Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Antifurt oglinzi??
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Opel
Andrei59324
Am tot ramas fara geamurile de la oglinzi in ultimul an.....am scris numarul de inmatriculare p ele....aseara am ramasa fara una...iar.Cred ca a vaz ca e scrisa si n-a mai luat-o si p cealalta.
Am vazut la alte masini sisteme de antifurt cu spitze de bicicleta(zabrele)......are careva???Unde as putea sa-mi fac.......cu toate ca arata f urat....dar asta e .
TLS-09
Singura solutie ramane "CASCO". Desi alergatura nu merita la pagube mici si inseamna doar nervi, asta e.
dragos95741
ar mai fi o solutie....ia-ti garaj smile.gif).....asa pateam si eu....dak se scoteau oglinzile ca la daciile alea vechi ce bine era smile.gif)
florin55503
eu nu mai tin minte de cate ori mi le=au luat. dar mie mi le iau cu totul. cel mai sanatos pt geamurile oglinzilor sunt nistelamele in forma de L cu laturile egale in susul si josul oglinzii.
Alex89808
si mie mi le-au luat de vreo 3 ori...si cu totul nu numai geamurile x( . la opel-ul asta nu am casco...e nasol. SI chiar daca scrii nr de inmatriculare pe ele ce se intampla? crezi ca le e rusine la ciori sa le ia??
ps: mie mi-au furat si antena de multe ori ! m..e ciorilor nu se mai satura...
adi.mitrea
Înscripționarea numerelor de înmatriculare mi se pare singura soluție...

Dacă pui zăbrele, le pot tăia, dacă pui lamele tot și le scoate (printre lamele) sau îți pot rupe buza de plastic pe care sunt prinse clemele. Ideea este aceea că o oglindă "curată" este tentantă.

Cu număr pe ea nu ar mai cumpăra-o așa mulți din târg și ar rămâne cei care fură pentru sine, deci mult mai puțini.

Eu le am inscripționate (din martie 2006) și până acum nu am avut probleme. Poate că ție, Andrei ți-au furat oglinda pentru că nu au văzut că e marcată.

Atenție: Oglinzile heliomate nu se pot inscripționa (sabla) dar există firme care fac stickere cu numărul de înmatriculare și lipești peste oglindă... la prima vedere nu își dau seama... (asta fie vorba între noi și... hoți).

Mai există o soluție la care am văzut / auzit că apelează unii: crăparea oglinzii cu o piatră! blink.gif
Baby Blues
Ar mai fi o solutie: Sa faci o cusca din sarma , bare de metal leegata de usa si astfel nu ti-o fura sigur si nici nu o mai zgarii. biggrin.gif
Andrei59324
Erau marcate cu numarul masinii p ele....si tot mi-au luat-o...acum ma duc sa-mi fac cu lamele sa vad....sper sa nu mai le ia daca vad ca sunt cu antifurt.
Si o sa le si gravez cu numarul pe ele......sa vedem daca le mai fura.
Mihai31874
ce chestii ciudate se mai intampla prin bucurestiu ala smile.gif
booneK9
Rautate mica! Sa nu-mi spui ca in Bistrita nu se fura ca nu te cred.
Iar daca faci dovada ma mut urgent acolo.
Mihai31874
smile.gif)) tare... unde nu se fura in tara asta? smile.gif
Dar sa iti fure oglinzile chiar nu am mai auzit... poate stergatoarele (nici deastea nu am mai auzit de mult)... dar nu oglinzile...
oricum intr-un oras asa de mic.. ai mers trei strazi mai incolo si le-ai gasit daca ti le fura biggrin.gif
adi.mitrea
Vezi că citesc și hoții topicurile astea și poate vin în Bistrița să facă aprovizionarea cu oglinzi pentru București. biggrin.gif

Alte chestii care se mai fură:

capacele de la roți (sunt pățit)
roți cu totul (asta mai rar)
antene
ștergătoare lamelă (AeroTwin)
geamul de oglindă sau oglinda cu tot cu carcasă, motoraș și fire
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.