Help - Search - Members - Calendar
Full Version: dezaburire spate astra 1.7 dti
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Opel
cristian95382
la multi ani tuturor!!! azi cand am plecat la o plimbare cu masina am avut o surpriza...pornesc masina si cand sa dau drumu' la dezaburire luneta spate obsev ca nu mi se aprinde beculetu de pe buton... stiti voi care.L-am tot apasat dar nimic am zis ca s-a ars ledu ...da de unde geamu tot inghetet.Care stiti care ar fi rezolvarile acestei probleme ca mai ales acum in pra de iarna e cam nasol fara dezaburire! Multumesc anticipat!!! si un an nou fericit tuturor!
TLS-09
Cauta siguranta de la dezaburire si schimb-o cu una noua.
Andrei59324
Uita-te p geam sa nu fie intrerupt circuitul......sau poate au iesit mufele ale din "papuci".....
cristian95382
QUOTE(Andrei59324)
Uita-te p geam sa nu fie intrerupt circuitul......sau poate au iesit mufele ale din "papuci".....




da o sa ma uit sa vad si chestia asta dar la mufe unde tre sa ma uit,sa desfac capitonaju din spate... astra 1.7 dti
TLS-09
De regula mufele se vad pe marginile lunetei, sint accesibile (una dreapta, una stanga) si mai rar mascate de capitonaj.
Alex-F1
Dar la siguranta te-ai uitat, asa cum te-a sfatuit consateanul meu? Daca ar fi intrerupt circuitul sau vreo mufa iesita, nu ti s-ar dezaburi geamul, dar beculetul de la bord s-ar aprinde! Tie nu ti se aprinde nici macar martorul de la bord, deci incepe prin a verifica siguranta aferenta!
cristian95382
nu am apucat sa verific nimic daca ati citit topicu cu bateria descarcata total stiti...dupa ce am incarcat bateria la redresor si am pus bateria pe masina am apasat butonu de dezaburire si merge , acum nu stiu care a fost problema reala!

La multi ani!
Alex-F1
Hehe, pai e clar acuma, cum nu stii??? arigato.gif Bateria era de vina! Dezaburirea lunetei e unul dintre cei mai mari consumatori de pe masina, suge bine de tot din baterie (mai mult chiar si decat faza lunga) si bateria fiind terminata, normal ca nu pornea!!! Deci pune o baterie noua si totul va fi ok!!! Vorbeamos... :wave:
cristian95382
ok sa revin zilele astea acum sa vad cat tine bateria dupa ce am incarcat-o si daca o sa mai faca figuri dezaburirea. Probabil de aceea sta aprins si martorul de la baterie.multumesc de sfaturi!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.