Help - Search - Members - Calendar
Full Version: noul opel corsa
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Opel > Corsa / Meriva / Tigra
Monoreanu95546
As dori sa imi cumpar un opel corsa 1.4 90cp varianta Sport...insa am tot cautat imagini cu o varianta sport sa vad cum arata dar nu am gasit....stie careva vreun site sau are vreo poza cu opel corsa model Sport?
Seri
Sport este doar un nivel de echipare din care fac parte: sasiul sport coborat, scaune fata sport, carcase faruri si ornamente cromate, comenzi radio pe volan, proiectoare ceata si 6 airbag-uri. Cam astea ar fi principalele diferente fata de celelalte nivele de echipare. Aspectul exterior nu este diferit, doar la nivel de detalii.
Daca vrei un look sportiv, atunci alege pachetul OPC Line 1 care costa 1000 Euro si cuprinde extensie bara fata+spate, praguri laterale, spoiler spate, ornament esapament, disponibil pentru 3 usi sau 5 usi:

Cel de pe prima pagina a listei de preturi are OPC Line.
Monoreanu95546
iti multumesc mult....dar de unde ai poza?altele nu ai?ai luat-o de pe un site ?
Monoreanu95546
AI ZIS K Cel de pe prima pagina a listei de preturi are OPC Line!!!unde e lista de preturi?
Seri
Lista de preturi o am de la www.opel.ro acolo o gasesti si tu in format PDF.
O gramada de poze cu Corsa gasesti aici.

Pentru a evidentia ce face OPC Line, uite o poza care nu contine acest pachet:

Se poate observa ca buza inferioara a spoilerului (sub farurile de ceata) este din plastic negru.
Cu OPC Line acea buza este in culoarea caroseriei si cu design aerodinamic:

O poza din spate cu OPC Line nu am gasit. Si la Astra se poate comanda pachetul OPC Line, care este la fel, iar diferenta fata de modelul normal este sesizabila, arata mult mai sportiv.
A nu se confunda OPC Line cu Corsa OPC, care va fi modelul sportiv cu un motor 1.6 turbo de vreo 200 CP si un pret de vreo 20.000 Euro!
Monoreanu95546
ms mult
Marius95831
Bine v-am gasit si La multi Ani !

Am o rugaminte pt un proprietar de Corsa New:
Acum de sarbatori m-am trezit fara stergatoare la Corsa mea nou nouta, fir-ar mama lor de colindatori...
Care ai o Corsa-n curte si bunavointa sa le masori, sa stiu si eu ce stergatoare trebuie sa cumpar ?

Multumesc,
Marius
Andrei59324
TE duci frumushel cu masina si probezi.....vezi ca pe unele mai scrie si pt c masini s potrivesc.....
C fel d stergatoare ai avut.....d-alea tip lamela??
Marius95831
QUOTE(Andrei59324)
TE duci frumushel cu masina si probezi.....vezi ca pe unele mai scrie si pt c masini s potrivesc.....
C fel d stergatoare ai avut.....d-alea tip lamela??

Mersi de raspuns, dar am incercat abordarea ta si m-am lovit de 2 probleme :
nu prea ma lasa vinzatorii sa le desigilez ambalajul daca nu le si cumpar
toate stergatoarele pe care le-am vazut au fost fabricate in mod sigur inainte de Corsa new, pt ca pe niciunul nu scrie Corsa 2006, cel mult 94...
Chiar nu are nimeni o Corsa model nou in curte ?
Ar trebui sa se invirta in jur de 25 respectiv 14 inchi pe dreapta, dar as vrea dimensiunea exacta.
Marius
Monoreanu95546
Vreau sa aflu si eu cateva parerii sau chiar detalii de la posesorii de opel corsa model 2007 despre cum se comporta masina mai ales pe autostazi la viteze mari si bineinteles chiar si de la aceia care au facut un test drive.
Monoreanu95546
pur si simplu imi place mult de tot masina si vreau si eu parerea voastra despre masina
Seri
Din cate am citit prin reviste Corsa D are o stabilitate foarte buna pe viraje. Nici pe autostrada nu cred ca are probleme, mai ales daca alegi 1.3 CDTI 90 CP care are cutie cu 6 trepte.
Pe alte forumuri am vazut ca perioada de livrare este de 6-8 luni, pentru ca au peste 100.000 de comenzi de onorat in toata Europa. Se vinde ca painea calda!
Monoreanu95546
te rog frumos sa imi zici si mie macar un forum unde pot afla mai multe despre opel corsa model nou...sau macar ala pe care ai citit u despre livrarea autoturismului
Seri
Despre perioada de livrare am citit aici, iar detalii de la posesori poti citi aici. Si eu sunt innebunit dupa noul Corsa!
alin92788
QUOTE(Monoreanu95546)
Vreau sa aflu si eu cateva parerii sau chiar detalii de la posesorii de opel corsa model 2007 despre cum se comporta masina mai ales pe autostazi la viteze mari si bineinteles chiar si de la aceia care au facut un test drive.




