inaine de 1990, cu motor Dacia toate ecartamentele au fost la fel, exceptie facand cele cu motor Volkswagen montate in Italia. Daca are planetarele cu 3 prezoane de Dacia trebuie sa fie la fel.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.