Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Scade relantiul la 600 turatii golf 4
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Volkswagen
george95561
Salut,am un Golf 4 1.4,75 CP,benzina si de asta vara am probleme cu relantiul,cand este rece motorul "balbaie"nu functioneaza rotund scade la 600 turatii si creste.Am fost la mecanic,am verificat bujiile,am bagat aditivi(am crezut ca sunt de vina injectoarele)degeaba.Dupa ce se incalzeste motorul functioneaza normal,dar dupa ce-l opresc cam 15 minute si-l repornesc parca "balbaie"si mai rau.Multumesc,poate aveti un raspuns si pentru mine.
albei95597
ai incercat la debitmetrul de aer?
george95561
sincer..habar nu am,dar mersi mult,o sa vorbesc cu mecanicul meu
ionut83652
nu cred ca e de la debitmetru (daca are)cred ca de vina e socul electronic care baga pre multa benzina si am avut un audi pe benzina si cand porneam motoru la fel facea aproape se inca motoru!oricum asta se vede pe un tester!dar totusi ar mai fi ceva cand e cald motoru la relanti oscileaza turometrul?ca de cand vw (audi)o bagat volant cu masa dubla se cam strica pe capete (deabi anu asta siau dat seama ca e o problema de proectare)se poate sa fie si din vina lui daca fluctuatiile alea is insotite si de zgomot (ca un trancanit)!
george95561
cand este cald motorul nu oscileaza turometrul,functioneaza"rotund"si nu se aude nici un zgomot.
george95561
unii spun ca ar fi injectoarele si ca ar trebui tratate cu ultrasunete.Voi ati auzit ca ar trebui reglate injectoarele pentru benzina noastra,ca ele sunt reglate pentru nemti????
calinoiu91178
Am avut si eu oproblema cu ralantiul, dar in sensul ca scadea turatia, chiar se oprea motorul cand porneam AC. Am verificat si a trebuit schimbat debitmetrul de aer la Porsche. De atunci totul este OK.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.