Mi'am luat Corsa nou. Ce sa'ti spun.. sunt SUUPER incantat de ea. Dupa parerea mea este CEA MAI BUNA ALEGERE PT O MASINA DIN CLASA MICA. In primul rand este sensibil mai spatioasa decat altele din clasa. Noul Corsa, 207, Grande punto sunt mai mari decat restul care, probabil o sa faca acelasi lucru cu generatiile urmatoare. Insa Grande punto nu'mi place iar 207 e mult mai scump si.. am impresia.. motoare de generatie veke. Ca design exterior este super mishto. La interior este peste toate masinile din clasa. Bordul este senzational. Designul si luminile..fac toti banii. Iar sistemul audio... nu o sa'ti vina sa crezi pt o masina din clasa ei. Eu am luat'o cu CD cu mp3, 7 incinte acustice. Si la CD'ul cu mp3 ai comenzi pe volan.
Deci.. eu am Corsa Enjoy 1.2, 80cp, benzina. Si optional.. paketul cu CD mp3 si proiectoare (vezi oferta). Nici nu'mi trebuie mai mult. O am de 3 sapt si.. am zis sa o iau mai usor. Asa ca nu pot sa'ti spun cum se comporta cand o forjezi. Amortizarea este exact cum trebuie.. dupa parerea mea. La drumurile care le avem... Si.. desi eu conduc destul de agresiv..nu am luat'o sa fac raliu cu ea. Oricum, am facut cu ea vreo 1500km si.. incet.. incet simt cum isi da drumul. Vai de curu ei dupa 5000km. De'abia astept sa'i dau in gura.. nu vede sub 4000 de rotatii:))).
Ce sa'ti mai zic... nu'mi explic problemele celui cu relantiul!?! dar e diesel. Ma abtin.. nu sunt fan diesel. Si eu am o prob cu relantiul: nu'l aud:)))))
Una peste alta... ia'o!!! (numai daca nu esti din craiova, ca deja au mai aparut vreo 2 si.. ma oftic:))). Cat despre termenul de livrare.. du'te la un dealer si intreaba. Poti sa te dai de 3 ori peste cap.. tot stai dupa ei. Norocu meu a fost ca.. probabil.. am prins primul val de comenzi. Masina era deja pe undeva prin Ungaria.
Altceva?.. intreaba'ma.

MARIUS !! Fii pe faza. O sa masor stergatoarele si iti spun.
Monoreanu95546
zi-mi si mie ce culoare e masina ta( argintiu star sau argintiu lightning? as vrea sa imi iau o corsa de culoare Argintiu Lightning....stiu k argintiul star e mai deschis iar celalalt are o tenta mai inchisa....sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri kt mai mult dea....o masina cu adevarat speciala smile.gif
Monoreanu95546
sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri kt mai mult de ea.... o masinutza cu adevarat speciala smile.gif
alin92788
culoarea este "air blue".. asa ii zic ei. e un blue deskis metalizat. e culoarea care o folosesc ei in promouri (ca si in poza de mai sus). E mishto. Arata foarte bine. Spalata si cu soare afara.. iti ia okii biggrin.gif
lucian14
Aline s-o stapanesti sanatos...mai pune si tu impresii despre ea...ai facut prima revizie ? I-ai dat bataie s-o vezi ce poate?. Suspensia e mai rigida -sport ? Are aer conditionat cum simte motorul trage mai greu cu aerul pornit? etc...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.